Voor het BREXIT-referendum werd vanuit het blijfkamp hel en verdoemenis verkondigd als men voor uittreding zou stemmen.

De treinen zouden niet meer rijden, de zon zou niet meer opkomen, iedereen zou geconstipeerd raken, de spinazie zou ophouden met groeien en de melk zou zuur worden, kortom chaos en blinde paniek alom waardoor het VK zou terugvallen naar het stenen tijdperk en kannibalisme als ze ervoor zouden kiezen om de richtlijnen van een dronken gesjeesde Luxemburgse ambtenaar en zijn corrupte hofhouding vanuit Brussel verder te negeren.

Het is nu een paar dagen na de uitslag voor de Brexit en de zon is gewoon opgekomen boven het VK, de mensen zijn probleemloos naar hun werk gegaan, de treinen rijden zoals altijd en de beurs en het pond zijn weer netjes aan het opkrabbelen van de initiële schrik en je kunt nog steeds gewoon magere yoghurt krijgen bij de Tesco.

En er is tot nu toe nog niet een Grootbrit opgepeuzeld.

Ook geen beurshandelaren die massaal uit ramen springen, kortom het leven gaat gewoon door en schikt zich vrij geruisloos naar de nieuwe situatie en dat is een pijnlijk probleem voor de EU-sektaristen: kennelijk is er toch leven zonder de EU mogelijk en blijkt de EU totaal overbodig: het is slechts gebakken lucht.

En wat als blijkt dat zonder de EU het allemaal zelfs beter gaat ?

Dat zullen ze echter nooit kunnen toegeven en gaan nu over op propaganda met de hulp van de gevestigde media. Zo kopt de Telegraaf vanmorgen dat het VK stuurloos is, dat klinkt heel stoer maar wat betekent het, weten de mensen opeens niet meer wat ze moeten doen zonder overheidsrichtlijnen ? Rennen ze dan rond als kippen zonder kop ?

Hoe meer de overbodigheid en schadelijkheid van de EU in de nabije toekomst naar voren zal komen  hoe luider de staatspropaganda zal worden, de EU-sekte beschikt immers over onuitputtelijke (belasting)geldbronnen en heeft de complete media in de binnenzak maar toch zal de EU binnenkort verleden tijd zijn omdat het slechts een onnatuurlijke fantasie is van ambtenaren en politici.

68 REACTIES

 1. MM, kennelijk mogen leden van de libertarische sekte bepaalde informatie niet zien. Al vele malen geprobeerd essentiele links te plaatsen maar dat kan niet. Daarom duurde het wel tig keer eer ik mijn opnieuw getypte post kon plaatsen. De reactie clicks van mij in Bertuz z’n post zijn ook weggehaald. Mysterieus. Het bevestigd wat ik al lang wist. De vrijspreker is niet zo vrij. Als het even te moeilijk wordt een zinnig verweer te verzinnen dan gebeurt dus kennelijk dit.

  Game set and match noemen ze dat ook wel.

 2. O, excuses van mijn zijde, de reactie clicks in bertuz z’n port staan er nog wel.

  Wel toepasselijk dat de draadtitel ‘probleem’ is Ja, ik ben zeker een probleem voor de vrijspreker 🙂

 3. @BSN [29]:

  Jazeker, fundamentele en technische analyse vertelt en verwijst naar de staat van zijn en kan zeker een bewijs leveren dat in deze wereld zaken kunstmatig worden onderdrukt, gereguleerd, gestuurd, gemanipuleerd en gedelegeerd over de ruggen van miljoenen en miljarden goedgelovige slaven. Geld of de grote getallen waarmee wordt gejongleerd zijn middelen waarmee men zich in grote mate kan onderscheiden, macht verschaffen en speeltjes doen die verveelde zieke geesten voldoening geven en ’t is vooral nodig om de goedgelovige slaven op commando te laten dansen en de macht in handen te leggen van een selecte moorddadige kliek geestelijk gestoorde en naar dood en verderf ruikende apen.

