Voor het BREXIT-referendum werd vanuit het blijfkamp hel en verdoemenis verkondigd als men voor uittreding zou stemmen.

De treinen zouden niet meer rijden, de zon zou niet meer opkomen, iedereen zou geconstipeerd raken, de spinazie zou ophouden met groeien en de melk zou zuur worden, kortom chaos en blinde paniek alom waardoor het VK zou terugvallen naar het stenen tijdperk en kannibalisme als ze ervoor zouden kiezen om de richtlijnen van een dronken gesjeesde Luxemburgse ambtenaar en zijn corrupte hofhouding vanuit Brussel verder te negeren.

Het is nu een paar dagen na de uitslag voor de Brexit en de zon is gewoon opgekomen boven het VK, de mensen zijn probleemloos naar hun werk gegaan, de treinen rijden zoals altijd en de beurs en het pond zijn weer netjes aan het opkrabbelen van de initiële schrik en je kunt nog steeds gewoon magere yoghurt krijgen bij de Tesco.

En er is tot nu toe nog niet een Grootbrit opgepeuzeld.

Ook geen beurshandelaren die massaal uit ramen springen, kortom het leven gaat gewoon door en schikt zich vrij geruisloos naar de nieuwe situatie en dat is een pijnlijk probleem voor de EU-sektaristen: kennelijk is er toch leven zonder de EU mogelijk en blijkt de EU totaal overbodig: het is slechts gebakken lucht.

En wat als blijkt dat zonder de EU het allemaal zelfs beter gaat ?

Dat zullen ze echter nooit kunnen toegeven en gaan nu over op propaganda met de hulp van de gevestigde media. Zo kopt de Telegraaf vanmorgen dat het VK stuurloos is, dat klinkt heel stoer maar wat betekent het, weten de mensen opeens niet meer wat ze moeten doen zonder overheidsrichtlijnen ? Rennen ze dan rond als kippen zonder kop ?

Hoe meer de overbodigheid en schadelijkheid van de EU in de nabije toekomst naar voren zal komen  hoe luider de staatspropaganda zal worden, de EU-sekte beschikt immers over onuitputtelijke (belasting)geldbronnen en heeft de complete media in de binnenzak maar toch zal de EU binnenkort verleden tijd zijn omdat het slechts een onnatuurlijke fantasie is van ambtenaren en politici.

68 REACTIES

 1. Verharde houding

  Geconstateerd kan in ieder geval worden dat de Nederlandse politici die al die bestuursbanen gemaakt en bezet hebben en de media die direct of indirect hun inkomsten aan de politiek te danken hebben een steeds agressiever toon aanslaan. Niet alleen naar de ‘Poetins’ als afleider, maar ook steeds meer naar de eigen bevolking.
  Hun houding is steeds botter geworden. Die is er inmiddels een van wij laten ons niet door de mensheid onze veroverde voordelen en privileges zomaar afpakken. We hebben niks te maken met wat mensen denken over onze streken. Zoals bijvoorbeeld geld bijmaken om ons eigen ‘langer termijn’ beleid te financieren. Als onze propaganda zo langzamerhand is uitgewerkt, dan is dat maar zo. Wij blijven gewoon aan. Niet goedschiks, dan kwaadschiks. Met de mening van de medemens, al of niet geformaliseerd in een referendum, vegen we onze billen af. Het enige wat we willen doen is kijken of onze propaganda eventueel toch nog verbeterd kan worden. Maar misschien moeten we eerst nog eens wat meer raddraaiers voor onze rechters slepen of ze in ieder geval helemaal niet meer in de gelegenheid stellen hun medemens te bereiken, zoals nu nog op kleine schaal mogelijk is. We moeten dat in ieder geval dan in Europees verband samen met de Amerikanen zien te regelen. Dan kunnen ze ons daar niet op aanspreken.

 2. Inderdaad, Wladimir, goed gezien jongen.

  De (kapo)staatspropaganda waarmee men 24/7/52 de zegeningen van een maatschappij van multi-etnische-multi-culturele-multi-genderbender-transseksueel georienteerden bepleit, uiteraard bestuurd door kapitalistische multi-nationals die gelukkig geen ‘last’ hebben van zoiets als een moreel besef.

