avatar MMAP 110x110Nice. Aanslag. Weer Franse vlaggetjeskleuren over de FaceBook-avatars van goedgelovigen. Rouw. Erg. Zielig. Enzovoorts. Afijn, u heeft er vast al wel iets over gehoord. En nee, ik ben niet ongevoelig en ja, ik vind dit ronduit verschrikkelijk, vooral voor de nabestaanden van de slachtoffers. MAAR:

Er is altijd een maar:

Wij mogen er zelf niets aan doen. Daar hebben wij “de politiek” voor. Die neemt al onze angsten weg. Die heeft al de antwoorden hoe terrorisme en aanslagen weg te werken. Want dat zijn die “alwetenden met de correcte en enig goede moraal”.

Juist. Dit gelooft u natuurlijk net zo min als ik. Maar gelukkig is “de politiek”, momenteel in de vorm van Alexander Pechtold, EIN-DE-LIJK wakker geworden. Want Pechtold laat nu weten (en ik citeer) “Dat wij alles op alles moeten zetten om dit soort aanslagen te voorkomen”.

Fijn. Dank u. Ik ga even naïef mee met deze redenering: “alles op alles zetten”.

Dus niet “eens kijken of er ruimte in de vergader-agenda zit om dit probleem te toetsen aan de meningen van de collega’s”.

Dus niet “goh, zouden we het beleid ten aanzien van vrachtwagens en licht getinte chauffeurs daarvan moeten onderzoeken?” (want in andere gevallen is dat de Pavlov-reactie van politici: probleem = verbod, dus nu alleen nog maar roomblanke chauffeurs op vrachtauto’s in Europa?).

Zelfs geen “potverdorie, nu moet het eens afgelopen zijn met de terrorist uithangen in onze westelijke cultuur”, samen met dat typische “krachtige” vuistje-bewegen dat Hans van Baalen al eens demonstreerde.

Nee, geachte lezer, Alexander gaat nu zorgen dat wij “alles op alles” moeten gaan zetten om dit te voorkomen. Echt. ALLES OP ALLES. Ik bedoel dus: ALLES OP ALLES. Maatregelen die de comfortzone van jankende linkse mietjes flink vertrappen. Ik verwacht, bij ALLES OP ALLES, dan minstens de volgende maatregelen/veranderingen:

 1. Vrij wapenbezit voor iedereen, want de gekken en criminelen komen toch wel aan de wapens, laat dan ook de weldenkende mensen een wapen dragen en gebruiken, zodat zo’n chauffeur enkele tientallen dodelijke slachtoffers VROEGER uit zijn lijden verlost kan worden, in plaats van wachten op de achteraf opruimtroepen politie-VMBO’ers-met-wapen.
 2. Grenzen DICHT voor “vluchtelingen”, NU DIRECT, METEEN, TOUT SUITE.
 3. Alle “vluchtelingen” NU terug naar huis. Jullie moorden graag? Leef je dan lekker uit in jullie eigen zandbak.

En u, geachte lezer, heeft vast nog wel enkele tips.

En jij, Alexander Pechtold, houd je nu eens aan jouw woord. En zet dus ECHT ALLES OP ALLES om wat te veranderen.

41 REACTIES

 1. De politiek is het drek van de aarde, de loopjongens van het militair industrieel complex, de kapo’ en landverraders die het land hebben verkwanseld aan een middeleeuwse doctrine van onze centen wel te verstaan. Als er één is die bloed aan zijn moorddadige handen heeft dan is het wel de politiek en zijn leger ambtenaren. Dit land is kapot, de EU een hoer van de VS. Dit komt nooit meer goed, het wachten is nog steeds op een officieel startsein van de WOIII.

  eNdEmiOn [5] reageerde op deze reactie.

 2. Zal wel weer een protest march worden in Nice met Merkel Hollande en nu ons Nationaal lachebekje Rutte & Pechtl*lvoorop hand in hand en ze hebben hun taak weer gedaan voor de Buhne.

 3. @Limon & Nada [3]: Het is altijd en eeuwig dat mismaakte woordgebruik van die politieke hufters.