  De slavenmens wordt gezien als een grote gros noodzakelijk vuilnis, om aan te verdienen en om geld of naar gelang welk zogenaamd belangrijk product dan ook waarde te verlenen, zonder slaven geen waarde, geen oorlog, geen beurs, geen geld geen macht, en de nazi’s, zionisten, communisten, socialisten or whatever tot aan welke machtsgeile club dan ook maken van de wereld wat ze er van denken te moeten maken, ook omdat ze niets anders kunnen en fatsoenlijk, helder en weldenkend leven voor al deze liefdeloze psychopathische, alles vernietigende bloedzuigers een onmogelijke opgaaf is, anders slaat de verveling toe en wordt het leven voor ze ondragelijk.

  BSN [34] reageerde op deze reactie.

 4. @IIS [33]:

  Really? Zij die het geld in handen hebben en zo veel kunnen maken als zij willen hebben echt nog meer nodig? De Rothschilds bezitten aan het eind van de 19e eeuw al meer dan 50% van de wereld. Ze zijn misschien wel 1.000.000.000.000.000.000 USD/GBP/EU rijk, gewoon niet te schatten. Denken dat geldelijk gewin er nog toe doet voor hen is naief en getuigt van onwetendheid. En van onbesef van de magnitude van de leugen waarin wij leven en waarmee het immuunsysteem van onze planeet geïnfecteerd is.

  Ik weet dat mijn commentaren nogal bijtend zijn en menselijke ego’s, waarvan ik er ook één heb, dat niet dat zo waarderen en daarom niet zullen toegeven dat ik zeer scherpe punten maak.

  Ik kan je alleen zeggen dat het 5 jaar geleden ON-DENK-BAAR was dat ik dit zou propageren. Wat is er in die 5 jaar gebeurd dat ik dit nu wel doe? Wat kan de enige verklaring zijn volgens jou? Dat ik gek ben geworden? Volgens mij niet. Nu besef ik pas hoe onwetend ik toen was. Het ligt voor het oprapen maar je moet het wel willen oprapen.

  Omgekeerd zijn er wat mij betreft slechts 2 mogelijke verklaringen dit halsstarrig weg te wuiven als ‘ooooh, comlottheorien van idioten’.

  Men is te lui om dit te bestuderen en daarom blijft men onwetend, wat voor het gros nog steeds geldt. Ik vermoed dat er daarom nog steeds ongelofelijk glasharde waarheden publiek online ter beschikking staan, en er dagelijks scheepsladingen bij komen. Of men vindt dat wanneer men zelfs dit bewijsmateriaal maar bekijkt men al slecht en fout is als persoon. Ja, je zal ze de kost moeten geven die zo kleinzielig zijn.

  ÓóóF, men heeft belang bij de status quo. En aangezien libertarisme afkomstig is van diegenen van wie het bekritiseren ervan als hatecrime wordt gezien is dat niet ondenkbaar of überhaupt een vergezochte gedachte.

  IIS [35] reageerde op deze reactie.
  IIS [36] reageerde op deze reactie.
  IIS [36] reageerde op deze reactie.
  YYS [36] reageerde op deze reactie.
  @@@ [36] reageerde op deze reactie.
  IIS [37] reageerde op deze reactie.

 5. @BSN [34]:

  Denken dat geldelijk gewin er nog toe doet voor hen is naief en getuigt van onwetendheid.

  Waarom dan de hele handel op de kiep? ZIRP en andere totale vunzige criminele rottigheid leidt tot totale uitholling bij het slavenvolk en verdere overgave van de laatste beetje soevereine macht. Dat Engeland uit mag treden is niet gekozen door het volk, maar voor mij altijd nog een keus die de elite heeft gemaakt, om de één of andere duistere reden.