  Aan de andere kant staan de nationalisten en traditionalisten wat de enigen zijn die tegen deze perversie zijn en willen dit zekere einde van de beschaving tegen houden en bestrijden maar zij worden uiteraard fel verkettert en zelfs actief vervolgd en in sommige gevallen zelfs verboden zich te organiseren.

  En ook op de vrijspreker moet men niks hebben van hen. Vandaar dat de (kapo)staat geen vrienden meer nodig heeft met ‘vijanden’ als de libertariers 🙂

  Wladimir van Kiel [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Wladimir van Kiel [3]:

  Dat zie jij heel goed. En er zijn slechts twee verklaringen waarom jij dat weerzinwekkend vindt. Één ervan is dat jij zoals zovelen opzettelijk onjuist geïnformeerd bent, maar waarschijnlijker is dat jij een grote aanhanger bent van hen die al deze perversie promoten om daarmee alles en iedereen die niet bij hen hoort naar de vernieling te helpen.

  De nationalisten en traditionalisten, waartoe het absolute genie Adolf Hitler gerekend kan worden wilde dit ook voorkomen en slaagde daarin wonderwel en in zeer kort tijd alleen al door hen te uit te sluiten. Hij bouwde een eensgezinde menselijke samenleving op die gebaseerd was op arbeid en produktie en eerlijkheid en hoge morele waarden en waarin traditionele familiewaarden gepromoot werden die een ecologisch verantwoorde welvaart voortbracht in plaats van de huidge kapitalistisch gebaseerd op afpersing en bedrog en ongehinderd internationaal sprinkhanenkapitaal wat hele landen en volkeren economisch en ecologisch naar de verdommenis helpt.

  Zo’n maatschappij is namelijk wel de allergrootste nachtmerrie van de huidige machthebbers, die jij overigens veinst te bekritiseren, want dan kunnen zij wel inpakken met hun hatelijke en walgelijke praktijken welke voorgeschreven worden door hun ‘religie’. En die prestatie is dus jouw definitie van weerzinwekkend? Tja, geen wonder ook, zo denken kapitalisten nu eenmaal.

  Overigens, weet je wie in zijn tijd ook de grootste nachtmerrie was voor deze woekerende perverteurs die jij kennelijk nogal hoog hebt staan? De profeet die ze ook vermoord hebben en wiens leer jij claimt te volgen.

  Denk daar maar eens over na, Wladimir.

  Wladimir van Kiel [6] reageerde op deze reactie.

 4. Dat lijken me op dit moment nog wat voorbarige conclusies.
  De brexit zal wel degelijk gevolgen hebben, maar het duurt nu eenmaal even voor die zichtbaar worden.
  Ook geloof ik dat de (in de volksmond) negatieve gevolgen op de korte duur groter zijn dan de positieve. Maar op de lange duur zullen de positieve de negatieve overvleugelen.
  Daarbij: de excess die uit de UK gewrongen zal worden op de korte duur MOET OOK UITGEWRONGEN worden. Die zou er bij ons ook uit moeten, maar dat wordt krampachtig tegengehouden.

 5. @BSN [7]: Uit je communicatie blijkt dat je meer doet dan een spiegel voorhouden. Dat blijkt wel uit de laatste alinea “Maar waarom pretendeer jij…”. Dat is een uitdaging.

  Misschien is het goed als je concreet aangeeft wat je zou willen bereiken met je communicatie… daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

 6. @Wladimir van Kiel [9]:

  Ik doe niets anders dan mijn visie kenbaar maken. Mag dat?

  Is dit de vrijspreker or what?

  Ik lok niks uit, ik ben geen troll, ik spreek mijn mening uit.

  Waarom hier? Wel, omdat ik jullie (ik ken niet alle posters hier) niet erg consistent vind.

  En ik zal je nog eens wat vertellen, er was een tijd dat ik het met veel wat jij zei eens was. Maar het is gebleken dat dit uit onwetendheid was.

  Dat is nu anders.

