zondag, 10 maart 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijheid Radio Week 10

Luister Vrijheidradio via:

Als MP3 Downloaden:

Volg ons via Facebook, Twitter en Steemit.

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi, Ruben en Johan

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. General Klinkerhoffen schreef op : 1

  Geen idee wie die blonde randdebiel in het blauwe apenpakje is, maar mocht hij kunnen lezen, dan raad ik hem dit aan: www.zerohedge.com

 2. IIS schreef op : 2

  Gezien het grote percentage geld wat afgeperst wordt door de overheid van de NL burgers, dan zou toch op z’n minst de gezondheidszorg en medische behandelingen gratis kunnen zijn. En niet zoals nu alleen gratis voor migranten.

  Maar schijnbaar lukt het de NL tirannen niet wat de (door het Westen vermoorde) Libische ‘dictator’ Gadaffi wel lukte, namelijk heul veul voorzieningen gratis aanbieden aan het volk.

  Echt jammer dat NL niet zo’n dictator heeft, zitten hier duidelijk mooi opgescheept met tirannen die meer en meer de markt verzieken, roven van de bevolking en liegen en bedriegen tot aan het medeplichtig zijn aan moorden in het Midden-Oosten.

  Floris Van den Berg [3] reageerde op deze reactie.

 3. Floris Van den Berg schreef op : 3

  @IIS [2]: Gratis? Diensten die worden betaalt via belasting zijn natuurlijk niet gratis. Sterker: ze zijn steevast veel te duur.

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 4. IIS schreef op : 4

  @Floris Van den Berg [3]:

  Hé, mag men dan op z’n nog iets terugverwachten voor z’n geroofde geld. Het geld afgeperst en geroofd middels belastingen is voor het financieren van zogenaamde overheidsdiensten, maar vervolgens betaal je ook nog eens verplicht voor de tweede maal voor dezelfde diensten. Twee keer betalen voor één product, daar zou toch menig ondenemer zeer blij van worden. Denk niet dat de consument dat zou accepteren, maar waarom accepteren ze dat vervolgens wel van de overheid?

  youtu.be

  Floris van den Berg [5] reageerde op deze reactie.

 5. Floris van den Berg schreef op : 5

  @IIS [4]: Omdat de overheid ze heeft wijsgemaakt dat dat de enige manier is waarop het kan. De vraag voor een koelkast is waarom men dat massaal geloofd.

 6. KwartjeVanKok schreef op : 6

  “Doorgeslagen marktwerking” = te weinig Marxisme.

 7. Sick schreef op : 7

  Ik krijg sinds kort een forse uitkering omdat ik ziek ben. Dus ik ga het geld dat van mij gestolen is eindelijk eens terugkrijgen. Hiephiephoera!!!