  De heftigheid van hun woorden en beeldspraken staan 180° gedraaid op de slapheid van hun aanpak. Zou bijna een “Libje” kunnen zijn:

  “De heftigheid van politieke beeldspraken staat haaks op de slapheid van politiek beleid.”

  🙂

  Limon & Nada [8] reageerde op deze reactie.

 4. Peggold is een grote EU proleet!!
  Hij is in dienst van die EU proleten uit Brussel.
  En die EU proleten hebben het niet goed voor Europa en haar inwoners.
  Die mensen die de ogen en oren open hebben weten waar ik het over heb cq bedoel.
  Die tsunami van economische profiteurs is ook op uitnodiging van die EU proleten, Merkel was buiten zinnen toen ze haar oproep deed.
  Dit is gewoon een aanslag op de autochtone bevolking van heel Europa!!
  Met die tsunami komen ook die IS strijders mee, eerst word DAT met KLEM ontkent door die EU proleten.
  Maar nu zijn ze een beetje wakker geworden?
  HUN droom van in HUN ogen een maakbare Europa, is op instorten.
  Dat wil men niet zien, en maatregelen tegen die IS in Europa komen er waarschijnlijk niet.
  Niet eerder dan heel Europa in brand staat!
  JA, die EU proleten leven in HUN eigen wereld.
  Men is als het ware helemaal high.
  Men ziet de werkelijkheid niet meer.
  En peggold is daar 1 van.
  Om Europa te redden moeten de grenzen weer dicht met controle door het leger.
  Immigratie moet stoppen, en een ieder die hier niet in Europa hoort retour eigen land!
  Plant gelijk een chip in ieder persoon, haal je ze er gelijk weer uit als ze bij de grens staan.
  Of zou peggold daar wat op tegen hebben? 😉

 5. @MMAP [6]: Tja, de gehele politiek is gewoon niet te vertrouwen, omdat ze geen volksvertegenwoordigers zijn maar aristocratie-vertegenwoordigers. Deze top van de aristocratie gebruiken de duistere islam om hun agenda uit te spelen. Door de duistere islam in te zetten en die het vuile werk voor ze te laten doen, want op die manier lopen zij zelf namelijk geen enkele karma op (karma = de consequenties die je oploopt zodra je de universele wet van vrije wil hebt overtreden).

  Ze laten de moslims de karma oplopen, zo sluw zijn ze wel. Zij zijn tenslotte degene die de aanslagen plegen, niet de aristocratie.
  Maar deze aristocratie heeft wel indirect de opdracht gegeven.
  En zo gaan ze te werk. Dus ja de moslims zitten absoluut achter deze aanslagen maar in opdracht van deze top der aristocratie.

  Daarom zetten ze de islam in en laten ze de moslims massaal Europa binnenstromen. Via hun inlichtingen- veiligheidsdiensten trainen ze imams en islamitische huurlingen. Dan creëren ze zelf de brandhaarden in het midden-oosten zoals in Syrië en vervolgens brainwashen ze geradicaliseerde moslims om aanslagen te plegen die ze op commando kunnen inzetten.

  Dit allemaal bedoelt om de Europeaan een binnenlandse vijand te geven en zodoende chaos te creëren.
  Gecontroleerde chaos wel te verstaan zodat de de top van de aristocratie de boel kunnen kneden en naar hun hand kunnen zetten en meer controle kunnen uitvoeren. Met als excuus dat dit allemaal in het belang is van de veiligheid van het volk.

  Ook hebben ze een nog groter bloedoffer op de agenda staan, met liefst miljoenen doden. Welke realiteit kan worden zodra de boel serieus ut de hand gaat lopen met Rusland bijv. of gewoon via een burgeroorlog tussen moslims en Europeanen, of beide.

  Met als einddoel een Luciferiaanse superstaat met alleen nog maar mensen die naar hun pijpen dansen en hun luxe leventje zonder enige verzet in stand gaan houden.

  Dat is de ideale natte droom van elke babylonische-bloedlijn afstammende aristocraat.