  Ik zoek het altijd nog in de richting van de monetaire macht en controle over het geldsysteem. Als geld voor de puissant verrijkte heren en dames niet langer een drijfveer is, waarom dan toch altijd maar weer richting totale controle daarover willen houden en landen bijeendrijven of juist uiteendrijven die een andere richting wensen dan het verplichte model?

  IIS [36] reageerde op deze reactie.
  BSN [40] reageerde op deze reactie.
  BSN [42] reageerde op deze reactie.
  BSN [43] reageerde op deze reactie.
  BSN [44] reageerde op deze reactie.

 6. @IIS [35]:

  ….Welk speeltje is het dan wat men zoekt? Wat is het uiteindelijke doel als geld het niet is en niet langer waarde heeft en waarmee vervangt men het huidige systeem, waarbij de macht toch niet zomaar even wordt weggeven alsof de elite levensmoe is geworden of de zaak niet langer onder controle heeft en men eerdaags gaat capituleren?…Dat is in de afgelopen geschiedenis van pak ‘m beet zo’n 20.000 jaar niet eerder voorgekomen, dat zou heel bijzonder zijn, nee, bijna grenzeloos spectaculair.

  IIS [36] reageerde op deze reactie.
  XXX [36] reageerde op deze reactie.

 7. Weer verdwijnen reacties in het niets. Gebeurt dit bewust of is het slechts een storing?

  Als er een zoveelste storing is dan maak dit bekent, is er geen storing dan heeft deze site een nieuw dieptepunt bereikt en brengt daarmee het libertarisme en het vrije woord grote schade toe.

  Is het zo dat iemand hier zo tracht de boel in stilte te smoren, dan is dat een grote schande en zeer beschamend, maar is vooral schadelijk voor het libertarisme.

  BSN [41] reageerde op deze reactie.

 8. …..Wellicht is blurren iets? Laten we de wereld en het vrije woord blurren. Blur het libertarisme, blur zwarte piet, blur de MH-17, blur het grote-geld-verdwijn spel van de banken, blur de waarheid en blur de leugen….Ook met blurren komen we er vast wel uit, ook hier wel. Trieste aangelegenheid, maar ook dat kan men blurren.

  IIS [40] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [39]:

  …Het libertarisme in de achteruitgang, waarbij het laatste beetje primaire, te respecteren gedachtegoed van zijn oprichter dooft als een nachtkaars.

  En zo grijpt de geloofwaardigheid, het licht en dat wat in zijn blote gat gezet dient te worden iedere keer weer mis en kan de gevestigde orde met steun van zijn trouwe nietsvermoedende, zichzelf dom houdende, volgzame onderdanen en onbegrijpelijke trouw zwerende aanhangsels die als ideologische nitwits de leugens in het donker kans geven blijvend te opereren en zo verder kunnen werken aan corruptie en macht. Dit gaat de goede kant op. Recht zo die gaat…..

 10. @IIS [35]:

  Nog een poging.

  “ZIRP en andere totale vunzige criminele rottigheid leidt tot totale uitholling bij het slavenvolk en verdere overgave van de laatste beetje soevereine macht.”

  Inderdaad, beste ISS, en dit toont precies aan dat deze controle over het geld slechts instrumenteel is. Maar wel een heel essentieel instrument. Zonder deze controle, die zij te danken hebben aan moreel zwakke en/of hebzuchtige gentiles, zouden zij nooit in staat zijn geweest hun huidige machtspositie te verwerven. Ook heeft de verwerving van burgerrechten welke zij verkregen dmv de ‘Franse’ revolutie dit mogelijk gemaakt.

