Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms:

Direct de mp3 downloaden?

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, David en Johan

5 REACTIES

  1. @jhon [3]: Een snelle copy/paste vanuit mijn notities:

    Tegenwoordig is er de Colt Peace Keeper, de Mark V. Dat is een verwijzing naar Marcus 5 in de Bijbel, waar het gaat over een mens die gewelddadig was en last had van een boze geest. Met zo’n Peace Keeper kun je de vrede bewaren door een boze geest uit mensen te verjagen of mensen met boze geesten verjagen ? En als die mensen geen zin hebben om te vertrekken, dan kun je altijd nog een niet-dodelijke wond toebrengen. Het is maar net waar je op richt. Niet iedere kogel is dodelijk!

Comments are closed.