  En deze zelfde top der aristocratie babylonsche-hoeren-bloedlijn zitten nu overal op het nieuws een beetje zielig te doen hoe erg ze het wel niet vinden en dat ze er alles aan gaan doen om meer veiligheid te gaan garanderen. Terwijl ze donderspoed weten dat zij zelf hoogstpersoonlijk verantwoordelijk zijn voor deze duivelse aanslagen. Met zulke duivelse en bodemloos doortrapte figuren hebben wij als mensheid te maken en we stemmen ook nog op ze.

  We moeten ze hun paleizen en dikke villa’s uit jagen, dat moeten we!
  En ze berechten voor al deze gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid, misdaden tegen het dierenrijk, de natuur en de misdaden tegen moeder aarde.

  Hebben we de beelden gezien van die mensen doodgereden op straat? Nou, pikken we dit nog langer, laten we ons afslachten door dat tuig?
  Ik dacht het niet, genoeg = genoeg!

  Godverdomme !!

 6. Laat die BN-ers eens een keer hun bek houden zeg.
  Elke keer staan die gasten weer vooraan om hun mening over ons uit te poepen en weer de aandacht naar zich toe te trekken.
  Als je als BN-er respect wil tonen hou je gewoon je bek dicht.

 7. Misschien is het allemaal een misverstand en zat die chauffeur gewoon achter een Pokemon figuurtje aan.

 8. @Onzin [9]: Ah, u wilt ze allemaal wel persoonlijk opvangen, voeden, verzorgen, geld geven en in de gaten houden? Fijn, dank u.
  Leest u dan maar vrolijk verder in uw Rode Boekje van Mao.

 9. Deze gestoorde complotdenker is aan het roepen dat de aanslag in Nice een hoax is en dat er geen aanwijzingen zijn dat de truck deze mensen heeft gedood en dat er geen bloed is. Nadat er meerdere filmpjes onder zijn neus zijn geschoven dat er toch echt wel doden zijn die letterlijk midden op straat aan het doodbloeden zijn, gelooft hij het nog niet en blijft hardnekkig beweren dat het een hoax moet zijn. Want alles in dit leven is volgens hem namelijk een hoax. Dus limonade, dit is dan de complotdenker numero 2.
  Dames en heren, de randdebiel complotdenker:

  https://m.youtube.com/watch?v=VTzhF3txliY

 10. Wie zegt dat mensen die weg vluchten uit het midden oosten graag moorden? Deze vent was toch geen vluchteling, maar een crimineel? Zelfs geen sharia figuur begreep ik.

 11. De volgelingen van God zijn in conflict met de volgelingen van de Staat.
  Beide groepen hebben heilige boeken tot hun beschikking om uit leggen en te beargumenteren dat zij de waarheid en het recht aan hun kant hebben, en niet de tegenpartij.
  Beide groepen hebben hun leiders, priesters, kardinalen en volgelingen.
  Beide groepen hebben rituelen, uniformen, bezweringen en collectieve lotsbestemming als legitimatie voor geweld tegen de ander of zich af zetten tegen andere collectieve groepen.
  Beide groepen hebben volgelingen die van mening zijn dat hun groep het beste te bieden te heeft aan de hele wereld. De volgelingen hebben dit ideale wereldbeeld diep in het hoofd zitten, en dit wordt nog eens benadrukt en gepromoot door de rituelen en heilige boeken die zij hebben en vooral worden geciteerd door de leiders. Volgelingen die afwijken van de groep, worden onderdruk gezet om zich toch maar te conformeren aan je eigen groep. Eigen mening is prima, zolang je maar doet wat er gezegd wordt door het collectief of de leider.
  Beide groepen willen de omgeving van de volgelingen, bepalen en wettelijke beschrijven, m.n. de economische, persoonlijke verhoudingen tussen mensen, strafrechtelijke en vooral de houding bepalen die MOET gelden t.o.v. niet groepsleden.
  Het is eigenlijk verbazingwekkend dat het zo lang geduurd heeft voordat het mis ging.
  Dit soort dominante systemen kunnen niet met elkaar samenleven. Daarvoor zijn de waarden en normen van beide systemen te zeer aanwezig en sluiten elkaar vooral uit.
  Met andere woorden het maakt niets uit, of je geconfronteerd wordt met een vriendelijke, de gematigde of de fundamentele volgeling. Alle drie de groepen willen mens en omgeving vormen naar hun ideale wereldbeeld. En geen van die 3 groepen zal zijn eigen hoofdgroep afvallen. In tegendeel, bij een conflict zal ieder, de andere groep proberen te overtuigen dat jij fout bent, en beter kunt conformeren aan hun waarden en normen.

