51 REACTIES

 1. @peter [29]: Lees Tesla, en probeer hem te begrijpen, en dit is niet of topic, want alles op deze planeet heeft op de één of andere wijze iets uitstaande met mensen en gebeurtenissen uit het verleden en toekomst, groet !

 2. @Mrbleusky [23]: Er is geen André die mij als vogel kan verbieden van de hak op de tak te springen, tenzij het een schuldige blanke is. Ik ben blank en onschuldig, en ik had graag een negroide dame gehad maar das niet gelukt. Ben samen met een onschuldige witbil, een beetje ouder als ik maar niet oud genoeg om zich schuldig te voelen voor middel-eeuwse misdaden.

 3. @johannes [28]: Begrijp je dan ook,dat Putin wordt gedemoniseert door de zogenaamde eliten. Putin is een van de weinigen die het oprecht meent met de wereld.
  Hij is geen heilige, dus zoek geen perfectie,vanuit een dualistisch denken, hij probeert een betere planeet te helpen vormen.
  Als de creator ons de gelegnheid heeft gegeven om co-creator te zijn,dan zijn alle richtlijnen om zijn creatie te onderhouden, zijn wet.
  Als men vindt dat de wetten zweverig zijn,bekrompen etc, dan getuigt dit van het gebrek hebben aan inzicht om een leider te zijn.
  Toen Salomo gezalft werd tot Koning van Israel, vroeg hij om wijsheid en kreeg overvloed erbij. Een ieder die deze creatie willen leiden naar eigen inzichten,dus zonder de creator, zal falen.
  Men krijgt altijd de gelegenheid om zich te verbeteren,en daarna, bij blijvende gebrek aan leiderschap,conform de wetten door hem gesteld, zal er plaats gemaakt moeten worden voor een ander.
  Alle grootmachten hebben technologie gekregen van buitenaartsen, welke onderverdeeld kunnen worden in,die van de duisternis en die van het licht.
  Licht is, afwezigheid van duisternis, dus eigenlijk horen zij bij elkaar. Putin heeft afspraken met die buitenaarsen die dichter staan bij het licht, terwijl de eliten de hulp van het licht hebben afgewezenen zijn gaan samenwerken met de duisteren.
  False flag operaties,bombarderen van bijna alle naties die hen tegen werken, de mensen onthouden van deugdelijke medicijnen,men maakt de mens afhankelijk van substanties die de elite zelf crieert,het laat je net niet doodgaan, maar je bent afhankelijk van Big pharma, energie producenten, voedingsketens, televieuwing,kortom alles waarbij men controle op je kan hebben.
  Je moet betalen voor water dat gratis uit de hemel valt, en doet er ook nog fluoride in, om ervoor te zorgen dat er een nieuwe ziekte ontstaat,alzhyimer,autisme,ALS etc.
  Toen Noah de opdracht kreeg om een ark te bouwen, werd er tussen Noah en de Creator een convenant gemaakt,en als symbool zou men de regenboog zien, als herrinering van deze.
  We weten allemaal waarvoor dit”heiligsymbool” tussen mens en creator vandaag dient.
  Putin is hierin consequent,en erkent de creator in zijn besluiten.

  johannes [38] reageerde op deze reactie.

 4. Denk niet dat de creator niets doet, vergeet niet dat de aarde is uitgekozen om een gevecht dat al duizenden jaren bezig is te beeindigen. Op het etherisch vlak word er behoorlijk gevochten en langzamerhand zullen wij dit gaan merken. Poorten die toegang geven tot dimensies gaan open en er is nu meer te zien in de lucht dan voorheen. De wetenschappers hebben geen verklaring voor wat er gebeurt, omdat wat ze zien niet met natuurlijke wetten te verklaren zijn. Er wordt dan maar wat toneel gespeeld, eerst waren wij de enige levende wezens in de kosmos, geen leven op de maan mars etc,verzinsels gemaakt om de mensen te controleren.
  Terwijl ze in paniek raken en hun ondergrondse bunkers in gereedheid brengenom te vluchten, wordt de druk op de mensheid vergroot en extra gard gegraait de centrale banken,wereldbank,imf etc.

