https://www.youtube.com/watch?v=CLQsT9BPHpg

4 REACTIES

 1. Ik ben al meteen gestopt met kijken nadat ik de logo’s bij het filmpje zag. Een dikke V (omgekeerde piramide) en het Octodon acht-puntige symbool. De matrix geeft ons namelijk altijd een waarschuwing vóór het ons inpalmt, manipuleert en in de matrix betrekt. Net zoals dat de natuur ons altijd waarschuwt voor een natuurramp.

  Deze symbolen staan voor deze waarschuwing. Dus zonder dat ik het filmpje gezien heb weet ik al dat het ons in de matrix betrekt en een bepaald propaganda doel heeft of ons op een andere manier wil programmeren.

  thanks, but no thanks.

  eNdEmiOn [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Andre [3]:
  Erg interessant en somber stemmend…Goud kopen dus.

  En even een sneer naar de niet complotters onder ons:
  Ik vond de aanwezigheid van de kleuren roze en licht groen uiterst verontrustend en ook kreeg ik vreemde vibraties in mijn voorhoofds kwabben.

Comments are closed.