avatar MMAP 110x110Nice. Aanslag. Weer Franse vlaggetjeskleuren over de FaceBook-avatars van goedgelovigen. Rouw. Erg. Zielig. Enzovoorts. Afijn, u heeft er vast al wel iets over gehoord. En nee, ik ben niet ongevoelig en ja, ik vind dit ronduit verschrikkelijk, vooral voor de nabestaanden van de slachtoffers. MAAR:

Er is altijd een maar:

Wij mogen er zelf niets aan doen. Daar hebben wij “de politiek” voor. Die neemt al onze angsten weg. Die heeft al de antwoorden hoe terrorisme en aanslagen weg te werken. Want dat zijn die “alwetenden met de correcte en enig goede moraal”.

Juist. Dit gelooft u natuurlijk net zo min als ik. Maar gelukkig is “de politiek”, momenteel in de vorm van Alexander Pechtold, EIN-DE-LIJK wakker geworden. Want Pechtold laat nu weten (en ik citeer) “Dat wij alles op alles moeten zetten om dit soort aanslagen te voorkomen”.

Fijn. Dank u. Ik ga even naïef mee met deze redenering: “alles op alles zetten”.

Dus niet “eens kijken of er ruimte in de vergader-agenda zit om dit probleem te toetsen aan de meningen van de collega’s”.

Dus niet “goh, zouden we het beleid ten aanzien van vrachtwagens en licht getinte chauffeurs daarvan moeten onderzoeken?” (want in andere gevallen is dat de Pavlov-reactie van politici: probleem = verbod, dus nu alleen nog maar roomblanke chauffeurs op vrachtauto’s in Europa?).

Zelfs geen “potverdorie, nu moet het eens afgelopen zijn met de terrorist uithangen in onze westelijke cultuur”, samen met dat typische “krachtige” vuistje-bewegen dat Hans van Baalen al eens demonstreerde.

Nee, geachte lezer, Alexander gaat nu zorgen dat wij “alles op alles” moeten gaan zetten om dit te voorkomen. Echt. ALLES OP ALLES. Ik bedoel dus: ALLES OP ALLES. Maatregelen die de comfortzone van jankende linkse mietjes flink vertrappen. Ik verwacht, bij ALLES OP ALLES, dan minstens de volgende maatregelen/veranderingen:

 1. Vrij wapenbezit voor iedereen, want de gekken en criminelen komen toch wel aan de wapens, laat dan ook de weldenkende mensen een wapen dragen en gebruiken, zodat zo’n chauffeur enkele tientallen dodelijke slachtoffers VROEGER uit zijn lijden verlost kan worden, in plaats van wachten op de achteraf opruimtroepen politie-VMBO’ers-met-wapen.
 2. Grenzen DICHT voor “vluchtelingen”, NU DIRECT, METEEN, TOUT SUITE.
 3. Alle “vluchtelingen” NU terug naar huis. Jullie moorden graag? Leef je dan lekker uit in jullie eigen zandbak.

En u, geachte lezer, heeft vast nog wel enkele tips.

En jij, Alexander Pechtold, houd je nu eens aan jouw woord. En zet dus ECHT ALLES OP ALLES om wat te veranderen.

41 REACTIES

 1. MMAP, de ultrahypocriet. Is antioverheid, doet daar erg principieel over, maar deelde wel jarenlang het bed met een ambtenaar.

 2. De burger is altijd de klos de politieken de brussselse maffia die dit veroorzaakt heeft blijft buiten schot en hun dikke krokedillen tranen rollen in overvloed .

 3. een grotere zwamneus als pechtholt is er niet. hij is voor de multicul hij bilderberger is mede verantwoordelijk voor deze ellende

 4. Van veel van de reacties onder dit artikel zullen de heersers erg blij worden. Hollande begint als represaille tegen een doorgedraaide Tunesische gek alvast bombarderen van Irak en Syrië op te voeren.
  Een soort collectivisme on steroids
  Shoot some peasants zeide N de nazi’s dan in Allo Allo

 5. @Limon & Nada [37]: Maar hoe deze aanslag nou precies gepleegd is en door wie en de details daaromtrent zijn eigenlijk niet zo heel relevant. We worden ook uit balans getrokken door niet meer in balans te zijn met het micro en macro universum. Oftewel als we geheel onze focus leggen op details zien we het grotere plaatje niet meer en vice versa.

