vrijdag, 30 november 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Stop Marrakesh! Teken de petitie

U kunt hier tekenen.

Toelichting. Ik ben geen cultuur relativist en ik ben tegen cultureel conservatisme als richtsnoer voor overheidsbeleid. Ik ben gewoon tegen overheidsbemoeienis bij migratie vraagstukken. Ik ben zowel tegen migratie faciliterende overheden die migratie subsidiëren, als tegen overheden die migratie tegen houden. Marrakesh roept overheden op om tal van rechten te verschaffen aan migranten en tal van plichten aan de eigen bevolking en de pers op te leggen. Het is niet aan de overheid deze rechten te verschaffen of deze plichten op te leggen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 1

  Het is gewoon regelrecht verraad wat door de politieke kaste wordt gepleegd. En de consequenties interesseren de politieke kaste geen reet. Eens met je argument dat politici zich niet moeten bemoeien met migratie vraagstukken, maar dat doen zij wel.

  Overigens is de petitie technisch een lachertje. Je kan deze trollen wat je wil. Geenstijl schref er een stukje over. Op de website van het forum staan de reacties nu uit.

  Wat ook een bizar fenomeen is, is het gedrag van rechters. Zo’n beetje in heel West-Europa en Noord- Amerika. Zolang de dader maar een “vluchteling” is, en bij voorkeur ook een moslim, dan is zo’n beetje elke misdaad toegestaan en wordt tuig vrijgesproken. De slachtoffers moeten het maar zelf uitzoeken. Hoe zouden diezelfde rechters oordelen als deze dan het recht in eigen hand nemen?

 2. Matthijs schreef op : 2

  Jeetje, politici liegen, who knew?

 3. John schreef op : 3

  Als een ‘migrant’ een misdaad ten nadele van mij begaat, dan zal ik het recht in eigen hand nemen, omdat ik weet dat er niemand voor mij op zal komen.

 4. Eelke Piers schreef op : 4

  Vroeger zong ik: Op de hoek van de straat staat een N.S.B.er….
  Nu zing ik:
  Op de hoek van de straat staat een VVDer
  Het is geen man en geen vrouw maar een Farizeër
  Met een krant in de hand staat hij daar te venten
  En verkoopt zijn vaderland voor 5 eurocenten

 5. Plato schreef op : 5

  Hoe libertarisch je ook bent; je kan toch niet om het feit heen dat dit land in generaties is opgebouwd. Dat deden ze ook voor hun kinderen. Het is een shame als dit te grabbel wordt gegooid. Dan is het gewoon diefstal van eigendommen.

 6. IIS schreef op : 6

  Het volk zou hier geraadpleegd dienen te worden en dit pact lag al langer klaar maar is in geen enkele verkiezingsprogramma genoemd en is het tekenen niet uit naam van het volk en lijkt mij dit zoveelste verraad een frauduleuze handeling.

 7. IIS schreef op : 7

  Een helle lantaarn in de duisternis waar wij schijnbaar zelf de weg niet meer weten vertelde zio Barbara Spectre voor jaren terug al wie de macht heeft in Europa en naar welk slachthuis het Europese volk toe moet.

  De boodschap die deze afgezant van de satanische sekte in vrouwelijke vorm bracht was geen nep boodschap, maar blijkt na nu keiharde realiteit.

  Er waren meerdere zionisten met een boodschap te vinden in deze richting, maar de zij was de ster.

  Het probleem met Baudet is net als met Wilders en bijv. ook met Trump, dat ze het zionisme niet objectief benaderen. Je bent een hoer van de Palestijnen of hoer van de zionisten, maar kunt geen objectieve, heldere of oprechte menig over beide hebben?

  Er klopt iets niet in dit heel zieke spel met als inzet Nederland/Europa in dit pokerspel.

  Keinstein [8] reageerde op deze reactie.

 8. IIS schreef op : 9

  @Keinstein [8]:

  Het is een dilemma dat er mensen zijn die durven te beweren uit naam van het jodendom te handelen, maar vergeten dat ze ordinaire handlangers zijn van het zionisme. Weet niet tot wie of wat Israël zich geroepen voelt, daar mag ze zelf een antwoord op geven. De zionisten in nepverpakking zijn in ieder geval duidelijk welke rottende richting Europa op moet.

 9. Keinstein schreef op : 11

  Deze site begint steeds onsmakelijker te worden. Zo gaat het niks worden met het libertarisme. Nou ja, tot op heden is het ook niks. Geen hond stemt erop. We doen niet mee met het publieke debat en zolang antisemieten en open grenzen malloten de agenda bepalen zal dat ook niet veranderen. Is waarschijnlijk ook maar beter zo.

  IIS [13] reageerde op deze reactie.

