maandag, 25 maart 2019
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hul de aarde in zwaveldamp

Vrijspreker: De hoogmoed van de centrale planners heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. Hoe hoog ongeveer?

Opperdienaar: Wij heersers proberen natuurlijk al eeuwen de economische beslissingen van miljarden onderdanen te plannen door slechte onderdanen via dreigementen van hun geld te ontdoen en het uit te delen aan goede onderdanen die een steuntje in de rug nodig hebben. Meestal zijn die slechte onderdanen tegen meer macht voor ons en goede onderdanen voor meer macht voor ons.

Nu echter moet het klimaat van de planeet geplanned worden door de onvrijwillige planners. Het laatste idee hiertoe is om de aarde op 21 km hoogte in een deken van zwaveldamp te hullen om ons van de zon af te schermen. De godfather van global warming Wallace Smith Broecker, smeekte de wereld hier om op zijn sterfbed. Zwaveldampen om te voorkomen dat de aarde in een hel verandert. Dit wordt ook wel geo-engineering genoemd. Het moet de uitstoot van een vulkaan nabootsen. Eerder had Broecker al gedacht om machines te installeren die CO2 uit de lucht gingen halen, maar daar had je er dan 100 miljoen van nodig. Omdat er slechts zeer weinig CO2 in de lucht zit, moet je daar veel lucht doorheen pompen. De energie die daar voor nodig is, gaat waarschijnlijk ook veel CO2 opleveren, waarschijnlijk meer. Je zou natuurlijk ook aan bomen kunnen denken. Dat zijn tenslotte ook machines die CO2 uit de lucht halen. Maar bomen worden in Nederland en daar buiten in grote getale omgehakt onder leiding van staatsbosbeheer om in de energiecentrales te verbranden. Lees: Klimaatcrematorium Eneco (Lage Weide) stookt in 10 jaar heel Utrecht kaal. De nederlandse zucht om de planeet te redden, mag wat natuur kosten en beperkt zich ook niet tot nederland. Lees: Zo ziet Amerikaans bos er uit dat Nederland kapt voor ‘biomassa’

Ik verwacht nog dat we aangespoord worden om op vliegvakantie te gaan om zo zwaveldampen te verspreiden in de hogere atmosfeer.  Net zo als er vroeger geprotesteerd werd met leuzen op een viaduct zoals “Het is lente, maar het beton bloeit niet” en er nu veel massalere betonkolossen worden neergezet met instemming van de milieubeweging, door het een ecoduct te noemen.

Vrijspreker: Wat zou door het pompen van zwaveldioxide in de atmosfeer nu mis kunnen gaan? 

Opperdienaar:  Tja, misschien dat je computer modelletje van het klimaat niet alle terugkoppelingen goed in kaart heeft gebracht. Bij de universiteit van Exeter berekenden ze dat tegelijkertijd de kans op droogte in de Sahel wel eens zou kunnen toenemen. Maar wie weet klopt hun modelletje ook niet helemaal. Tot nu toe is er niet veel uitgekomen van de voorspellingen van modellen. Ze zijn ongeveer even betrouwbaar als modellen om de aandelenkoersen te voorspellen. Wat wel bewezen werkt is het model van de onderdaan. Als je hem angst aanjaagt, zoekt hij zijn toevlucht tot autoriteiten. Als een onderdaan vermoedt dat zijn zintuigen aftakelen omdat alles op zijn kop lijkt te staan (war is peace, freedom is slavery and ignorance is strength, dienaars zijn heersers, man is vrouw, etc.), dan zoekt hij toevlucht tot mensen om hen heen die misschien nog wel goed waarnemen, daar springen wij als autoriteit dan in. Dat is het doel. Je zou het een vorm van gaslighting kunnen noemen. Twijfel zaaien en dan labiele figuren misbruiken als gids voor de blinden. Bij religie hadden ze natuurlijk al veel eerder ontdekt dat een hel met zwavel, je invloed en macht oplevert.

Al deze doom en gloom maakt de onderdaan echter niet vrolijker. Drugs en alcoholgebruik zowel als zelfmoord breken records (ik vermoed dat de omloopsnelheid van geld ook afneemt, wat het effect van het geld bijdrukken weer enigszins teniet doet).

Nasa concludeert dat er bij Antartica meer ijs bijkomt dan er af gaat, maar dat zijn natuurlijk een stelletje science ontkenners.

Voor wie geïnteresseerd is, dit is wel een interessante analyse van klimaat hysterie. Zoals gebruikelijk wordt de tere kinderziel weer ingezet om hem tot een kindsoldaat te maken in de hysterie.