  Maar maak je niet druk, lang zal ik hier niet blijven, net zoals de laatste keer. Er is maar één ander internetforum waar ik aan deelneem, en dat is Darkmoon. En het is wel eens amusant om ook eens met de andere kant meningen ‘uit te wisselen’:-) Zeker als wat ik zeg niet kan worden onderuitgehaald zoals blijkt. En waarom er meteen van uit gaan dat ik iets uit wil lokken? Ja ok, een reactie wel ja, wat misschien aanzet tot nadenken en kennisvergaring. Is dat niet waar een forum voor bedoeld is?

  Het is nog niet te laat voor jou, Wladimir. Kijk naar Nathanael Knapner. Hem waarder ik zeer. Maar die weet natuurlijk ook niet waar ie het over heeft zeker?

  http://www.realjewnews.com/

  Rien [12] reageerde op deze reactie.
  Wladimir van Kiel [15] reageerde op deze reactie.
  FredvdSanden [18] reageerde op deze reactie.

 7. @Wladimir van Kiel [3]:

  Hier een korte video, Wladimir.

  Duurt slechts 9.35 minuut. Je hebt gelijk hoor, Nationaal Socialistisch Duitsland kwam inderdaad behoorlijk weerzinwekkend uit de bus. Dat kun je goed zien in deze video waarin een soeverein NS Duitsland vergeleken wordt met wat de geallieerde bezetters er in opdracht van jouw grote vrienden van gemaakt hebben.

  Aanrader voor geestelijk verdwaalde libertariers.

 8. @Wladimir van Kiel [15]:

  Of course you don’t. Dat is wel het laatste wat ik verwacht had. Want dan wordt je geconfronteerd met de glasharde waarheid over jezelf en je grote vrinden waar je geen enkel zinnig verweer tegenover kunt zetten. Anders had je allang inhoudelijk gereageerd. Dus dan is the chicken out manier wel zo handig, nietwaar? 🙂

 9. Goed geschreven artikel. En dan hebben we het nog niet eens over alle subliminale mind control programmering die ze over ons heen wierpen via ons onderbewustzijn zoals het pontificaal zwaaien met de combinatie van de kleuren -rood en zwart- (geeft o.a. onheilsgevoel) bij alle foto’s aangaande Jo Cox, televisieshows en mediaberichten. Subliminale tekens, symbolen en kleuren hebben namelijk een groot effect op ons onderbewustzijn.
  Kijk maar eens naar het programma Mindf#ck.

  Het was één groot subliminaal mind control circus en het heeft NIET geholpen. Maar het laat wel zien hoe manipulatief het EU-joker-clubje is.

  Graham Norton had het na de uitslag in zijn show al meteen over een Brexit 1 om vervolgens zijn hele show iedereen te laten opdraven in de kleuren zwart + rood (in combinatie met zijn rode bank natuurlijk).

  Een Brexit 1 betekend dus een Brexit 2, welke de EU-jokers dus al direct op de planken hadden staan mocht de uitslag negatief zijn voor ze. We zullen de komende tijd daarom subliminaal gebombardeerd worden kleuren, symbolen en kunstmatig gefabriceerde situaties en berichten waarin de suggestie zal worden gewekt dat er overduidelijk een Brexit 2 zal moeten gaan komen.

  En laten we hopen dat de uitslag dan ook weer UIT zal zijn.
  Dan lig ik onder mijn (rode) bank van het lachen :)))

 10. @BSN [10]: “Maar het is gebleken dat dit uit onwetendheid was.”

  En nu Ben je ineens alwetend en 100% overtuigd van je gelijk? “We don’t see things as they are, we see things as we are…”

  Onthoud dat je het ook altijd nog fout zou kunnen hebben. Altijd. Wij mensapen weten helemaal niks namelijk. We DENKEN alleen dingen te weten.

  BSN [19] reageerde op deze reactie.

 11. @FredvdSanden [18]:

  Ik beweer geenszins alwetend te zijn. Vanwaar deze aanname?

