7 REACTIES

 1. Goed stukkie van Plurk (het woord “vlog” komt m’n bek niet uit). “Onderbuik” is stemmen met je intuitie, niks mis mee. Waar wel iets mis mee is, is om vanuit je volle logische verstand te stemmen op een politicus die satan aanbidt (serieus, zie de Podesta emails). Hillary for hell.

  Verder over Guy Verhofstad, de dorpsgek van de EU, gesproken. Die was toch ooit Libertarier?

  Ratio [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Ratio [2]: Precies Ratio, maar hij heeft zijn ziel verkocht aan de duivel. Het grote geld en zijn latente machtspsychose heeft het toch gewonnen. Deze man is nu krankzinnig geworden en rijp voor een instelling.

 3. @Ratio [2]:

  Waarom hebben jullie als Vrijspreker het libertarisme laten varen? Dit is al de zoveelste etatistische post, waarin gesuggereerd wordt dat rechts autoritaire leiders beter zijn dan links autoritaire leiders en dat mensen dus daarop moeten stemmen. Vroeger was deze site ancap, maar daar is echt niets meer van over…. Er is nu een heilig geloof in politiek leiders, zolang ze maar “rechts” zijn…..

  Ratio [5] reageerde op deze reactie.
  Ratio [6] reageerde op deze reactie.

 4. beste Libertarian guy [4]: libertarisme is op deze site nooit gelijk gesteld aan ancap. Minarchisme heeft altijd al een plaats gehad. Ook de nachtwakersstaat is al een enorme stap voorwaarts.

  Ik begrijp dat al die aandacht voor Trump anders kan doen vermoeden. Maar we plaatsen nog genoeg ancap. Ik heb onder andere een hele serie artikelen ingepland van Kokesh, die toch redelijk duidelijk is.

 5. @Ratio [6]: hiermee zeg ik niet dat vrijspreker die rol moet vervullen, maar dat er eigenlijk voor de zuiverheid een extra site zou moeten komen, maar dat is iets dat voorlopig niet lijkt te gebeuren. Zie hier het dilemma.

  Hub was overigens enthousiast over Plurk.

Comments are closed.