Vrijheid is niet gelijk aan wetteloosheid

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

11 REACTIES

 1. Vraag: is vrijheid gelijk aan wetteloosheid?
  Antwoord: ja en nee, tegelijkertijd

  Vrijheid is namelijk géén keuze tussen het één of het ander.
  Vrijheid is balans in alles wat we zijn en alles wat er is.

  Ness [3] reageerde op deze reactie.

 2. Juustem. Om de doodeenvoudige reden dat natuurwetten gewoon blijven gelden.

 3. @Ness [3]: Overigens met mijn verontschuldigingen aan Niburu. Want daar staat nog wel eens iets steekhoudends op. De rest kan men overslaan, dat is vrijheid.

  @Iedereen: late condoleances. Het is heel jammer dat Hub is overleden. Van mij had hij nog wel even mogen blijven, hele aardige, beschaafde man.

  Otje [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Ness [5]: Dus eerst zit je iemand in de complot hoek te duwen met je Niburu commentaar (terwijl helemaal niemand het hier over Niburu heeft gehad) en vervolgens zeg je dat je zelf een komplotgekkie bent omdat blijkt dat jezelf graag die onzin van Niburu aanhoort… en dan heb je ook nog het lef om te suggereren dat jij wel even weet wat het begrip vrijheid precies betekend. Zit je aan de paddo’s ofzo?

  .M [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Otje [6]: Ter verdediging van Ness, die ik verder totaal niet ken: op Niburu.co zijn er 2 soorten artikels a) zaken over een extra planeer of onze goden die ik nooit lees als uit de titel blijkt dat het daarover gaat b) goede artikels zeer compatibel met vrijspreker of xandernieuws waarin uit de doeken wordt gedaan via wat voor complotten de elite ons naait.

  Als je je tot die laatste categorie artikels beperkt (en die vrijheid heeft een mens), dan is niburu.co m.i. een geweldig interessante site.

  Verder staat het Ness vrij te reageren zoals ie wil.
  Goed, jou natuurlijk ook 😉
  En zelfs Limonade mag hier letters komen spuien.
  Het staat Ness natuurlijk ook vrij om systematisch elke bijdrage van of reactie gericht aan Limonade gewoon te negeren…

  Otje [8] reageerde op deze reactie.
  Ness [9] reageerde op deze reactie.

 6. @.M [7]: Mijn oma zij altijd dat hoe bozer de mensen worden hoe dichter je bij de waarheid komt. Ik denk dat dat ook voor Limon geldt, die bovendien gewoon keurig in nette taal commentaar geeft en nooit iemand direct aanvalt. Hij/zij gaat alleen net iets verder naar de kern en laat je kritisch naar jezelf kijken, iets wat bij sommige mensen nou eenmaal nodig is en daar maak je mensen boos mee inderdaad, dus ik denk dat jouw negatieve commentaar meer zegt over jezelf dan van de ander.
  Dat jij dan ineens dat Niburu gaat lopen verdedigen wat gewoon allemaal gecontroleerd is door diezelfde elite en barst van de desinformatie, maak je jezelf alleen maar nog meer belachelijk. Als je al niet een betaalde shill was om mensen die echt tot de kern durven gaan de grond in te boren en heb ik het idee dat je steeds dezelfde persoon bent. Dus nu wordt het tijd jou eens flink te negeren…

 7. @.M [7]: Nou ik zeg niet veel mar ik lees wel mee. Bij stellingen gaat het om commentaren en inzichten van naar ik mag hopen kenners, libertariërs. Want het gaat per slot van rekening over een politieke theorie. Als ik dan steeds gezeur en gezeik tegenkom krijg ik een “ontevreden klant” reaktie. Het moet wel ergens over gáán, anders klik ik weg. Aan sommige artikelen is heel veel zorg besteed. En dan komt er een meute het hele draadje onderpissen. Vandaar de boosheid. En ik ben een zij, geen hij.

  Mavado [10] reageerde op deze reactie.

 8. Als er echt vrijheid is, gelden wetten voor iedereen en bestaan er geen onnodige wetten om belangen van elites te beschermen.

Comments are closed.