dinsdag, 27 november 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Bolkestein spreekt: teken migratiepact Marrakesh niet!

Migranten krijgen min of meer dezelfde status als asielzoekers, journalisten moeten staatsvoorlichters worden die met name de positieve kanten van migratie benadrukken.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 1

  Dit soort verdragen en het algehele beleid met betrekking op ‘vluchtelingen’ (90% lijkt gewoon crimineel of gelukzoeker) doet je toch een paar dingen afvragen.

  01. Om welke reden wil de politiek binnen enkele jaren miljoenen mensen binnenhalen die niets bijzonders kunnen en niets gaan bijdragen?

  02. Welke afkeer heeft de politiek, maar ook de media, van families die al generaties wonen in een bepaald gebied, dat men partij kiest tegen hen en voor de gelukzoekers en criminelen? Men praat er liever niet over, behalve gekkies als Jesse Klaver en die NPC* van D66.

  03. Zijn de politieke partijen zo wanhopig om nieuwe kiezers dat men deze maar is gaan importen? Het lijkt een deel van het antwoord.

  04. Wordt er een geheime agenda uitgevoerd? Die de leden van het bestuur, en ook de media, allemaal kennen maar niet over praten vanwege een omerta die er op van toepassing is?

  Ik zie het in elk geval als degeneratie. Degeneratie van een cultuur, van een beschaving en van een bestuur dat kennelijk zo high is van de coke, drank en eigenwaan dat het compleet van de pot gerukt is. Die dronken idioot in Brussel is daar een voorbeeld van.

  *NPC = www.youtube.com

  ergo [2] reageerde op deze reactie.

 2. formidabele schreef op : 3

  Wie hangt nou aan het belang aan zo’n uitspraak van een bejaarde, die vroeger ook al ‘achteraf’ beweerd had dat Griekenland niet in EU opgenomen moest worden, trouwens met dat achteraf-gelul schiet niemand toch niet op?
  VVD doet gewoon mee met uitvoering van plan 21!

  johannes [5] reageerde op deze reactie.

 3. johannes schreef op : 4

  Als we er niet in slagen ons land terug in eigen hand te krijgen, zo als bijvoorbeeld Zwitserland zijn wij verloren, de autochtone inwoners zijn dan hun roots kwijt, de basis valt weg, en er ontstaat een chaotische samenleving, waarin de brutaalste zal overwinnen,
  dit is ook de rede dat men het volks referendum heeft teniet gedaan, deze gegendriseerde leiders van ons (Lesbiënes-Homofilen)
  doen er alles aan om onze samenleving beschaving kapot te maken, waarom ?, opdracht jalousie, of gewoon psychopaten !

 4. johannes schreef op : 5

  @formidabele [3]: Het intellect van een volk bevindt zich bij de gemiddelde klasse, en hé daar behoren ook de ouderen bij, en wat Griekenland betreft, nou hij zit niet zo erg ver bezijden de waarheid, trouwens Europa is een werelddeel, met een zeer bewogen geschiedenis, en bestaande uit residuen van eens grote empires, beschavingen is het juiste woord, ja en we moeten verder, TE SAMEN, hoe ? welke vorm, niet die van dit moment, met wat slapjanussen, wat we nodig hebben is een Putin !

 5. IIS schreef op : 6

  Het binnenhalen, niet te verwarren met binnenlaten, door ‘onze’ poppekast spelende politici, van allerlei tuig, ex huursoldaten en misdadigers allerlei aard met daaraan parallel lopende ontelbare miljarden euro schuld en het exorbitant smijten met duizenden miljarden euro’s in één groot ziekmakend feest is alles een gecontroleerde weg van chaos scheppen en (zelf)vernietiging in een imploderende ondergang met daarna opbouwen van een fascistische heilstaat. Eén volk, één rijk, één wereldregering.

  En nieuwbakken partijen waarop men kan stemmen zijn er om het laatste beetje opstandige volk koest te houden, een dempende uitlaatklep om de meute het gevoel te geven dat ze nog iets kunnen redden van de verrotte en kapotte Nederlandse boedel.

  Het is buigen en barsten, niet of-of. En stemmen is al niks meer en is het winnen per fraude en alles al reeds ver van te voren besproken wie de kar gaat trekken.

  Het is Maul halten en doorlopen smerige kaaskoppen, dit is het open riool van de wereld geworden waarin jullie willen leven met je tolerantie en meebuigende ruggegraat en slappe, goedgelovige, zoetsappige en slapende karakters. Dit is de wereld van de werkelijk machtigen en het volk is doof, blind en dood!!

  Een volk wat zo stil wegkruipt in z’n politieke correctheid en de broodheren verdedigt, zich makkelijk van achteren laat nemen en monddood wat ligt te creperen en nog wat voorgeprogrammeerde onzin uitkraamt en in de terminale fase stuiptrekt is een geweldige zoete prooi voor de machthebbers en is verloren. Nederland is afgemaakt en zal alleen maar meer worden afgemaakt.

  Fijn vriendjes blijven spelen met de politieke landverraders, de bloedjudassen, de heren en dames die jullie een mes in de borstkas laten drukken door de vreemden die komen van ver en niets verder kunnen of willen bijdragen.

  IIS [7] reageerde op deze reactie.

 6. IIS schreef op : 7

  @IIS [6]:

  De grondleggers van de huidige wereld zijn, niet te vergeten, de politici van eind vorige eeuw. Mogen ze, de politici van toen en nu, allen dat krijgen wat het volk van ze ook mag krijgen of kan: namelijk de enge ellende krijgen en doodvallen.

  jhon [10] reageerde op deze reactie.

 7. Ramon schreef op : 8

  @ergo [2]:

 8. Ramon schreef op : 9

  @ergo [2]: de 17 Sustainable Development Goals !!!!!!!!!!!!
  Alles wat je ziet gebeuren en hoort in de media kunnen allemaal onder het mom van die doelen weggeschreven worden onder agenda 2030. Geen wonder dat de doelen beschrijven wat het einddoel moet zijn. Maar HOE, vertellen ze niet 😉

 9. IIS schreef op : 11

  @jhon [10]:

  Mag ook een meteoriet zijn of een Yellowstone die de onderbuik ledigt.