  Maar ik weet wel wat. Ik weet bv dat de zon opkomt in het oosten. Dat wist ik niet toen ik ter wereld kwam, maar aldoende leert men. Stel dat mij altijd was verteld dat de zon een grote gesmolten kaas is en alles en iedereen om mij heen bevestigd dat, ook al is dit natuurlijk niet waar, dan had ik dat hoogstwaarschijnlijk gelooft.

  Totdat ik er op gewezen zou worden door een eerlijke informatiebron, die ook daadwerkelijk aantoont dat de zon geen gesmolten kaas is, dan zou ik er opeens achter komen dat het een ster is.

  Begrijp je?

  Maar zolang het verboden zou zijn deze simpele waarheid publiekelijk uit te dragen (offline, en in sommige landen zelfs online) door hen die baat hebben bij deze leugens zal het gros er nooit achter komen en blijven geloven in onwaarheden.

  Zodoende weet het gros niet wie de werkelijke vijand is. Nog wel. Gelukkig merk ik dat er iets gaande is. Nog maar 3 4 jaar geleden kwam je nauwelijks iemand tegen offline die wakker was, nu gebeurt het regelmatig. Zeer bemoedigend.

 12. @BSN [14]: Je schrijft “de waarheid”. Ik vind dat nogal wat. Ik zou zo’n claim nooit durven doen. Niet uit angst overigens. Maar simpelweg, omdat ik de waarheid nog niet gevonden heb. Wat houdt die in? Wie weet, heb ik daar nog wat aan als oude strompelaar.

  BSN [21] reageerde op deze reactie.

 13. @BSN [21]: Dank. Maar je hebt het ook nog over een andere waarheid. Deze “De nationalisten en traditionalisten, waartoe het absolute genie Adolf Hitler gerekend kan worden wilde dit ook voorkomen en slaagde daarin wonderwel en in zeer kort tijd alleen al door hen te uit te sluiten. Hij bouwde een eensgezinde menselijke samenleving op die gebaseerd was op arbeid en produktie en eerlijkheid en hoge morele waarden en waarin traditionele familiewaarden gepromoot werden die een ecologisch verantwoorde welvaart voortbracht in plaats van de huidge kapitalistisch gebaseerd op afpersing en bedrog en ongehinderd internationaal sprinkhanenkapitaal wat hele landen en volkeren economisch en ecologisch naar de verdommenis helpt.”

  Ik pak er wat uit; menselijke samenleving; niet voor iedereen.. Hoge morele waarden; mensen vervolgen en massaal vermoorden. Eerlijkheid; wat houdt die eerlijkheid dan in, ik kan met dit woord helemaal niks en de mensen die massaal vermoord zijn evenmin. Dat kapitalisme gebreken kent, moge duidelijk zijn, maar wat dacht je van de nadelen die kleven aan socialisme zoals in Venezuela of lange tijd her in de DDR. Is dat je simpele waarheid?

  BSN [22] reageerde op deze reactie.
  IIS [26] reageerde op deze reactie.
  BSN [29] reageerde op deze reactie.
  BSN [29] reageerde op deze reactie.
  BSN [30] reageerde op deze reactie.

 14. Waar is mijn reactie op Bertuz gebleven? Moet ik die echt opnieuw typen?

 15. @BSN [24]:

  En dit, lieve libertarische kijkbuiskindertjes, is nou libertarisme. Censuur als het effe wat te moeilijk wordt. om een zinnig verweer te verzinnen.

 16. @Bertuz [22]:

  waartoe het absolute genie Adolf Hitler gerekend kan worden

  Genie genoeg om niet te begrijpen dat hij ‘slechts’ een verlengstuk was van fop joden, de zionistische Oostblok maffia die graag Europa in puin wilden leggen en daarmee op alle vlakken konden plussen tot aan de opbouw aan toe. Zie de Amerikaanse aandelenbeurzen gelijk na de oorlog significant stijgen tot ongekende hoogte, dat was toch een mooi vooropgezette manier van handelen van de aldaar gevestigde Oostblok maffia.

  Nu lopen weer tegen het eind van het bewust laten ontsporen van systeem en weer zal dit eindigen in een wereldoorlog, een oorlog waar we reeds midden in zitten.