  Als alleen deze controle het doel zou zijn waarom dan ook nog de hele planeet in brand zetten? Hoe verklaar je dan onze huidige maatschappij die verworden is tot een open inrichting voor geschiften waarin absurditieten tot norm zijn verheven en visa versa? Want hoe zou je onze multi-etnische, multi-culturele, multi-genderbendertransseksuele, multi-seksueel georienterde samenleving welke niet bestuurd wordt door volksvertegenwoordigers maar door multinationals waavan zij zonder uitzondering de grootaandeelhouders zijn dan willen typeren? Alle sleutelposities die de publike opinie vormen onder de makkelijk te beinvloeden massa’s hebben zij praktisch 100% onder controle, alle media outlets, alle politici, de van geldschietrs afhankelijke ‘wetenschappen’, en tevens allerlei ideologien die zij de wereld in hebbengebracht, waaronder ook libertarisme. Van al de wereldvisies die er bestaan zijn er maar weinigen die NIET van hen afkomstig zijn. Neem van mij aan dat nationaal socialisme en of fascsime NIET door hen is bedacht. Communisme/Bolshevisme, sociaal demoNcratie (het langzaam werkende Bolshevisme), kapitalisme en ook libertarisme zijn wel 100% zeker hun creaties.

  Al hun creaties zijn tools voor het Judaisme wat er op uit alle wereldculturen om zeep te helpen, en waarvan er inmiddels al heel wat van zijn vernield. De hele Europese koloniale periode werd door hen geiniatieerd en gedomineerd. Naar mijn mening was dit tevens niet te doen om geldelijk gewin, al was dat in die tijd nog wel een belangrijke drijfveer aangezien ze de totale controle over het geld eigenlijk pas sinds de 19e eeuw hebben. De parel in de kroon was natuurlijk de oprichting van de Federal Reserve begin 20e eeuw.

  Quote van E. Michael Jones;

  “A Jew is now a rejecter of Christ and thereby to some extent a rejecter of Logos, which is the Greek word for the rational order of the universe. Insofar as they rejected Christ, the Jews rejected Logos, and in rejecting Logos, they rejected the order of the universe, including its moral or political order. As a result, they became revolutionaries, a decision they solemnly ratified when they chose Barabbas over Christ.”

  IIS [46] reageerde op deze reactie.

 11. @IIS [35]:

  Ik reageer nu maar in delen want je bent je post niet zeker hier.

  Aanvulling.

  Zij zijn de leugenaars en daarom regeert de leugen. Alle sleutelposities die de publieke opinie vormen onder de makkelijk te beinvloeden massa’s hebben zij praktisch 100% onder controle, alle media outlets, alle politici, de van geldschieters afhankelijke ‘wetenschappen’.

  Zij zijn altijd daders geweest, nooit slachtoffers, anders dan van retaliation van hun slachtoffers. Anti semitisme, wat traditioneel wijd verbreid is in de wereld verklaard dit. Het is namelijk de reactie op HUN semitisme, oftwel anti-gentilsme.

 12. @IIS [35]:

  Ter verduidelijking, ik maak dus beslist géén onderscheid tussen hun moreel zwakke en hebzuchtige gentile medeplichtigen en hun puppetmasters.

  Óf je gedoogd dit kwaad óf je bent er fel op tegen en zou het willen bestrijden. Ik ben er als Nationaal Socialist fel op tegen en zou het graag willen bestrijden. En dat is dan ook de reden dat de huidige macht Nationaal Socialisme tot op de dag van vandaag verbied.

