6 REACTIES

 1. Zij heeft helemaal gelijk tot ongeveer minuut nummer 4 waar ik ben afgehaakt. Toen het ging over De Joden die allemaal “privileged” zouden zijn waar blank en zwart dat niet zouden zijn. Ook gelul en niet waar. Ik ken genoeg joden die voor alles zelf hebben moeten zorgen. Om het erger te maken ben ik zelf ook deels van joodse afkomst en ook daardoor geen privileges gekregen. Het is verleidelijk om daar een sarcastische Godwin over te maken maar dat doe ik vandaag niet.

 2. Zwarte ontevreden oud slaven, moeten terug naar hun land van herkomst, en van dit continent iets mooi’s maken, nee maar het is een stuk makkelijker om de schuld bij een ander te leggen, ze bakken er niets van in Africa, een corrupte bende, ze laten zich voor elk karretje spannen als het maar voordelig is voor hen zelf,
  heb ze zien komen in Amsterdam, van uit Suriname geinfiteerd door de Uyl, nou in 2jaar hebben ze het straat leven verziekt, de Bijlmer nou ja kippen in de keuken, overal kon je neuken voor 5 piek, blanke Nederlanders waren al snel vertrokken, ze zijn nu uitgewaaierd over het ganse land, ja ja zwarte mensen het zelfde in de USA, het schiet niet op, ze hebben en houden een criminal mind, de goede niet te na gesproken +/- 1% groet !

 3. In mijn schrijven, behoord de geschiedenis, van het heel oude land Nigeria (niger rivier), 186 millioen inwoners, gesticht 9000 jaar geleden, bekend, constant oorlogjes, Klein gewin voor de oerdomme macho’s, ja en daar moeten wij onze nek voor uit steken, no way, geen beginnen aan, heb het persoonlijk in mijn Amsterdamse tijd onder vonden, stront voor dank, het zijn de echt ongecultiveerde oermensen, morgen bestaat niet, en overmorgen nooit van gehoord, survivors misschien, wij de witte softy poeppies worden levend gegeten, denk hier maar aan !

  Semaj [6] reageerde op deze reactie.

 4. Heel interessant is het, om de historie van het land Liberia te volgen, ooit gecreéerd door de zwarte USA slaven, maar ’t is moeilijk vechten tegen een volks karakter, ze gaan voor investeringen opnieuw, inplaats van onderwijs, maar ja, misschien ben ik wel de onwijze in dit menselijke gedoe, ’t leven is maar kort, dus er is haast geboden, wil je je gerak halen, groet !

  Zé [5] reageerde op deze reactie.

 5. @johannes [3]: Johannes ik wil je deze video niet onthouden,misschien leer je er iets uit. De man Farakhan heeft Amerika, bijna gesmeekt om hem de gelegenheid te geven, zijn volk mee te nemen terug naar Afrika,om hen te trainen en herop te voeden. Als er nu een vliegtuig neerstort en een aantal mensen gaan door, dan krijgen alle familieleden psychologische steun, omdat ze een trauma hebben opgelopen.
  Marcus Garvey in 1880, mocht hen niet helpen, Marten Luter King,MalcolX,zijn allen dood,en geen van deze leiders mochten met hun mensen terug naar Africa.
  Haille Sellasee had een stuk land ter beschikking gesteld, zo groot als Nederland. America heeft alleen maar de druk opgevoerd de leeiders vermoord en de terugkeer, geweigert.
  Farrakhan is een andere koek, die ondanks verschillende aanslagen heeft weten te overleven.
  Ik neem het je niet kwalijk dat je zo denkt en schrijft over zwarten. Ik hoop alleen maar dat je lang genoeg mag leven, om de veranderingen te kunnen zien.
  https://www.youtube.com/watch?v=Os5DlODMoNg

Comments are closed.