 12. @Onzin [9]: Lekker gemakkelijk om dat te roepen, dat kennen WE wel uit een bepaalde hoek.
  Zelf geen argumenten, maar wel onzin uitkramen.
  Het zegt veel over de persoon die zulke onzin uitkraamt.
  Uw grootmoeder had geroepen: Die vuile mond van je wassen met groene zeep!
  Deskundigen hebben ook eens gezegd dat: Als een vreemd volk boven de 2% komt van de autochtonen, dan krijg je grote problemen.
  Niet doen dus!
  Maar die EU proleten willen dat wel!
  En dit gaat uit de hand lopen.
  Kijk ff in de glazen bol……………..
  De EU zoals we dat nu kennen loopt op haar laatste benen.
  De britten hebben het licht gezien en zijn het zinkend schip voor tijdig verlaten.
  Nu met die aanslagen door IS, gaan er meer landen er over denken om er UIT te stappen.
  Die gaan de grenzen weer bewaken, samen met het leger.
  En gelijk heeft men, want van die EU proleten heeft U niets te verwachten!
  En daar is peggold der 1 van een heel leger niets nutten!

  Otje [18] reageerde op deze reactie.

 13. @dr. heinz [17]: de beste oplossing is gewoon de regering gedwongen laten aftreden en direct uit de EU stappen, de koning en die nep-Argentijn met huurtoeslag naar Limburg sturen, alle moslims, lelijke Afrikanen, mannelijke homo’s en trancegenders en ALLE ambtenaren oppakken en ver over de grens in Duitsland dumpen. Merkel wil ze namelijk graag hebben dus, hoppa.
  Alle Friezen ook meteen richting Denemarken deporteren, nog even Zeeland onder water zetten ( hebben we niks aan) en dan de grenzen dicht.

  Dan kan ik mij namelijk weer geheel druk maken om mijn eigen volk en de overlast die de blanke Nederlander overal veroorzaken.
  Gewoon weer ouderwets lopen kankeren op een echte hollander.

  dr. heinz [19] reageerde op deze reactie.

 14. @Otje [18]: Gezien het tijdstip was je niet onder invloed van iets.
  Of had ik het mis?
  Word vaak gedaan op vrijdag middag, samen met de collega`s ff wat drinken.
  Of waren het je mede leerlingen van school?
  Tja…
  Kijk maar bij het CBS, wie staan daar altijd boven aan in al die lijsten?
  Kijk maar naar opsporing verzocht, wie lopen altijd te lawaaieren?
  Wie lopen al jaren te zeiken over zwarte piet en de rest?
  Dus wie zich hier niet thuis voelt?
  U kunt weer naar huis. 😉
  De Roverheid heeft nog? een oprot premie meen ik.
  Dus…

  Otje [20] reageerde op deze reactie.

 15. @Otje [20]: Nou bedoelde niet dat jij moest oprotten.
  Dat heb je verkeerd begrepen!
  Maar nog bedankt voor je reactie, maakt een heleboel duidelijk. 😉
  Het was ook een beetje de bedoeling je uit de tent te lokken.
  En weet je wat?
  Het is nog gelukt ook.

  Nog een prettig weekend!

  Otje [23] reageerde op deze reactie.