 13. @BSN [30]: Wat mij naast vele andere aspecten verbaast, is de selectiviteit. De Japanners zijn inderdaad geïnterneerd geweest. Maar deze daad kan toch niet gelden als excuus voor de slechte daden van de Nazi. Twee slechte daden maken niet een goede daad. Maar blijven twee slechte daden.
  Duitsers zijn massaal vermoord. Maar ook dat gegeven lijkt me geen rechtvaardiging voor wat de Nazi’s gedaan hebben. Je bent tegen moorden of niet.
  Ik wil best aannemen dat er sprake is van Global warming. Maar of er sprake is van een causaal verband is de vraag. Zonder juiste diagnose geen juiste kuur. Dat wil niet zeggen dat je niets moet doen. Dat wil zeggen dat je op zoek moet gaan naar causaliteit. Veel milieumaatregel leven geen effect op. Wat voor zin heeft het milieutechnisch schaarse olie te vervangen door schaarse stoffen als kobalt nodig voor accu’s.. De winning daarvan levert veel milieuschade op.
  Dat dominante systemen zich in stand trachten te houden moge duidelijk zijn. Dat doen alle dominante systemen. Belangrijk is dat je binnen een dominant systeem de instandhouders van een dergelijk systeem ter verantwoording kan en mag roepen zonder angst te hoeven hebben voor repercussies.
  Je ziet het, ook ik gebruik mijn hersens.

  BSN [53] reageerde op deze reactie.

 14. @BSN [42]:

  Op punten kan ik je volgen en ben het met je eens, maar wat het nationaal socialisme, fascisme of hoe men het ook wil noemen, daarin zie ik niet welk verschil er is tussen nazisme, socialisme, communisme of andere stromingen. Ik begrijp je idee rond de Duitse nazi’s, maar ik zie ze toch als een verlengstuk en als marionetten van de krachten die ook toen de VS in hun pocket hadden.

  Als de nazi’s het beter hadden willen doen dan zie ik niet in waarom ze het gedaan hebben met geweld en het niet hebben gezocht in het offensief tot aan de grenzen je natuurlijke recht laten gelden en niet daarbuiten met alle retoriek en de gehele machtsvertoon en opschmuck erbij was het duidelijk dat de nazi’s ook geen wereldverbeteraars waren, maar duidelijk de opdracht hadden te grijpen naar het defensief. Degene die met geweld, onderdrukking of met leugens, list en bedrog zoals dat nu ook weer het geval is, de wereld zegt te willen verbeteren of te veranderen, te bevrijden van zogenaamde onderdrukkers is in mijn ogen een beetje heel erg poco loco. De EU zie ik ook als een dergelijk project en is gelijk aan het nazisme…of noem het communisme van mijn part, degene die weer aan de touwtjes trekken in de VS zal het niet uitmaken welk label er aanhangt, als het maar macht en macht over datgene geeft wat ze op klaar kunnen komen.

  Oorlog is geld en of Hitler een idealist was en dacht dat hij de wereld kon bevrijden van kwade machten, misschien was het zo, maar met geweld iets nemen doet me denken aan de tijd van nu waarin nog steeds onophoudelijk met judasstreken en geweld nog steeds hetzelfde gebeurt. Hitler en zijn kompanen waren voor mij niet meer dan instrumenten en Hitler zal zeker beseft of geweten moeten hebben dat hij niet meer was dan dat. En als ik nu kijk naar de EU dan zie en voel ik het zelfs aan den lijve, de EU is een project uit dezelfde koker, er zit alleen nog geen zogenaamd onwetend mannetje met bloksnor, maar de ideologie is weer van dezelfde strekking. Je mag het communisme, bolsjewisme, fascisme, socialisme, zionisme, of wat dan ook, het hele circus deugt van geen kanten, maar staat wederom onder leiding van een groot aantal gehaaide grote sleutelmachten. Dat je het libertarisme vermeld als afdeling die niet deugt kan ik begrijpen, ik zet mijn vraagtekens namelijk bij de bron, maar zie ook dat het libertarisme, wat ik uitleg als vrij denken, het vrije woord, het met je smerige klauwen afblijven van andermans spullen en leven, zie ik niet onmiddellijk in het rijtje passen van het grote kwaad. Maar goed, jij hebt een visie en beeld en zo heeft ieder mens een visie en beeld, maar bij al deze visies staat één ding duidelijk overeind dat met geweld. leugens, onderdrukking tot aan oorlog maken en daarmee dood en verderf zaaien en zo iets nemen van de ander tot aan het nemen van de ander zijn leven kan nooit maar dan ook nooit zuiver, goed of oprecht zijn. Ik propageer niets en neem niets voor lief zodra dit met geweld gepaard gaat en vooral tegen de wil van vrijheid ingaat.

