https://www.youtube.com/watch?v=_8CPF1mK9Fo

7 REACTIES

 1. @perspectief [2]: Om die reden zijn Malieveld en Museumplein uitgevonden. Daar kan het vee loeien en stampvoeten zo hard als men wil, op veilige afstand van de kantoren van de politiek. Zodra er een demonstrant op het Binnenhof of het Plein rond loopt raakt het politieke kartel in paniek.

  Die kwestie in Engeland stinkt aan alle kanten. Ook Tommy Robinson die aan de ene kant een halve neo-nazi lijkt te zijn en zich aan de andere kant een zionist noemt (zijn video’s van). Hebben wij in het afgelopen weekend een toneelstukje gezien of is TR een oprechte activist?

  perspectief [5] reageerde op deze reactie.
  js mill [7] reageerde op deze reactie.

 2. @Hang Bejaarde [3]: Eerste alinea. Inderdaad.

  Tweede alinea. Ik heb geen antwoord op de vraag.
  Wat ik wel weet is dat er veel verwar en heers plaatsvind…

  Eigenlijk houd ik er niet van om me bezig the houden met politiek het is net of je de story of weekend leest……. Alhoewel de mechanismen en tacktieken probeer ik wel te doorgronden.

  jhon [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Hang Bejaarde [3]: 2e alinea. Zou je niet eerst onderzoek doen voordat je iemand wegzet als neo-nazi door te verwijzen naar de mening van anderen ?
  Zeker de laatste 10 jaar is de houding van Robinson gefundeerd en consistent. Hij zegt zijn zegje vaak in volkse termen. In 2014 heeft hij bij de Oxford Union, vermaard sprekersforum, https://www.youtube.com/watch?v=_YQ94jFg_4A, zijn zegje mogen doen. Hier komt een evenwichtige ervaringsdeskundige naar voren, hij is een oprechte activist.

Comments are closed.