Dit is de manier hoe vrouwen zich naar de top kunnen werken. Naar aanleiding van de ‘me too’ beweging. Nu wordt enkel gekeken naar wat mannen fout doen  maar er wordt nooit gekeken wat vrouwen allemaal doen om hogerop te raken.

met dank aan Matt de kunstenaar

9 REACTIES

 1. Cartoon die hierop aansluit: Adam en Eva in het paradijs? De opdracht was vruchtbaar zijn en vermenigvuldigen. En de aarde onderwerpen. Verplichte nummertjes.

  Als iets werkt betekent dat nog niet dat gevolgen acceptabel zouden zijn. God naaide de man omdat hij over de vrouw moest heersen. God naaide de vrouw, omdat zij zich daaraan moest onderwerpen. God naaide kinderen omdat zij zich naar gebrekkige, verziekte voorbeelden moesten richten.

  Dit soort denken werkt, maar vraag niet ten koste van wat. Gekwal-lificeerde levenskwaliteit?

  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 2. Wel een beetje heel erg uit zijn voegen getrokken, om niet te zeggen ziek Nico, je gaat je hier te buiten, aan iets waar ik als liberale en quasi anarchist niet achter kan staan.
  Vrouwen kunnen zich voortplanten en zijn daar door zeer gecompliseerd, bij het bereiken van de meno pauze veranderd het lichaam en de geest, ja en dan zijn ze echt gevaarlijk voor de mannen, slimmer sneller vol intuïtie, en meer schonere IQ !!!
  maakt mannen jalours, mannen degenereren vaak tot vol gevreten luie swammers, jammer maar waar, waargenomen in mijn eigen familie, tantes die de wereld droegen, ooms die eigenlijk niet meer aanwezig waren ! groet !

  Nico [3] reageerde op deze reactie.
  Nico [4] reageerde op deze reactie.
  John [5] reageerde op deze reactie.

 3. @johannes [2]: Als zowel mannen als vrouwen, jongens als meisjes psychisch misvormd worden als voorwaarde om te mogen ‘leven’, maakt het in feite niet meer uit wat er over mythologie, religie of ‘beschaving’ gezegd wordt. Waar het om gaat is dat het zicht op hoe het ook kan verloren is gegaan. Daar komen dolende en gevangen zielen van. Wie kan zich bij gebrek aan praktische voorbeelden nog een leven zonder hiërarchie voorstellen? Misleiding begint bij de presentatie van waandenkbeelden… waarna de ‘oplossing’ het probleem wordt en een ‘eigen leven’ gaat leiden.

 4. @johannes [2]: Verplichte psychische misvorming vatte ik recent samen als – naast geestvervuiling – anderen op aandachtspunten ongevoeliger maken, of juist overgevoelig. Daardoor wordt de ‘base’ met allerlei aandachtspunten nogal vervormd. Met het oog op indeling in bevolkingsgroepen wordt er in iedere bevolkingsgroep op een andere manier aan (on- of over)gevoeligheid gesleuteld. Bekend als de maakbare maatschappij.

  Met de gevoeligheid op aandachtspunten rotzooien kan vergeleken worden met op aandachtspunten verblinden of juist iets beweren over ‘verlichting’. Worden de schijnwerpers teveel op bepaalde aandachtspunten gezet, dan blijven anderen aandachtspunten ‘gewoon’ in duistere onwetendheid.

 5. @johannes [2]:
  Ik zag tantes die hun man geestelijk mishandelden en misbruikten.
  Vrouwen reageren emotioneel en irrationeel.
  Mannen reageren alleen.
  Niet voor niets is alles wat je zie bijna alleen door mannen gebouwd en uitgevonden.
  Niet omdat we vrouwen onderdrukten.
  Je kunt vrouwen ook laten werken, en kinderen laten krijgen als ze bijna 50 zijn, maar alles wat je doet heeft gevolgen.
  “He? Waar komt die vergrijzing opeens vandaan?”

 6. @Nico [1]:

  Over god gesproken, als ik in het algemeen eens roep dat iemand de kanker van mij mag krijgen of dood kan vallen, om het leven eens vanuit een ander perspectief te beleven, dan staat de hele wereld op z’n achterste poten, maar als god-yaweh-allah het werkelijk laat gebeuren is iedereen bereid het te accepteren.

  Nico [7] reageerde op deze reactie.

 7. @IIS [6]: Misschien werkt dat omgekeerd ook wel zo. De omgekeerde kanker, de omgekeerde dood. Alleen… betekent dat traditioneel buigen. Buigen is voor de gevestigde orde wel een methode om te capituleren, maar het moeten geen chronische toestanden worden…

  IIS [8] reageerde op deze reactie.

 8. @IIS [8]: Dat omgekeerde lijkt me het uitgangspunt. Hoewel het voor sommigen simpelweg te laat is. Dat is de ‘erfelijke belasting’ die door anderen gedragen moet worden, omdat wetgeving dat voorschrijft.

Comments are closed.