  Overigens, heeft de EU zichzelf al bekend gemaakt, onder welke vlag vaart eigenlijk Brussel? Ik heb nog nooit duidelijk kunnen achterhalen welke ideologie er aan ten grondslag ligt, wel is mij duidelijk welke koers zij vaart, namelijk niets anders dan de koers die zovele corrupte of diep gewortelde zieke (religieuze) ideologieën varen. Ik noem ze (neo) nazi’s, een ander noemt ze het (neo) communisten, plak er een label op die je passend vind, maar één ding is duidelijk, de EU is niet anders dan een dictatoriaal club die overbodig is geworden nu de centrale bank in Frankfurt de macht heeft over jouw, mijn en onze poen en bezittingen. En volksvertegenwoordigers my ass!, al wat er zit zijn marionetten van de VS, voor de zoveelste maal hebben de Oostblokkers, de puissant machtigen en rijken dat cadeautje gekregen wat ze wilden, opnieuw. Wij zijn de pisang, het haasje, de brave achterlijke slaven die trachten onderscheid te maken tussen goed geweld en fout geweld, goed nemen en fout nemen, goed pakken en fout pakken zonder daarbij de ander te vragen wat hij of zij er van vindt. Maul halten! Daar in de VS lachen ze zich wederom de ballen uit de broek en bekijk toch eens ‘onze’ volksvertegenwoordigers daar in Brussel, het mongolide straalt ze daar van de koppen, alsof…..nee, daar zijn ze op uitgezocht. En nee, het draait allemaal niet om de poen, daarom is de jacht erop ook geopend, het is volgens deze mongoliden en hun baas in de VS en ook nog van veel socialistisch georiënteerde mafketels nodig om te halen wat men nodig acht. Zelfs een lachebek in Den Haag is socialistisch Bilderber drek gebleken, maar goed dat is niets nieuw….The old fashioned way, back to ’30 and ’40….

  IIS [47] reageerde op deze reactie.
  BSN [55] reageerde op deze reactie.

 15. @IIS [46]:

  …offensief moet zijn defensief, en juist de Duitsers zochten het in het defensieve, en dat is nog maar en understatement, hetzelfde geldt ook voor de zogenaamde bevrijders, die knalden ook gelijk hele steden naar hun malle moer, waarbij het doel was burgers uit te roeien, geen fabrieken, geen hoofdkwartieren van concentratiekampen, maar gelijk de hele bevolking uitrotten.

  IIS [48] reageerde op deze reactie.
  IIS [49] reageerde op deze reactie.
  peter [51] reageerde op deze reactie.

 16. @IIS [47]:

  Zo dat is even een rare bevalling….Niet defensief, maar offensief!….Maar goed, nazi Duitsland zocht het duidelijk richting het offensief, de aanval inzetten buiten ’s lands grenzen en niet middels defensieve middelen en kracht waarmee de grenzen te verdedigen.

  IIS [50] reageerde op deze reactie.

 17. @IIS [49]:

  Dat is ook de pestbuil van dit moment, in de wereld wordt voortdurend gepraat over defensie, maar kijk eens goed, hetzelfde gebeurt nu dus weer. Geen defensieve maar een offensieve kracht is zich wederom aan het manifesteren in verband met het behoud van de zogenaamde wereldvrede. Blijf in je eigen fokking land als je vrede wilt.