 10. anp rebel schreef op : 12

  @jhon [10]:

  Ik heb het filmpje waar naar jij linkt bekeken. Het betreft een verslag van een avond met genodigden waarin eerst een meneer een toespraak houdt over de joden. Het zou allemaal heel anders gelopen zijn met hen dan de joden zelf vertellen. Of in ieder geval heel anders geïnterpreteerd moeten worden. Niet de joden zijn vervolgd in de wereld, maar de joden hebben waar zij kwamen de oorspronkelijke bevolking weggedrukt. En ook Israël zou geen bestaansrecht hebben. Vervolgens gaat de rest van de avond erover hoe de joden dit ook zelf in kunnen gaan zien opdat iedereen in het Midden-Oosten daar tevreden en in vrede verder kan leven.

  Mijn belangrijkste bezwaar is het gebruik van de geschiedenis als veruit voornaamste bron van rechtvaardiging. Niet alleen is het beeld van de geschiedenis nog veel gemakkelijker te manipuleren dan dat van het heden; het is ook weinig praktisch bij het vinden van werkende politieke oplossingen. Daarnaast loop je daarmee het gevaar dat je mensen ten onrechte straft; de mensen die nu leven die moeten boeten voor wat hun voorvaderen zouden hebben misdaan.

  Kijken we toch even in de geschiedenis, dan zien we dat totalitaire regimes zich vaak bedienen van een gekleurde voorstelling van de historie om daarmee hun misdaden tegen bevolkingsgroepen te verdedigen. Een reden om extra voorzichtig te zijn.

  Overigens is de relatie met de immigratie van Europese landen hetwelk het onderwerp is van het artikel mij ontgaan. Of zitten de joden daar volgens jou ook al achter? Willen ze een sterker Islamitisch Europa tegenover zich hebben omdat ze nog niet genoeg vijanden hebben?

  IIS [14] reageerde op deze reactie.

 11. IIS schreef op : 13

  @Keinstein [11]:

  De antisemitismekaart is hetzelfde als de antiracismekaart trekken en zo gaat Nederland verder ten onder in gekwetstheid, zelfmedelijden en decennia in stand houden van leugens en manipulatie door de rovende en moordende politiek, overheid en mainstream, maar vooral door links/zionistisch geleide organisaties die bezig zijn Europa tot de grond toe te af te breken. De vis is al duur betaald, maar gaat nog eens onbetaalbaar worden.

  En Nederlanders die niet slaafs zwijgen en niet ten onder willen gaan in deze horror film zoals de regisseurs dat willen, zijn onsmakelijk? Tja, niet iedereen bezit nu eenmaal fluwelen handschoentjes.

 12. IIS schreef op : 14

  @anp rebel [12]:

  ….”Willen ze een sterker Islamitisch Europa tegenover zich hebben omdat ze nog niet genoeg vijanden hebben?”…

  Schijnbaar wel. Tenminste, de zionistische organisaties, die zichzelf het etiket “jood” geven dwingen Europa om onverklaarbare redenen richting multiculturele, multiraciale en multireligieuze samenleving. Deze waanzinnige of uitgekookte gedachte waadt rond bij dergelijke mensen. Reden?Orde uit chaos? Het versnelllen van bijbelse profetieën. Of willen deze mensen ons dwingen allen broeders te worden? In ieder geval ondergaat Europa een kunstmatig in gang gezette omwenteling die zijn weerga niet kent.

  Plato [15] reageerde op deze reactie.

 13. IIS schreef op : 16

  @Plato [15]:

  Het antwoord? Het is eerder de vraag: “waarom?” en zal pas later het antwoord misschien duidelijk worden. Wie kan uiteindelijk in de koppen kijken van de werkelijke macht of mag aanschuiven bij de club Bilderberg om te horen wat ze daar zoal bedenken, om maar wat te noemen. Alleen “waardoor!” is dat nog een vraag? Vraag??

 14. IIS schreef op : 17

  Volgens mij heb ik tegen heilige huisjes der dromers getrapt. Slapen, dromen en politieke correctheid met links georganiseerde repressie, zo krijgt men de wereld in de klauwen.

 15. IIS schreef op : 18

  Ben in deze nog in afwachting van de zondebokkaart en de verledenparallelkaart om het kwartet uit te kunnen spelen in het Judasspel.

  Vuurwerk echter verwacht ik pas bij crisis 2.0.

 16. only you schreef op : 19

  Het tekenen van dit akkoord is hetzelfde als het sluiten van een pact met de duivel?

 17. R. Boersma schreef op : 20

  Afkappen!!

 18. Nico schreef op : 21

  Angst of boosheid als innerlijke drijfveer? Hier wat lezenswaardige essays voor wat meer innerlijk evenwicht.