Luister Vrijheidradio via:

Als MP3 Downloaden:

Volg ons via Facebook, TwitterMinds.comMemo.cash en Steemit. In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we  de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

6 REACTIES

 1. Iedereen die een product van Mark Cuckerberg gebruikt is gek of geeft geen hol om z’n eigen privacy en dan ben je ook gek.

  Ik ben er eerder voor om de kiesgerechtigde leeftijd te verdubbelen naar 36 jaar. Zeker als ik kijk naar uit wat voor malloten generatie Instagram bestaat (op een paar normale mensen na).

 2. Bij een ‘mouse over’ zie ik de links naar Steemit verwijzen. Bestaat dat nog? Het begon ooit leuk maar de laatste keer dat ik er keek leek het forum gekaapt te zijn door lieden die de boel bespelen om veel $$$ te krijgen voor posts en reacties met vrijwel geen behoorlijke inhoud. En daarnaast types die de zelfbenoemde moderators uithingen. Best treurig dat dit zo snel gegaan is, ik zal er weer eens kijken of het al weer beter gaat. Steemfest in Amsterdam een paar jaar geleden was best leuk.

 3. @Hang Bejaarde [3]:

  En geld op de bankrekening kan in de toekomst zo maar voor de banken tot wel 3% negatieve rente opleveren.
  Negatieve rente is een scherts en een judas fenomeen, maar is ons op de mouw gespeld dat het kan.
  Graag zou ik een miljardje lenen tegen een aanstaande negatieve rente van 0.6% die doot AbnAmro moest worden aangekondigd.

  De rekeninghouder kan dit voorkomen door het geld naar het casino “de beurs” te brengen, waarna het geld aan de goden is overgeleverd.

  Daarna de moeder alle crashes, geld weg, chip in lijf, anders na de reset geen “tientje van Lieftink”.

  Krijgt de openbaring van Johannes toch nog enige inhoud?

 4. Als ik bovenstaande linkjes lees dan begrijp ik dat het tijd wordt voor hard ingrijpen en de politici en overige bestuurders met pek en veren door de straten te jagen. Daarna het gehele corporatistische maffioso (banken)systeem tot de grond toe afbreken en terug naar de tekentafel hoe het laatste beetje Nederland nog gered kan worden.

Comments are closed.