 

Het verschilt niet wezenlijk van de Russofobia die er heerst en de vermeende samenzwering waar al jaren naar gezocht werd door o.a. Rachel Maddow, die bijna in tranen uitbreekt nu er geen samenzwering lijkt te zijn. Het is net zo’n doodlopend straatje als destijds het Obama geboortecertificaat dat was voor de andere partij. Een manier om toch nog aan de verkiezingen te verdienen nadat ze voorbij zijn. Die netwerken en campagne teams verdienen natuurlijk goud geld als tijdens ‘nek aan nek race’ verkiezingen. Dat zien ze niet graag ophouden na deze verkiezingen. Door getouwtrek te creëeren na de uitslag, blijft het geld nog even door rollen richting de power brokers. Het doet denken aan de priesters die nog geld verdienen aan iemand nadat hij dood is en in het vagevuur zit. De familie kan met een gulle donatie opa nog een comfortabel hiernamaals geven.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Ha ha… prachtig! Wat een creativiteit…

  Even kijken… de aarde is tot de kop van een Lucifer gemaakt die chronisch schuurt met de (heersers)staf die van onder in de anus, pardon, Zuidpool is geprikt. Anders uitgedrukt schuurt de aarde met zichzelf. Of in ieder geval tegen-natuurlijke krachten.
  Een logisch gevolg is… zwaveldamp. Hoewel dat niet tot identiteits- en symboolpolitiek gemaakt moet worden. En ontvlammen. Hoewel dat wel ‘zuiver vuur’ moet zijn, geen lichtvervuiling zoals bij kunstlicht.
  De eindfase van projecten genaamd ‘beschaving’ lijken eerst richting implosie (Global Cooling) te gaan, maar toch kan er explosie (Global Warming) volgen. Misschien als gevolg van een soort Global Poisoning; gebrekkige, verstorende en vervuilende denkbeelden.

  Die zwaveldamp kan puur natuurlijk, zuiverend uitwerken. De Lucifer stel ik mezelf voor als een symbool voor onvervalste liefde tussen een individuele man en vrouw. Pura natura. De één als een staaf waar de ander zich als Kroon overheen schuift. Hoewel er naar believen van rol gewisseld wordt. Schuurt er iemand tegen gezond (houdende) grenzen, dan komt eerst zwaveldamp vrij, daarna volgt misschien wat warmte, misschien een vlammende uiting.

  Zo werkt dat van nature, hoewel bestuurlijke systemen zich daar traditioneel tegen verzetten. Daar komt (desnoods undercover) brandweer op af, zodra er wat (zuiverende) zwavellucht bespeurd wordt.
  Aanhangers van dergelijke bestuurlijke systemen hebben zich laten misleiden door verknipte identiteits- en symboolpolitiek die de levens van miljoenen, zo niet miljarden levensvormen effectief gebruikt (lees misbruikt) en verziekt. Dat kan anders… zoals al uit deze reactie blijkt.

 2. Nico schreef op : 2

  Aangezien het Engelse woord voor Lucifer een ‘match’ is… kan vastgesteld worden dat het 1e bestuurlijke systeem beslist geen match is met de zuivere innerlijke natuur. Hoeveel ‘match makers’ er ook ingezet worden. Het systeem schuurt en zuigt chronisch.

  Het goede nieuws is dat het 2e bestuurlijke systeem kerngezond van aard is, waardoor de 1e geen schijn van kans heeft om te overleven. Het zal vroeger of later vallen. De enige vraag is of het een zachte landing met soepele overgangsfase gaat worden of interessant vuurwerk. Het is maar net waar de polen (Noord en Zuid) voor kiezen. Ik zou maar eieren voor je geld kiezen… whahaha…. geld is niet te vreten, eieren wel. Voor zover ze uit een bepaalde sympathie gedoneerd worden, iets anders dan afgedwongen via legbatterijen en zo. Want dan zijn ze betoverd en zijn ze meer zoiets als undercover munitie.

 3. johannes schreef op : 3

  Ja ja voorbeelden genoeg voor een fijne evenwichtige menselijke bewoning van onze planeet, het fokken als konijnen leidt tot rampspoed, de dieren hebben ook hun rechten, en ook het eten van medebewoners is verwerpelijk, mooi in evenwicht met je leef omgeving, in een mooi ritme, alles gericht op tijdloosheid, het creéeren van bruikbare schoonheid, helaas moet dit begeleidt worden met strenge wetten, en een strenge uitvoering van deze wetten, en hun gestelde straf, groet !

  jhon [4] reageerde op deze reactie.
  Nico [5] reageerde op deze reactie.

 4. Nico schreef op : 5

  @johannes [3]: Het is maar net naar wat voor soort evenwicht wordt gestreefd. De aard ervan, hoe gezond die eigenlijk is. Het lijkt me in ieders belang om van individueel karakterbederf (misvorming, verval) en rot af te komen. Helaas zijn rondom wetgevers meestal wel een soort bacteriën en schimmels aanwezig, voor afbraakprocessen. Zwammen dat ze doen… het zijn net paddo’s met hallucinerende uitwerking. En voila, iets lijkt zowaar een goed plan. Of van die schroefvormige spyrogeten die zich in anderen proberen vast te schroeven. Kijk maar eens hoe de Lymeziekte wordt veroorzaakt, genaaid worden door een teek die deze schroeven injecteert. Hoewel iemand zichzelf ook kan naaien door tekenen te negeren. Dan schroef je jezelf toch maar mooi aan een groeiend probleem vast, hoewel anderen de lasten daarvan voor je moeten dragen. Voor zolang het duurt.

 5. perspectief schreef op : 6

  “Hul de aarde in zwaveldamp.”

  Krankzinnig! Ik kan er niets anders van maken.

 6. perspectief schreef op : 7

  Meer goed nieuws. Not!

  www.youtube.com

 7. perspectief schreef op : 9

  @perspectief [8]:

  Kan een false flag zijn, het kan ook een false flag van een false flag zijn.