Luister Vrijheidradio via:

Als MP3 Downloaden:

Volg ons via Facebook, Twitter en Steemit.

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi, Ruben en Johan

7 REACTIES

 1. Gezien het grote percentage geld wat afgeperst wordt door de overheid van de NL burgers, dan zou toch op z’n minst de gezondheidszorg en medische behandelingen gratis kunnen zijn. En niet zoals nu alleen gratis voor migranten.

  Maar schijnbaar lukt het de NL tirannen niet wat de (door het Westen vermoorde) Libische ‘dictator’ Gadaffi wel lukte, namelijk heul veul voorzieningen gratis aanbieden aan het volk.

  Echt jammer dat NL niet zo’n dictator heeft, zitten hier duidelijk mooi opgescheept met tirannen die meer en meer de markt verzieken, roven van de bevolking en liegen en bedriegen tot aan het medeplichtig zijn aan moorden in het Midden-Oosten.

  Floris Van den Berg [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Floris Van den Berg [3]:

  Hé, mag men dan op z’n nog iets terugverwachten voor z’n geroofde geld. Het geld afgeperst en geroofd middels belastingen is voor het financieren van zogenaamde overheidsdiensten, maar vervolgens betaal je ook nog eens verplicht voor de tweede maal voor dezelfde diensten. Twee keer betalen voor één product, daar zou toch menig ondenemer zeer blij van worden. Denk niet dat de consument dat zou accepteren, maar waarom accepteren ze dat vervolgens wel van de overheid?

  https://youtu.be/gecLqGB_Fww

  Floris van den Berg [5] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [4]: Omdat de overheid ze heeft wijsgemaakt dat dat de enige manier is waarop het kan. De vraag voor een koelkast is waarom men dat massaal geloofd.

 4. Ik krijg sinds kort een forse uitkering omdat ik ziek ben. Dus ik ga het geld dat van mij gestolen is eindelijk eens terugkrijgen. Hiephiephoera!!!

Comments are closed.