vrijdag, 8 maart 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Crime does pay?

Pa, ik wil een carrière bij de georganiseerde misdaad. Vader: wil je dan in de politiek of de ambtenarij?

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. only you schreef op : 2

  Helaas moet je gelijk geven!
  Er wordt geregeerd vanuit de ivoren toren!
  Je kunt nog geeneens je bezwaren uiten, want dat hebben ze aardig weten in te bouwen !
  Is klant nog koning, ik betwijfel het!!
  Marktwerking Is gewoon mislukt, je wordt noggeeneens meer aangehoord!

 2. johannes schreef op : 3

  Heel Amsterdam staat op zijn kop, vanwege fraude met huizen, nu het bestaat al zo lang als ik in Amsterdam woonde, en nu nog, veel te gemakkelijk en geen enkele controle !

 3. silicon doll schreef op : 4

  poop for climate change! plant a tree and feed it with ure poop!

  www.youtube.com

 4. Nico schreef op : 7

  Misdaad loont inderdaad. Voor zolang het duurt. Als je wat dingen aan elkaar knoopt, dan doet dit denken aan het verhaal van Kaïn en Abel. Het nu volgende is een soort toeristische rondleiding, die nog leerzaam is ook:

  Cain and Abel. Volgens het verhaal was Abel ‘able’. Cain niet. Hij verviel kennelijk in de rol van ‘cane sugar’ (rietsuiker). Klinkt mooi, maar suiker werkt verslavend. In software bestaat ook ‘sugar’, maar om het uiteindelijk weer bruikbaar te maken (backwards compatability) moet desugaring plaatsvinden, bekend als het verwijderen van ‘synthetic sugar’. Architecten en programmeurs kunnen het er over eens zijn dat een bepaalde ‘sugar’ lekker werkt, het stelletje zoetekauwen, maar de werkelijkheid vereist minder zoet. Of het ontbreken van zoet, afhankelijk van de toestand van de bloedsuikerspiegel. Overigens bestaat er ook ‘synthetic salt’ als tegengif voor teveel suiker 😀 Dat soort zout maakt het niet makkelijker, maar juist moeilijker.

  Het punt: Je kunt misdadig te werk gaan door van alles voor anderen te doen, of ze dat nu willen of niet. Dat verschijnsel kan verbannen worden wanneer anderen zelf (leren te) ‘het’ zelf te doen. Onnodig te zeggen dat inkomsten uit misdaad liefst zo lang mogelijk in stand gehouden worden, een soort standsuitgaven.

  In de analogie van ‘desugaring’ is het dan nodig om degenen die geen (bijv. intellectuele) vechtjassen zijn een zodanige vertaling van kennis en trainingsmogelijkheden te bieden dat ze zichzelf voortaan kunnen (en mogen) redden. Waardoor ‘cane’ and ‘sugar’ beide op een gezonde manier ‘able’ worden om zelf de ‘life support systems’ voor zichzelf te laten draaien zonder anderen tot last te worden.

  Nico [8] reageerde op deze reactie.

 5. Nico schreef op : 8

  @Nico [7]: Kanttekeningen:

  Het verhaal van Kaïn en Abel is belast van de traditie van omkeringen. Afhankelijk van aandachtspunten zal wie ‘able’ was verschillen.
  Zo was het vroegere Chinese Keizerrijk verfijnd en zullen er daar gedacht hebben ‘how sweet’ dat we dit en dat gemaakt hebben. Maar ondertussen was het niet bestand tegen aanvallen van Ghengis Khan. Dus ergens in het verhaal klopte er iets niet. De keizer in de rol van kok was kennelijk vergeten bepaalde ingrediënten toe te passen.

  Backwards compatibility verwijst in deze context naar langzamere hardware die niet alle instructies ‘begrijpt’ en minder uit zichzelf kan doen. Vergelijk hardware met je lichaam en software met denkbeelden, plannen en uitvoeren en je begrijpt de analogie. Want met langzame hardware is op zich niets mis, met overspannen verwachtingen wel. In optima forma is er zowel sprake van inspanning als ontspanning, zonder dat partijen last van elkaar hebben.