 16. Allicht nog een subliminale programmering?

  We hebben al gezien dat bij vorige aanslagen en dramatische gebeurtenissen de nabestaanden lachend hun verhaal staan te doen als je het geluid UIT zou hebben staan en dat Bush al lachend een vrolijk dansje maakte bij de aanslagen in Dallas.

  Wat mij betreft is dat een manier om ons subliminaal te programmeren en voorbereiden op een Luciferiaanse Levenstijl waar elke vorm van empathie ontbreekt en we om de dood en ellende van andere mensen gewoon kunnen lachen en zelfs dansen.

  En wat schets mijn verbazing:
  Wat zijn nou de hoofdlijnen op internet, media en YouTube:
  “Nice terrorist attacks”

  Nice is toch het Engelse woord voor leuk!
  Dus subliminaal krijgen we op die manier deze vertaling binnen:
  “Leuke terroristische aanslag”.

  Tja het is maar wat je leuk noemt.
  Zou dat de reden zijn waarom ze het dit keer in Nice hebben laten plaatsvinden? Geen idee, het zou mij echter niks verbazen.

 17. Vergeet trouwens niet de ROOD + ZWART kleurcodering die we overal op TV en in de maatschappij zien. Deze ROOD + ZWART combi kleuren zijn nogal duister van aard en beïnvloeden onze frequentie, net zoals geur. Het is niet voor niks dat satanisten in rood met zwarte gewaden lopen. De subliminale kleurcodering moet ons ook programmeren richting een Luciferiaanse samenleving. Je ziet al dat deze kleurcombinatie rood + zwart al volop in de mode te vinden is. Ook zag ik dat de film Howards End werd geremasterd en opnieuw uitgebracht. En wat blijkt: de film barst van de rood + zwart rood coderingen, bijna de hele film door.
  En zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen hoe we elke dag stelselmatig worden geprogrammeerd naar een duistere samenleving. Ook nu dus weer met de Nice Terrorist Atacks.

  Geloof je niet in de werking subliminale programmering?
  Kijk dan eens naar de tv programma’s van Mindf#ck of naar Derren Brown.

  dr. heinz [28] reageerde op deze reactie.

 18. Het Turkse leger komt in actie, is in actie om de Erdogan af te zetten!
  Goed nieuws!
  Nu hier nog in Nederland!

 19. @Limon & Nada [26]: Zwart/rood was ook de kleuren van de NSB.
  De hele media in Europa is voor 99% links.
  De rode hersenspoeling begint op UW eigen TV!
  Kijk kritisch.

  Communistische vrede is dodelijker dan oorlog.

  Rood is goed voor de liefde, niet voor de toekomst.

  Socialisme is de filosofie der mislukking, gebaseerd op het evangelie van de afgunst.

  De communistische wereld is in feite één heel groot concentratiekamp.

  Limon & Nada [30] reageerde op deze reactie.

 20. Alles op alles.

  Dit betekent er voor zorgen dat mensen, ieder mens, weerbaar zijn.
  Dus niet sec wapenbezit, maar organiseren dat ieder mens in staat is zich zelf te verdedigen en in staat is zich zo nodig met anderen te organiseren ten behoeve van die zelfverdediging.

  Leunen en vertrouwen op full time betaalde politie of militaire macht is de kop in het zand steken. Vertrouwen op politici is de Goden verzoeken.

 21. @dr. heinz [28]: inderdaad, dat is interessant wat je zegt, ik denk dat je de Luciferiaanse samenleving die ze in willen voeren een soort combi is tussen een communistisch regime en een nazi staat. En dan wereldwijd. We mogen geen kritiek meer hebben, tegenstander worden zonder pardon uit de weggeruimd en er is niemand die het wat kan schelen. Het gebeurt al in China en Rusland. Iedereen wordt bovendien toch in een virtuele wereld gezet waar we alle besef van realiteit zijn verloren.

  Je ziet het in sommige films al gepromoot worden zoals The Hunting Game en Divergent enz. met vooral pubers in de hoofdrol, zodat deze het al helemaal normaal gaat vinden om in een totalitaire superstaat te leven.

  Dat moeten we toch niet willen?

Comments are closed.