  BSN [27] reageerde op deze reactie.
  IIS [28] reageerde op deze reactie.
  BSN [29] reageerde op deze reactie.

 17. @IIS [26]:

  Zionisten zijn geen joden, doch een zeer dubieuze vorm v en degene die beweren joods te zijn moeten maar eens op zoek gaan naar de simpele betekenis van het jodendom, net als het christendom en de islam. Al dit alles wordt te hoog ingeschaald met het zogenaamde joodse ras bovenaan de lijst…Niks ras, niks meer dan een achterlijk boek en geïndoctrineerde schijn van iets meer of beters zijn dan de rest. Zionisten foppen de wereld en houden de schijn hoog en snoeren de mond met een zogenaamd verleden.

 18. @Bertuz [22]:

  Nou, daar gaan we weer, Bertuz. De eerste poging kwam niet door. Vreemd, aangezien ik al twee reacties erna heb geplaatst die er wel staan.
  Mm, ok, hoe begon ik ook weer.
  Oh ja,
  Nee, niet voor iedereen, nee. Niet voor verspreiders van vuiligheid en woekeraars. Voor hen was NS bad news. En daar werd het land heel veel beter van. Voor degenen van wie het land was dan. Niet voor vreemde intriganten. Maar ook hen werd geen haar op het hoofd gekrenkt hoor. Zij konden gaan en staan waar zij wilden. Ok, hen werd de Duitste nationaliteit ontnomen, (iets wat wij ook moeten doen bij vreemdelingen in Nederland), en zij konden hun samenlevingsondermijnenende praktijken weliswaar niet uitvoeren, maar toch. Totdat het land de oorlog werd verklaard door de vrinden van die vreemden. Dus alles wat er daarna met hen gebeurde is veroorzaakt door die vrinden van die vreemden. Duidelijk zo ver?
  Wat er met hen gebeurde in de oorlog was dat zij geconcentreerd werden in centra, ook wel concentratiekampen genoemd. Een kennelijk wijd verbreid geaccepteerd gebruik in die tijd gezien o.a. Japanners hetzelfde overkwam in de US, maar dat terzijde. Duitsland was eigenlijk nog heel courant aangezien ‘Judea’ (alle j 0 den ter wereld cq de j 00 dse natie. Perspectief let jij ook effe op 🙂 ) Duitsland de oorlog al verklaarde in 1933, vlak nadat er een nieuwe regering aan de macht kwam. Eigenlijk best wel raar, vindt je ook niet? Stel je je eens voor, dat Nederlanders in heel de wereld een land zomaar de oorlog verklaren omdat dat land toevallig een nieuwe regering heeft gekregen. Nou, wie dit niet vreemd vindt heeft zeker een paar schroefjes los denk ik en met mij de libertrariers ook wel, toch? Zeker? 🙂
  Massaal mensen vermoordde? Welke mensen? Duitsers? Ja die zijn massaal vermoord, met miljoenen zelfs. Zo’n 10 tot 12 miljioen Duitsers zijn vermoord door onze ‘bevrijders.’ Verbrand met onophoudelijke bombardementen op burgers, verkracht door speciaal voor dat doel ingebrachte buitenlands troepen, en bewust uitgehongerd.
  In totaal zijn er in WWII zo’n 200 tot 300.000 j 0 den gestorven in kampen aan niet uitsluitend, maar wel voornamelijk ziektes als bv tyfus, waaraan Anne Frank (die niet de auteur was van ‘haar’ dagboek) ondanks de medische behandeling die zij en vele anderen kregen van de Duitsers uiteindelijk ook gestorven is. Dit bevestigd het Rode Kruis, wat toestemming had van Hitler de kampen maandelijks te bezoeken. Geen vergassingen of andere absurde verzinsels.
  Weet je wie wel massaal mensen vermoordde? Degenen http://www.heretical.com/miscellx/bolshies.html die de zogenaamde ‘Russische’ revolutie begonnen gefinancieerd door dezelfde kliek waartegen Hitler steed en waarvan hij zijn volk succesvol bevrijdde. En dan praten we hier dus over TIENTALLEN miljoenen etnische Orthodoxe Christelijke Russen, tegen wie zij een onvoorstelbare haat en wrok koesteren vanwege o.a. het Orthodoxe Byzantijnse rijk wat 900 jaar succesvol was om dezelfde reden dat NS Duitsland succesvol was. De uitsluiting van het ongedierte. Natuurlijk was dat tevens dezelfde kliek in wiens dienst onze ‘bevrijders’ opereerden toen zij NS Duitsland vernietigden en zo deze Bolshevistische martelgevangenis voor Russisch goyim nog een lang en destructief leven gunde en die ons tevens tot aan de dag van vandaag nog bezetten.
