Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

Een extra lange en muzikale aflevering van Vrijheidradio omdat dit de laatste aflevering van 2017 is. Verder behandelen we het volgende nieuws en draaien we de volgende plaatjes:

Presentatie: Peter, David, Henk en Johan

21 REACTIES

 1. Sneller noemt het onvoldoende dat in Nederland bij een grote rampspoed het ongeschreven ‘staatsnoodrecht’ geldt.

  In geval van RAMPSPOED , in geval van “echte rampspoed ” , of door ons “opgewekte rampspoed ” , om dan vervolgens elders neer te strijken , en daar waar het “geschreven staatsrecht “zeer duidelijk is , steek je je vinger in je reet , en roept : zie hij is bruin en dus echt waar , het staat er niet , maar ruikt heel echt.

  En het bestaand internationaal recht ( Haags Landen Oorlogsreglement ) en het staatsrecht ……ach dat hangt er maar een beetje bij.

  Nico [5] reageerde op deze reactie.

 2. Ik houd het bij de “” fairport convencien “” who knows where the time goes ! gezongen door Sandy Denny, of Joan Baez “” the night they drove old dixy down “”, Dixy wordt opnieuw afgeslacht en begraven, het echte diepe Amerika van the South, jammer !

 3. Misschien toch Woodstock 1969, Santana “” soul sacrifice “” stond er bij en keek er naar, misschien onze mooiste belevenis ooit, niemand had verwacht dat het zo episch zou worden, we gingen bijna ieder jaar naar de States in die tijd, route 66 en zo, california flowers in their hair, flower power, Vietnam Nixen nou nou Bagdad café, andere planeet !

  Mrbleusky [4] reageerde op deze reactie.

 4. @johannes [3]: Vind jou toch ook zo af en toe aardig onbegrijpelijk. Flowers, dacht dat dat san francisco was, if youre going, maar ze zijn dan al ontkoppeld van hun wortels. Misschien tijd dat wij ook snij-bloemen worden, ontwortelde schoonheid voor effe. Snappie?

 5. @Raimond V. [1]: Dat staatsnoodrecht dateert volgens deze pagina uit 1911, destijds ingesteld door een prins.

  Zoals gebruikelijk zit daar een vies luchtje aan. Burgers worden immers aan wetgeving onderworpen, waardoor voor hen een noodtoestand intreedt omdat die onderworpenheid bepaald niet gezond is voor de staatsveiligheid van de individuele staat waarin de betrokkene verkeert. Dwingend betrokken worden bij het spel van anderen is nu eenmaal niet gezond, een schending van de wet- en regelgeving van ‘moedertje natuur’.

  Ik zie in dit document dat er bij staatsnoodrecht wordt uitgegaan van natuurrecht. Daarmee wordt dan waarschijnlijk het ‘recht’ van de sterkste bedoeld.

  Staatskundig lijkt een noodtoestand me meer een kwestie zoals in een bedrijf, wanneer een positie vrijgevallen is en er iemand geronseld moet worden om die positie te vervullen. Gezien het gegeven dat de nationale staat zich jegens burgers meer als een piratenschip gedraagt, hoewel geprogrammeerde figuren die meer als ark zien, komt zo’n noodtoestand uiteindelijk toch neer op vissen (levens toe-eigenen voor consumptie). Neem je de wet- en regelgeving van ‘moedertje natuur’ serieus, dan is opvissen na een eerdere kaping een volgende misdaad in het rijtje.

  Wat de één als misdaad ziet, ziet de ander als een noodzakelijk kwaad. Kwestie van perspectief. Na eeuwenlange indoctrinatie zijn mensen er kennelijk nog niet achter dat vreemden die de controle over andermans leven overnemen gewoon misdadigers zijn. Je kunt en mag jezelf best over iemand ontfermen, maar ont-fermen door beslissingen af te dwingen is ronduit misdadig, hoe mooi een verhaal ook gebracht wordt. Uiteraard afgemeten aan de wet- en regelgeving van ‘moedertje natuur’, waar stiefvaderlanden en stiefmoedertjes staat ronduit schijt aan hebben.

  Het lijkt allemaal wat op kerstmis, een feest voor schijn-heiligen. Maar wees eerlijk, heeft de grootste kip (een kalkoen) erom gevraagd om opgevreten te worden? Me dunkt dat de ‘grootste aap’ dat hoogstens is omdat het echt niet anders kan, gedwongen door omstandigheden. Geen pretje allemaal, want, geheel in kerst-sfeer, komt wat het lijdend voorwerp toebehoort als afgedwongen kadootje bij anderen terecht.

