11 REACTIES

 1. Wat ik opvallend vind is dat Bilderberg niet meer in Amerika wordt gehouden maar alleen nog in de EU. Hoe zou dat komen? Hebben Alex Jones met zijn ‘bull horn’ en We Are Change dit voor elkaar gekregen? Want het lijkt er op dat het Bilderberg-geteisem zich daar niet meer voldoende voelt afgeschermd van het volk dat hun feest moet betalen.

 2. paar minuten geluisterd
  heel, heel, heel erg Slecht :
  stelletje Ego’s die geen idée hebben waar ze ’t over hebben ,
  maar “doen alsof” .
  Bah.

 3. – uitleg ,
  deze Melkmuilen (die zgn ‘correspondent’ staat gewoon naast t huis van de intervieuwer) dóen alsof ze “iets belangrijks op ’t spoor zijn” , terwijl ze geen %$ begrijpen van waaróm dan .

  (helaas heeft Vrijspreker hetzelfde euvel – sorry jongens) .

  ..deze ‘Bilderberg’ mag je vergelijken met “de gegeven instructies aan de laagste groep leiders” ,
  waarbij de echte redenen voor de politieke koers natuurlijk niet worden uitgelegd — want dat is higher-up-the-hierarchy .

  Wil je weten waaróm een bepaalde groep mensen – elite –
  zich dood zal vechten om deze wereld mee te slepen in hun val..?

  lees de Schrift .
  Twee tegengestelde dimensies.
  Twee onverzoenbare bloedlijnen – Adamite (alles van de schrift)
  en hun fish-souls – ancient egypt / elite / vatican / etc .

  Seneca [5] reageerde op deze reactie.
  Mavado [7] reageerde op deze reactie.

 4. @anp rebel [8]: o De agenda is te vinden in mijn eerste reactie. Verder zal je zelf de connecties moeten leggen en conclusies moeten trekken n.a.v. personen, posities en daden. Naast dat ik erg ben voor zelfredzaamheid en eigen onderzoek gaat Bilderberg nooit uitleggen wat er speelt. Vergelijk het met Soros en Open Society die het allerbeste met de mensheid voor hebben.

 5. Wat hebben politici te zoeken op de Bilderberg conferenties? Deze zouden terstond afgezet moeten worden zodra ze er een poot over de drempel zetten en daar in het geniep mee moge….moeten vergaderen. (indien ze weigeren gaan ze eraan of krijgt een geliefde of familielid een ‘ongelukje’?). Las ook dat Ryanair baas O’Leary van de partij was, binnenkort zullen we merken dat de vliegmaatschappij een ander, minder beleid gaat voeren?

 6. Voor alle duidelijkheid, volksvertegenwoordigers hebben m.i. niets te zoeken in besloten ruimtes of achterkamertjes. Men heeft het stemvee jarenlang wijsgemaakt dat het normaal is dat volksvertegenwoordigers zich in het geniep mogen begeven en daar zaken bespreken die niet gedeeld zouden kunnen of mogen worden met hun electoraat. Te idioot voor woorden, maar het schijnt volledig geaccepteerd dat volksvertegenwoordigers volop vreemd gaan in stinkende en obscure achteraf bordelen gerund door straatpooiers zonder enige vorm van verantwoording af te leggen. Bilderberg is geen brave of nette club, maar een ziek zooitje bij elkaar geraapte club met moordenaars van en misdadigers tegen de menselijkheid/mensheid.

Comments are closed.