 5. @Semaj [35]: Bedankt voor je schrijven aan mij, ga er niet op antwoorden, maar ben het wel eens met wat je schrijft, denk dat ons denken in wezen niet zo erg ver uit elkaar ligt, vr. groet !

 6. Natuurlijk ben je nooit schuldig aan iets waar je niet voor koos

  Al ben je blauw , who gives a fuck ?

  Zowel links als rechts huilt de laatste tijd over deze arbitraire onzin .

  Links uit naam van alles dat zwart, dik en queer is

  Rechts uit naam van alles dat wit, gespierd en hetero is

  Ik herken mij in beide niet

  Niet in de fvd en niet in Denk

  Niet in blm en niet in altright

 7. Een aboriginal met een IQ gelijk aan mijn schoenmaat met een veel pigment heeft mij het het volgende geleerd:
  – Vuur maken.
  – Drinkwater zoeken.
  – Woonhut maken.
  – Jagen.
  – Voedsel bereiden.
  – Medicinale kruiden en planten zoeken.
  – Navigeren (Zon en sterren).
  – Een boot uit een boomstam maken.
  – Vissen met carbide.
  – Liefde voor de natuur etc. etc.

  peter [44] reageerde op deze reactie.

 8. @johannes [37]:
  Misschien is de beroerdigheid, in de mens!
  Het is enige wezen dat kan, afwegen!

  En waar is volgens jou inzichten, het paradijs dan,
  wel te bezoeken?

 9. @jhon [42]:In 1976 nam de Australische overheid de Land Rights Act aan. Dit houdt in dat Aborigines kunnen onderhandelen met de overheid over land. Als Aboriginerechten op het land eenmaal zijn vastgesteld, mag het land op geen enkele wijze worden veranderd. Dit is van belang, omdat Australië geacht werd aan niemand toe te behoren bij het in bezit nemen door de Britten. Door deze wet laat men zien dat dat niet het geval was. In 1992 sprak het Hooggerechtshof uit, dat Australië in 1788 ten onrechte een “terra Nullius” (land van niemand) was genoemd. Wel moeten de Aborigines hun beweerde landrechten steeds bewijzen, wat tot slepende rechtszaken heeft geleid.

  Zé [47] reageerde op deze reactie.

 10. Een pastoor werd vervoert door een slaaf genaamd Kobi,in een korjaal, van de stad naar een afgelegen plantage.
  Deze pastoor dacht een intelligente conversatie te beginnen met deze slaaf:Kobi ken je natuurkunde vroeg de pastoor;nee meester ken ik niet; ken je theologie;nee meester ken ik niet; ken je algebra,wiskunde,geologie; en Kobi maar antwoorden nee meester ken ik niet.De pastoor vroeg toen; maar Kobi wat ken je dan wel.
  Bij een stroomversnelling aangekomen werd de korjaal door een grote golf gegrepen en kantelde, Kobi en de pastoor raakten te water. Toen Kobi zich tijdens het zwemmen omkeerde om te kijken wat er met de pastoor aan de hand was, omdat hij maar gilde om hulp,
  schreeuwde Kobi hem toe; meester ik weet wel wat ZWEMMEN.

 11. @peter [44]: De Abo’s leven in een bewuste zijn waarin alles van iedereen is, dus een beetje onbegrijpelijk voor hen zich te staven naar de opgelegde wil van zoiets als een Australische regering, gekozen door een volk wat voort is gekomen vanuit Britse gedetineerden.
  Zelfde geldt feitelijk voor Amerika, Kiwiland etc.
  De oudere volkeren leefden naar de wetten van de natuur, en die kun je nu eenmaal niet vervangen, vermengen met de wetten van enig fascistisch regime.
  Vandaar wellicht dat een essay van Ayn Rand getiteld was: “socialisme, het nieuwe fascisme.
  Be Yourself,

  Semaj [49] reageerde op deze reactie.
  peter [50] reageerde op deze reactie.

 12. @Zé [47]: Was Ayn Rand een Aboriginal? Dat wist ik niet…..? Stukje text overgenomen uit de wiki om aan te geven dat de blanke toch wel iets te overdenken heeft zeker gezien het feit dat letters , gevormd tot worden in constructie zinnen maken die dan regel en wet worden terwijl deze natuur volkeren alleen natuurwetten kennen.

  groet pe

  peter [51] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.