https://www.youtube.com/watch?v=w1-nmA5My7U

5 REACTIES

 1. Ooit keek ik eens op de websites van geheime diensten; CIA, MI6, Mossad en AIVD. Eerlijk is eerlijk, de website van de Israëlische Mossad sprak me het meest aan. Qua filosofie. Het kan zijn dat het inhoudelijk allemaal hetzelfde is en de Mossad gewoon beter weet te communiceren / presenteren.

  De ‘vault’ met staatsgeheimen is echter vrij makkelijk te hacken als je weet hoe bestuurlijke draken communiceren. Dan heb je nog niet eens een computer nodig om te hacken 😀

 2. Over geheime diensten die alles in de gaten houden: Het Griekse woord voor draakbetekent zoiets als ‘de ziende – met scherp zicht dat overal doordringt’.

  “A dragon” was believed to have incredible insight, able to spot prey in any hiding place.

  Vanaf de tijd van het Assyrische rijk zijn geheime diensten de ‘ogen en oren van de koning’, vandaar de mythe over het ‘boze oog’.

 3. Geheime diensten die communicatie van burgers proberen te ‘hacken’, hackers die de ‘vault’ met sappige staatsgeheimen proberen te hacken… al dan niet geregisseerde leaks… een schimmig spel waarin lang niet altijd duidelijk is waar de spelers nu eigenlijk daadwerkelijk voor staan.

  Zojuist zag ik het artikel God worden via een achterdeurtje; over hackers, White Knights, White Hats. Wie is nu eigenlijk wie in dit spel?

 4. Mainframe & Linux rules !
  Voor de slabakken:
  1. Hard schijf pc/laptop verdelen in 2 partities (partition magic)
  2. Browser/internet op C: kopie/clone op D: (Noton/Ghost)
  3 Surfen maar, /delet C: / clone D: naar C: en ga verder op je externe HD.
  Sux6

  John [5] reageerde op deze reactie.

 5. @jhon [4]:
  Of een ‘Live DVD’ gebruiken.
  Niets wordt op je HD opgeslagen.
  Of gebruik een wegwerp smartphone/tablet icm een onbeveiligde of openbare wifi.

  Overheden hollen zo achter de feiten aan als het op internet aankomt…

Comments are closed.