Volgens de diverse media zou het een grote eer voor Nederland zijn (geweest) als PvdA’er F. Timmermans voorzitter van de EU commissie zou zijn geworden.

Ondanks zijn jarenlange misselijkmakend getimmermans aan de weg is hij het toch niet geworden, hahaha.

De media hier hebben nogal de neiging om Nederlanders op hoge baantjes bij internationale instellingen als een soort nationale prestatie van Nederland te zien waar alle Nederlanders trots op moeten zijn.

Alle Nederlanders dat ben ik ook maar wat schiet ik er persoonlijk mee op als weer de een of andere willekeurige  partijlieveling van VVD=PvdA=CDA=D66=GL=CU via allerlei duistere koehandelcircuits in een onduidelijk miljoenenbaantje bij een fantasieinstelling wordt geparachuteerd.

Helemaal niks dus want ik moet dat allemaal betalen en krijg er alleen maar verbodjes voor terug.

Het enige plezier dat ik overigens aan deze ronde van EU-benoemingen  heb overgehouden is leedvermaak om deze verschrikkelijke Timmermans figuur, het prototype van de graaiende socialist met handen als kolenschoppen (mijnwerkers achtergrond ?) om alles te graaien wat er te graaien valt. 

Overigens hoeven we ons geen zorgen te maken over de toekomst van deze figuur, hij duikt wel weer ergens op in een zinloos maar o’zo lucratief baantje ergens in de ambtenarij, onkruid is moeilijk te bestrijden.

6 REACTIES

 1. Het was inderdaad fijn om te lezen dat deze drol, die zo hard liep te schreeuwen dat hij het ging worden en geen genoegen zou nemen met minder, nu gigantisch voor lul staat.

  Meneer wordt vast benoemd als baasje bij het IMF of andere nutteloze instelling in het buitenland. Dat doet mij weer denken aan een andere socialistische kameraad: Eveline Hefkens. Dat was ook zo’n volgevreten socialist. Wat is daarmee gebeurd? Met 50 jaar met staats-pensioen?

  Hang Bejaarde [2] reageerde op deze reactie.

 2. Met van hofstraaten, baalen, en nog talloze roeptoeteres vormen zij niet mijn voorkeur?
  Niet zeggen hoe het Moet maar zeggen hoe het beste alle bevolkingsgroepen met hun meningen tot een oplossing te komen?

 3. Ander aanvullend nieuws…..Als een soort van dark horse komt Christine L. eventjes stilletjes aanschuiven om voor acht jaar het destructieve werk van crimi Mario D. bij de ECB afmaken.

  De EU gaat eraan in een finale nekslag. Zet al jullie spaarcentjes maar bij het grofvuil, de negatieve rentes zullen records verbreken, daarbij zal verdere schuldenopbouw de boventoon gaan voeren.

  Een ‘vrouw’ die Europa gaat slopen is toch echt weer eens wat anders. Het is één groot feest.

 4. Nationale eer is misschien vooral in deze context een onzin argument. Motivaties om tot een bepaalde keuze te komen zijn interessanter. Het moet gezegd worden, Ursula von der Leyen komt qua achtergrond over als een interessante vrouw. Waarnaast ook verhalen circuleren, zoals The inconvenient truth about Ursula von der Leyen.

  Misschien jammer voor Frans Timmermans, maar misnoegd klagen dat iemand een begeerd baantje niet heeft heeft gekregen is bepaald niet eervol. Het enige dat werkelijk interessant is zijn gevolgen van beslissingen.

  Overigens is ook een blik op de Von der Leyen familie qua geschiedenis best interessant.

Comments are closed.