Hadden wij al hier op 14 juli en 14 augustus over het nieuwe boek van Frank Karsten geschreven: Frank

Kwam ik in een verlate Elsevier van 22 september, een groot interview met Frank tegen: Frank EW

Best aardig verwoord en redelijk objectief: ‘iedereen moet kunnen omgaan met wie hij wil’

In deze tijd van Pietendiscussie erg actueel en zonder dat ik tov Sinterklaas wil discrimineren: misschien een leuk idee om dit boekje onder de Kerstboom te leggen te koop bij Amazon.de (geen verzendkosten) of Amazon.com (wel verzendkosten), bij bol.com en boekhandel. Uitgeverij Createspace Independent Publishing Platform. 102 pagina’s.

2 REACTIES

  1. Jé jé er worden wat boeken geschreven, of ze worden gelezen is twee, de slechte is hun walhalla !
    Heb een grote bibliotheek, begon bij mijn voorouders en eindicht bij mij en mijn Zoon en Dochter waarschijnlijk, veel boeke hebben zich zelf overleeft, en ja gek genoeg herhaald, onder een andere naam met andere personen, maar het verhaal is het zelfde, duidelijk voor geprogrameerd, het is het eeuwige komen en gaan wat we zien, er van uitgaande dat we allemaal individuen zijn, sterk verschillend, ook dat is niet waar, in grote lijnen zijn we onder verdeeld in de meest voorkomende groepen, klinkt niet goed maar is wel waar, je hebt witte en zwarte en heel veel nuances grijs, we maken ons zelf veel wijs, maar la moment venu zijn we o zo klein, als we voor onze schepper moeten verschijnen, zijn we humble, kleinhartig, kleinzielig, blijft er van onze grote bek niet veel over, ja onze créator wacht op het weer zien, groet !

  2. Discriminatie is “menselijk” racisme is een “ziekte” (xenofobie) !

Comments are closed.