hubOm het einde der Nederlandse soevereiniteit en het verraad van de politici jegens haar eigen volk dat in een referendum heeft aangegeven de grondwet niet te wensen het volgende artikel van Hub, op de dag van het tekenen van het verdrag van Lissabon.

Hang de Nederlandse vlag vandaag halfstok! 
Vandaag is de dag dat Jan Peter Balkenende en 26 andere Europese opperhoofden van plan zijn in Lissabon de soevereiniteit van hun land te verkwanselen.

Maar nog niet alles is verloren.

Zie aanvulling/ correctie

Om te beginnen gaat Balkenende tekenen terwijl in een referendum het Nederlandse volk dit verdrag overtuigend heeft afgekeurd. Dat de afgekeurde grondwet een nieuwe naam gekregen heeft, verandert daar niets aan.
Daar komt nog overheen dat er pogingen gedaan worden om de zogenaamde veranderingen waar Jan Peter mee schermt, het liedje en het vlaggetje, weer terug te draaien. Nu hebben 16 landen, waaronder België, een “verklaring” opgesteld die aan die Hernoemde EU Grondwet wordt toegevoegd. Zelfs de VVD is voor dat terugdraaien.

Het overschrijden van bevoegdheden is één van de punten dat gebruikt kan worden om ratificatie tegen te gaan. Zie ook *)
Hetzelfde geldt voor België als Guy Verhofstadt tekent. Als demissionair premier mag hij dat immers niet.Zie ook **)
In Ierland moet in ieder geval een referendum komen. Vreemd als hun premier nu dus al gaat tekenen. Zou weer een teken van verwaandheid van politici zijn!
In Denemarken is groeiende vraag om een referendum te houden.
In Nederland zou die vraag ook opgevoerd kunnen worden.

Bij het radionieuws werd vermeld dat gemeentes vandaag al de EU vlag zullen uithangen. Of dit in de vlaginstructie van Balkenende staat, weet ik nog niet. Het is een teken van overwinning van de EUSSR op de soevereiniteit van Nederland en de Nederlandse “vrije” burgers.
Laten we de Nederlandse vlag er naast hangen, maar halfstok!

Aanvulling/Correctie:
Maar België, dat is aangewezen als reguliere vergaderplaats van de EU-regeringsleiders, wilde deze keer geen uitzondering maken. Dus vliegen de regeringsleiders in hun eigen vliegtuigen van huis naar Lissabon, om te tekenen. Na het middageten vliegen ze in optocht met 25 vliegtuigen naar Brussel. Alleen Balkenende geeft een lift aan Verhofstadt van België en Juncker van Luxemburg.
(Dank IIS en TROUW)
——————————————————————-
*) Balkenende Landverrader
www.vrijspreker.nl
**) Verhofstadt onbevoegd naar Lissabon
www.vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. En dan te bedenkten dat de kliek die nu regeert nog vijandiger is, en nog meer deloyaal aan de bewoners van dit land dan die drol van een Balkenende. Gehoereer met de macht levert mooie banen op voor henzelf. Van de week schreef een nepnieuws-krant dat Wouter Bos (Balkie’s ‘partner in crime’) een dikbetaalde baan op Schiphol krijgt. Het partijkartel zorgt goed voor zichzelf.

 2. Welk verraad van Lissabon ….was er al geen groter verraad gepleegd ?

  Door het vertrek op 13 mei 1940 ( 7:15 am. Den Haag ) , vanwaar een stoet voertuigen is vertrokken naar Hoek van Holland , en alwaar scheep is gegaan , door staatshoofd en regering , en wel naar Londen , en heeft een proclamatie laten uitgaan , waar deze zaak nogmaals is bevestigd.

  En op 18 mei 1940 , vaardigt deze “vereniging” het eerste A1 besluit uit , zonder preambule , en geen enkel territoriaal gezag ( dat is geregeld in de GRONDwet , maar art.21 verbied dat men zich in Londen bevind ) , de de Duitse bezetter middels decreet ( 29 mei 1940 ) het TERRITORIUM van wat voorheen “Het Koninkrijk der Nederlanden ” genoemd werd , onder art. 43 van het Haags Landen Oorlogs- reglement plaatst .

  Zou iemand mij kunnen vertellen of art.43 van het Haags Landen Oorlog reglement nog steeds van kracht is , en indien ja…….wie oefent dan het territoriaal gezag uit ?

  Grondwet van Lissabon ……mensen weten niet eens meer wat een grondwet eigenlijk is.

  kernreactor [4] reageerde op deze reactie.
  Mrbleusky [6] reageerde op deze reactie.

 3. Ook op staatnivo moet individualiteit voor zichzelf opkomen. Als wij dat wat waard vinden, en niet tot een groot-duitsche oefening in totale homeopathische verdunning en apathie willen vervallen, beter bekend als de eu, moeten wij zorgen dat partijen die daar wat tegen willen doen het voor het zeggen hebben in nederland.
  Kunnen we het opbrengen dat we onvolkomendheden in die partijen als niet zo belangrijk beschouwen met als doel op te komen voor de nederlandse souvereiniteit? Stem dan de volgende keer op hen, anders is het moment voor de nederlandse individualiteit voorbij.

 4. De republiek en zaken die voorbij gaan , zou ik dit kunnen noemen .

  Men zou kunnen zeggen : vergeet uw republiek , het was de bedoeling dat dit een eindige zaak zou zijn , vergeet uw Koninkrijk , het was de bedoeling dat dit een eindige zaak zou zijn .

  Mister Napoleon is op pad gestuurd met een missie , en dat was stap zoveel , in het grote meesterplan , om Europa te verenigen .

  Onkel Adolf ging ook even op de koffie , wel doordachte plannen ten uitvoer brengend , en de VS binnen de muren van het grote EU denken , te geleiden.

  Ga vooral niet denken dat politici dom zijn , die draaien lachend rondjes om ons heen , en hebben in alles het nakijken…..duidelijk.

 5. @kernreactor [4]: Grappig, leuk, en eindelijk voelt de ‘wij’ vorm wel aardig. Maar ik woon nou in frankrijk, en loop dus het risico wettelijk holland te verliezen.. Ach, vaderland, vader had geen land, alleen een appartementje..

Comments are closed.