7 REACTIES

 1. Er gaat een verhaal dat John schuldig is bevonden aan landverraad door een militair tribunaal, maar door zijn positie/aanzien en om schade aan de US Navy te vermijden de optie heeft gekregen eervol te verdwijnen. Geëxecuteerd door euthanasie.

 2. Ik begreep laatst wel dat het Bagdadi niet was, maar iemand die erg op hem lijkt.

 3. Je hoort mij niet zeggen dat opgeruimd netjes staat en dat er hopelijk meer volgen van zijn soort. En je hoort mij ook niet zeggen dat een goede politicus een dode politicus is. Je hoort het mij niet zeggen, ……

 4. En maar blijven stemmen en niet langer het laatste beetje gezonde verstand gebruiken en het veestemhok op de brandstapel gooien en politici met pek en veren erachteraan. Dit bleekhoofd stemt in ieder geval nooit meer, nooit, never ever! Stemmen is als je eigen doodgraver uitzoeken en het stemhok is je kist. Democratie was al een aanfluiting, maar helemaal doid als een stem uitbrengen hetzelfde is als kiezen wie het beste een mes in je rug kan drukken.

  En straks weer dat achterlijke gedoe met een idioten koffertje het kleutervolkje wijsmaken dat de grote heldere souteneurs van de staatfinancien je keihsrf verder uitkleden ten behoeve van de open grenzen en het spekken van de multinationals.

  Een clown, onder curatele van zijn Bilderberg moeder, in hermelijn zal daarbij het veevolk gewichtig en belerend toespreken en de boodschap verkondigen dat het vee verder geslacht zal worden.

  Kan er niet een vee(g)wagen oo de derde dinsdag over het veevolk rijden om het langs de kant van de weg op te ruimen, incl. de papieren vlaggetjes. Ook dst scheelt een stuk eigen ondergang.

  En dan zeker niet jammeren, omdat er een kopstuk van de zio maffia is opgeruimd door de natuur, die dan ook één keer iets goed doet? @E, het zou triest zijn als hij zijn dood heeft geënsceneerd.

  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [5]:

  Over dooie politici gesproken, weet iemand wat PVV’er Martin van Beek voor ongeluk heeft gehad? Daar doet de mainstream media nogal geheimzinnig over. Heb nog geen nadere info kunnen vinden omtrent zijn dood. Of heeft hij een va Traatje gehad?

Comments are closed.