3 REACTIES

 1. Nout zit niet meer bij de BIS.

  Na zijn aftreden als president van de Nederlandsche Bank werd Wellink in oktober 2012 benoemd tot directielid van de Bank of China. Hij werd in eerste instantie voor een periode van drie jaar aangesteld als toezichthouder bij de bank. Hij werd medeverantwoordelijk voor toezicht op onder meer de strategische plannen, de financiële rapportage en het risicomanagement van de vierde staatsbank van China. https://nl.wikipedia.org/wiki/Nout_Wellink

  Die chinese bank is veel belangrijker het is namelijk de grootste bank ever, china is de nieuwe proeftuin vergeet sweden dat zijn sukkels.

  Vandaag hebben alle europese sukkels de koppen bij elkaar gestoken want ze zijn toch wel een beetje bang geworden dat de robotten het kunnen over nemen dus willen ze een systeempje in elkaar draaien wat dat moet voorkomen,ha ha wat een ubersukkels beste europese ubersukkels HET IS AL VEEL TE LAAT ZE ZIJN ALTIJD ZEVENTIG JAAR VOORUIT STELLETJE UBERSUKKELS. Wie dat zijn die altijd zeventig jaar vooruit zijn?

  Nou waar we het over hebben……….

  Een waar komme die robotten vandaan?…….precies!

 2. Vind het een heel gekleurde video, waarin een aantal zaken aan elkaar gekoppeld worden die eigenlijk los staan van elkaar. Met fractioneel bankieren is niks mis, mits voldoende grote buffers. Immers de schuld van de een, is het tegoed van een ander. Een en ander valt tegen elkaar weg. Met interest is ook niks mis. Ik leen je 10 liter benzine en wil er later 11 liter voor terug. Wat is daar nou mis aan. Centrale banken zijn wel verdachte instellingen. Die kunnen echt geld toveren uit niks, maar niet de normale banken. En een economie zonder cash zou prima kunnen. Alleen is de vraag of je dat zou moeten willen. Nee, zwakke video.

Comments are closed.