3 REACTIES

 1. Een uitspraak van Assange…
  “Choosing Between Trump or Clinton is Like Picking Between Cholera or Gonorrhea… Personally, I would prefer neither.”
  En zo is het!

  Toen ik de bovenstaande titel (over Deep State en de Bron) voorbij zag komen… trok ik via Source de vergelijking met Open Source (als in software). Er wordt nogal gerotzooid met de Bron.
  Vergelijk dat met software waar van buitenaf mee gerotzooid wordt door weg te knippen en toe te voegen. Malware zou je kunnen zeggen. Bij Open Source software kun je over de bron(code) beschikken om in zo’n situatie het origineel te herstellen. In bepaalde andere situaties is dat helaas niet het geval.

  De vergelijking bron (source) met software klinkt misschien wat ver gezocht, maar overheden, regeringen, geestelijken en wetenschappers met bijbehorende dienaren gedragen zich als een soort malware; malicious software. Op manieren die gewoonlijk nog niet eens doorzien worden.
  Goede bedoelingen doen niets af van de aard van dat soort activiteiten; malicious intent. Want ook als iemand zich niet bewust is van het deel ‘malicious’, de aard ervan werkt schadelijk uit. Of dat nu erkend wordt of niet. Een beschamende vertoning die decadentie (verval) aanjaagt. Helaas is dat ‘van hogerhand’ zo besloten en wordt ieder ermee lastig gevallen.

Comments are closed.