  Voor de duidelijkheid: Wij gunnen ieder een gezond leven, maar de voorwaarde is toch echt dat dat ook ons gegund moet worden. Wie ons dat misgunt of niet toestaat, is wat ons betreft rijp voor de sloop. Ook die gedachte past overigens goed in de kerstsfeer, want na de geboorte van Jezus en de kruisiging volgde de verwoesting van de daders. Jammer alleen dat er gekozen werd voor een diaspora me slavernij, waardoor een eeuwenlange cyclus van mishandeling ontstond die tot op de dag van vandaag bestaat. Je zou toch zeggen dat “vrede op aarde” een kletsverhaal is tot de dag dat alle cycli van mishandelingen eindelijk eens vernietigd zijn…

  Mrbleusky [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Mrbleusky [6]: Tsja… ook Monty Python’s Life of Brian gaat uit van een messias annex ‘gezalfde’ , een verlosser’ die het vuile werk voor anderen mag opknappen, een ‘Grote Leider’. Maar… een ieder is van nature verantwoordelijk om de eigen rotzooi op te ruimen.
  (Als vrouwen dat volgens mannen dienen te doen, waarom dienen vrouwen dan mannen die als rotzooi rondslingeren met rust te laten in plaats van op te ruimen?)

  Wat ons betreft is of wordt, naar het motto van deze website rechtsboven, een ieder Jezus en ‘Grote Leider’ over het eigen leven, monarch (‘sole ruler’). Zoals het motto stelt, dan moet je dat ook een ander gunnen. Het probleem met de huidige wereld(wan)orde is dat zowel het eerste als het laatste tot een hel wordt gemaakt. Frustraties alom, eigenlijk alleen maar omdat niemand erin slaagt om een daadwerkelijk kerngezonde filosofie te produceren. Of die kenbaar mag maken.

  Behoedzaamheid is een goed ding, maar heersers houden kennelijk nogal van heksenjachten… een ander onderwerpen en/of inlijven is nu eenmaal gemakkelijker, goedkoper, dan jezelf openlijk bekeren (jezelf naar iets gezonders keren).

  Mrbleusky [8] reageerde op deze reactie.

 7. Die levens fylosofie is er wel, je moet hem alleen willen zien, en aanvaarden, the live of Brian is veel meer als een komische belichting van een historisch gebeuren, ten minste als je daar voor open staat, wil je de fijnere toetsjes willen-kunnen begrijpen, moet je een romanthise inslag hebben, moeilijke discussie like flowers in their hair, zonder romantique zijn het verdorde blaadjes, prettige kerst, geniet er van !

  Mrbleusky [12] reageerde op deze reactie.

 8. Off topic, de nazi EU gaat zielige mensjes overvliegen….Maar, hoe zielig zijn ex huursoldaten die hebben gevochten voor de VS? En moeten deze in het verleden ingehuurde koppensnellers, moordenaars en verkrachters dan niet naar de VS? Of kwam de grootste financiële bijdrage toch uit Brussel?

  Verder weer totaal achterlijk hoe ik een reactie hier wederom niet simpel kan plaatsen. Het libertarisme blijft zo een tranendal en vertikt het gwn om te groeien en blijft hangen in klein burgerlijk gedrag. Het is Vlad nog steeds die hier geen goed product kan neerzetten, de looser? Misschien handig om eens over dat pseudo jiddisch gejank heen te komen, is alles zo vorige eeuw…. Hopelijk komen de Russen eens en voor altijd het nazi EU tuig in alle gelederen binnenkort opruimen…= afmaken, voor ze ons afmaken.

  Mrbleusky [14] reageerde op deze reactie.

 9. @johannes [15]: Ik dient sowieso alleen mezelf, al die beledigingen die u uit raken me wel, stom dor blaadje! Neem een douche, welgemeend advies!

 10. @Mrbleusky [14]:
  Kijk wel uit zeg met dat geloven en voel me verbonden met niets anders dan met mezelf. En voor ik het weet is god/yahweh/allah of de hele religieuze oplichtersbende tegen me als ik (eens/weer) afwijk van de massa sturende schijnheilige boekjes. De pot op en uitkijken geblazen met de intolerantie en kwaadaardigheid van een moorddadige, liegende, verneukeratieve hogere en zijn leger zeer gevaarlijk aanbidders wat handjeklap mag doen met hun sado-meester.

  Mrbleusky [21] reageerde op deze reactie.

 11. @SII/IIS [20]: Poe, je weet dus nog niet dat je zelf een zelfstandig godje bent die hopelijk zichzelf en liefst ook nog wat anders te aanbidden heeft. Er zit nix boven je, ergens in de kelders zit er een gedrocht te zuigen, vul strikt volgens de gegevens je papieren in, anders is et oorlog, maar niet de jouwe.

Comments are closed.