7 REACTIES

  1. Laat Middelkoop maar eens een poosje tussen ze in gaan staan, zo wat ik vaak doe, het is zo’n andere wereld, niet gecompliseerd, het gaat om de eerste levensbehoeft en bestaan, en ook het respect van de overheid tegen over de burgers, dit dagelijkse verminken van uiterlijk en ziel, de ziel van een volk gebouwd op zijn roots, die vergruizelt wordt onder dikke zware laarsen van de handlangers van het kwaad, het volk heeft een lange herinnering, dit wordt niet vergeten, het verbitterd alleen het denken, en ze kennen heel goed het joodse zionisme, van de laatste presidenten, en deze huidige met zijn opdracht uit Londen !

  2. De naam Amerika moet vervangen worden door het Joods Zionistische machtblok, die heeft door een bloedige facistische opstand in de Oekraine deze oorlogs toestand in het leven geroepen, Putin deze intelligente man probeerd deze situatie te redden zonder bloed vergieten, en dan Nederland volkomen in handen van de wereld kracht patsers de Joden, doet wat er gezegt wordt, of anders worden er boekjes open gedaan met foto’s van het privéleven, in het kort een zooitje !

  3. In wezen is er na D’Elphi niet zo veel veranderd in het voorspellen, je nek uitsteken ja is moeilijk zeker als je niet over genoeg en de juiste inlichtingen beschikt !

  4. Net zoals we hier niet in de Nederland leven, leven ze daar gewoon in Oekraine.

  5. @jhon [6]: Op zich is het logisch dat gele hesjes op de een of andere manier met een leger samenwerkt. De zon wordt immers door de maan weerspiegeld, wat niet zonder feedback gebeurt.

    Traditioneel wordt militaire interventie gevolgd door civiel bestuur dat in het zadel gezet wordt. Als het civiele er echter een zootje van maakt, als een huishouden dat verslonst, is het voorspelbaar dat het leger vroeger of later ingrijpt. Het hangt dan van de Opperbevelhebber af wat er na rotzooi opruimen gaat gebeuren. Ik kan me voorstellen… dat het weinig zin heeft de traditionele cyclus te herhalen. En dat ‘het’ ook anders kan. Ik beschouw deze website niet als een platform om daar ideeën over te ventileren. Zou eerder onderdeel zijn van overleg met officieren (militair). Hoewel ik een bloedhekel heb aan hiërarchie, is militaire hiërarchie een uitstekend instrument om een andere toon te zetten, met een andere groove 😉

Comments are closed.