  Als een land het werkelijk zo wil hebben dat een leger fungeert als defensie, dan laat het ook defensie zijn en dan hebben we niets te zoeken in andere landen waar men vrede met geweld wil brengen. Wat in helsnaam heeft het te maken met defensie en vrede brengen wat er zich al decennialang afspeelt. De VS en de idioten van de EU zijn voor mij daarmee gelijk aan een nazi macht. Lekker stampei maken met de Russen en vervolgens gladstrijken dat de VS en de EU geen nazi ideologie nastreven en vrede willen?…

 18. @IIS [46]:

  “daarin zie ik niet welk verschil er is tussen nazisme, socialisme, communisme of andere stromingen.”

  Dan ben je stekeblind.

  Dat komt door je conditionering. Ik heb e.e.a. haarfijn uitgelegd en jouw reactie daarop komt inhoudelijk neer op “niet waar”. Ga vooral door met de nuttige idioot voor hen uit te hangen. Ik ben er mee gestopt.

  IIS [57] reageerde op deze reactie.

 19. @BSN [53]: Hiermee geef je aan wat ik bedoel. Je bent selectief. Ik jouw ogen kun je je hersens kennelijk of voor de goede zaak inzetten of voor een slechte. Je maakt eerst een keuze en daar zoek je de feiten bij. Je vertrekt vanuit een vooroordeel. Is ook een methode. Inhoudelijk op hetgeen ik te berde breng ingaan, doe je niet. Jij weet het allemaal al. Succes ermee.

  BSN [60] reageerde op deze reactie.

 20. @BSN [55]:

  …Stekeblind? Conditionering? Nuttige idioot? Mag je vinden, ik weet voor mijzelf wat te denken en niemand en geen ideologische, religieuze rottende club of club met pretenties of iets in die richting werpt voor mij een leidraad uit, waarschijnlijk lees je daarover heen of wil je het gewoon niet lezen.

  Al wat iemand of iets met geweld tracht te grijpen en daarbij ook nog als een marionet fungeert, want marionetten zijn de lijers praktisch gezien allen en altijd al geweest, ook al denken of geloven ze van niet, dergelijke mensen deugen niet. Ze deugen niet, ook al zijn de bedoeling nog zo helder, goed en zuiver, maar met geweld, dwang, onderdrukking, met moord en doodslag iets nemen is niet anders dan het beest loslaten over de wereld waarin we vervolgens kunnen leven in vrede? LMNL….

  IIS [58] reageerde op deze reactie.

 21. @IIS [57]:

  Ik denk dat het zinvoller is geen nieuwe Adolf, geen geweldig EU leger op te tuigen of te creëren of iets in die richting, dat lijkt me duidelijk een herhaling van zetten en is precies wat de ziekte, de kanker en het schuim van deze aarde voedt, maar het blootleggen en aanpakken van de rottingen, het beest en de zieke geesten die werkelijk hun krachten spreiden in het vuile geniep en het duister, lijkt me beter. Ik begrijp dat er wordt gedacht dat met geweld geprobeerd kan worden voor de zoveelste maal het schuim en slijk van deze aarde te beslechten, maar dat lijkt me een spel en eindeloze herhaling te worden die niet gewonnen gaat worden.

  IIS [59] reageerde op deze reactie.

 22. @IIS [58]:

  …En kan iet alleen gewonnen worden, maar geeft zelf nog meer macht en voeding aan de bijna ongeneeslijke ziekte die feitelijk gezien niet is uit te schakelen. Goed en slecht totaal uit balans en enigszins balans hervinden zou misschien kunnen, hoewel ik ervan overtuigd ben dat we op dit moment reeds in de derde wereldoorlog zijn aanbeland. Geldstromen die nodig zijn en duizenden miljarden die verdwijnen in het niets, wellicht is men daarmee reeds bezig een defensieapparaat op te bouwen die zijn weerga niet kent en de fundamenten daarvoor te leggen. Een tweede Adolf of iets in die richting is waarschijnlijk totaal overbodig geworden. Men doet het nu zonder en recht voor de raap, open en bloot, en wie houdt ze tegen? Niemand toch.

  BSN [61] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.