  Ook niet geheel toevallig is de coupe in Schurkije die pal na deze aanslag plaats vind. De aanslag in Nice wordt vrijwel direct overschaduwd door deze coup in de media. De media heeft het al niet meer over Nice. Ook weer een programmering dat we zeer dramatische en echt gebeurde dodelijke aanslagen zoals in Nice gewoon snel weer kunnen vergeten en ons weer laten meesleuren door wél in scene gezette gebeurtenissen zoals deze nep-coupe. Wat mij betreft is alles wat er in de wereld gebeurtenis direct met elkaar verbonden.

  We snappen natuurlijk allemaal dat Erdogan zo de totale macht naar zich toe kan roepen met de goed keuring van zijn eigen volk. In versnelling de EU kan binnentreden, de rest van Europa nog verder overspoeld met moslim-idioten en Erdogan zelf Rusland en Griekenland ongehinderd kan gaan provoceren. En de rest mag je zelf raden…

  have a Nice (!) day

  Nicole [39] reageerde op deze reactie.

 6. @Nicole [39]: ik heb wel een idee waarom Rihanna precies op dat moment daar was.
  Om te beginnen, anders dan andere aanslagen was deze aanslag in Nice 100% echt en bijan volledig naar waarheid verslaggegeven door de media. Er was geheel niks nep aan, de media heeft ‘keurig’ haar werk gedaan, behalve dan het hele verhaal achter de aanslagpleger (inclusief een betrokken 2e persoon) en wie zijn/hun opdrachtgevers waren. Daar zullen we nooit meer wat over horen, omdat we dat natuurlijk niet mogen weten, anders zouden we wel eens het puzzeltje kunnen oplossen.

  Wat mij betreft stond deze aanslag al een tijd op de planning, omdat ‘ze’ zich namelijk strak aan datums moeten houden want dat moet allemaal sluitend op elkaar aanpassen o.a. om hun duistere demonische meesters te dienen. En daar weet ik wel het één en ander vanaf alleen benoem ik het nooit in mijn commentaar want het is net een brug te ver voor veel lezers.

  Rihanna behoort tot de top van de entertainment business als zangeres. Maar daar komt ze niet zomaar, daarvoor moet ze haar ziel verkopen aan de duivel, alleen dan kom je aan de top. Sommige artiesten krijgen daar achteraf enorme spijt van, maar eenmaal je ziel verkocht is er geen weg meer terug, zoals bij MJ bijv..
  Echter Rihanna is vanuit haar geboorteland gewend aan duistere voodoo praktijken en gaat helemaal op in haar verering van Lucifer. Daarom is ze steeds hoger in rang gekomen binnen deze duivel-vererende occulte club.

  Ze vereren ook allerlei zeer duistere demonen en entiteiten. En deze demonen willen maar 1 ding van ons… onze negatieve energie, waar ze zich mee voeden. Overal waar er drama, ellende, dood en verderf is zijn deze demonische entiteiten te vinden, bijvoorbeeld bij oorlogsgebieden.

  Op het moment dat de truck de menigte in rijdt en dood en verderf zaait onder het publiek ontstaat er één grote energetisch veld van negatieve-energie waar ze zich heerlijk aan te goed doen.

  Rihanna, de hoge occulte priesteres die ze ondertussen is, en de rest van die duivelse occulte bende willen van die energie meeproeven.
  En daarom was ze daar, waarschijnlijk deden ze tijdens hun aanwezigheid ook nog allerlei duistere rituelen.

  Geeft je toch een andere idee elke keer als je haar liedjes hoort langskomen. Waarvan haar videoclips vaak ook met duistere occulte zaken zijn omgeven.

  Cheers.

 7. Lucifer kent tijden.
  Vanaf Abraham bijvoorbeeld 6×666 jaar vanaf Jezus 3×666 jaar vanaf Mohammed(Koran) 2×666 jaar
  Abraham word in vers 666 als 777 totaly beschreven.

Comments are closed.