  Maar goed, dit is natuurlijk allemaal niet waar wat ik zeg. Nee hoor. Kijk, zelfs geestelijk gemankeerden als libertariers weten nog dat alles een leugen is. Zij weten dat de EU in tegenstelling tot wat politici en media ons proberen wijs te maken helemaal niet opgericht is ten bate van het welzijn van de mensen. Zij weten dat er in tegenstelling tot wat politici en media ons proberen wijs te maken helemaal geen man made global warming gaande is. Zij weten dat er in tegenstelling tot wat politici en media ons proberen wijs te maken helemaal geen weapons of mass destruction waren Irak. Zij weten dat 9-11 in tegenstelling tot wat politici en media ons proberen wijs te maken helemaal niet gepland en uitgevoerd is door een paar Arabieren. Zij weten dat politici en de media professionele leugenaars zijn. Behalve natuurlijk wanneer het op WWII aankomt dan. Want dan spreken de politici en media kennelijk ineens wel de waarheid. Dan liegen zij niet om alle onderdrukkende wetten die zij invoeren te rechtvaardigen. Nee, de libertariers en de politici en media zijn hierover eensgezind. Mmm, zouden libertariers en de gevestigde orde misschien dezelfde belangen behartigen? Dat zou je wel denken.
  Ook zijn de libertrariers heel intelligent en hebben zij een feilloos vermogen dingen te onderscheiden door alle ruis heen. Het zijn echt grote denkers, denken zij. Zij zien het bos nog wel door alle bomen heen. Zo weten zij te melden dat al die vormen van bestuur, Communisme, Fascisme, Nationaal Socialisme allemaal hetzelfde zijn. Allemaal één pot nat, aldus de libertariers. De clichés liegen er niet om, dictaturen ….. yada yada yada ….. kampen …… yada yada yada …… onderdrukking …….. yada yada yada ……… uitbuiting ….. yada yada yada ……. armoede …… yad yada yada …………. allemaal eigen belang van machthebbers ….. yada yada yada ……. leiderscult. Enfin. het is duidelijk allemaal hetzelfde, socialisme. Toch wel vreemd dan dat er bv in NS Duitsland niet één standbeeld stond van Adolf Hitler en ook al geen portretten varierend van 2 tot 8 of wel 20 meter hoog te zien waren.
  En wat nog vreemder is, is dat toen ik pas geleden een post eindigde met “Heil Hitler” het de webmaster bijna dun door de broek liep en mij er van verwittigde het te overwegen dat weg te halen. Omdat er wellicht wel boetes en/of veroordelingen dreigde van de rechtbanken. Nou, I could be wrong, maar ik denk niet dat wanneer ik eindig met “Heil Stalin, of “Heil Mao”,
  leiders welke ondanks, ook door libertariers erkend, letterlijk tientallen miljoenen mensen hebben vermoord, notabene aanhangers hadden en hebben welke in het demoNcratisch gekozen parlement zitten bij door de machthebbers geaccepteerd als zijnde legitieme mainstream politieke partijen er boetes en/of veroordelingen dreigen van diezelfde ‘rechtbanken’.
  Dat zou, oh ik weet niet, een aanwijzing kunnen zijn of zo die ergens op wijst. Maar om dat te kunnen vatten moet men wel eerst de hersens aan zetten en daarvoor is het noodzakelijk dat men eerst het libertarisme plaatst waar het hoort, bij het grof vuil.

  Goedendag.

  BSN [30] reageerde op deze reactie.
  Bertuz [45] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.