Luister Vrijheidradio via:

Als MP3 Downloaden:

Volg ons via Facebook, Twitter en Steemit.

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Yoshi, Klaas en Johan

2 REACTIES

  1. De grootste pooier is de overheid? Heb de pooiers van vroeger gekend die meer courage en fatsoen hadden dan de huidige overheid en politci.

    Moorden in het Midden-Oosten en onder valse voorwendselen daar te keer gaan als beesten, liegen en bedriegen van alle kanten, roven van de burgers en dan ook nog een jolige bek trekken en je daarnaast gedragen als junkies die het land afstropen op zoek naar bezittingen afhandig maken, waarmee de verslaving te kunnen bekostigen en al dat soort onwaarschijnlijke smeerlapperij.

    De overheid zou misschien een pooier kunnen zijn als zich zo zo zouden gedragen, maar pooiers? Ze en wij mochten willen. Het zijn losgeslagen beesten zonder enig fatsoen in d’r lijf die achter slot en grendel thuishoren of instant veroordeeld dienen te worden tot de doodstraf.

    En dan ook nog stemmen ook op dit addergebroed of clementie hebben voor het tuig? De enige reden waarom dit gemuteerde beestenvolk nog leeft komt doordat de gemiddelde burger wel fatsoen heeft en menselijke waarden kent. Was de doorsnee burger zoals politici en als de overheid dan waren ze al gevierendeeld en arm, berooid en bestolen in hun graf getrapt.

    jhon [2] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.