Reacties
  1. toute va bien schreef op : 1

    Al of us are in danger, kijk naar het politieke criminele syndicaat dat PvdA heet, Timmermans wil alleen handlangers van soft sociaal beleid, zoals Diederik Samson, liefst met softe Joodse afkomst nou te kust en te keur, zij gaan een compleet verwaterd democraties denken nog verder uithollen, wat te denken van Assange, ja hij leeft nog, dat kunnen de meesten in zijn situatie niet zeggen, als je zegt zoals het is, neem je risico’s die vaak niet zijn te overzien, weet ook niet of het zinvol is, het is één grote roller coaster die niet valt te stoppen, ach schreef het gisteren ook op Café Weltschmerz, de gewone man staat of rijd s’avonds in de fille, denkende aan een koud biertje en de blote billen van zijn geliefde, de rest zal hem worst zijn, zijn kleine zorgen voor morgen heeft hij genoeg aan, de mensen staan onder grote druk, tranquilizers en zelfs drugs zijn nodig om ze op de been te houden, voor mij zijn dit de echte problemen, de rest is gewoon buiten bereik, dus geef je familie een flinke warme omarming dat telt in deze kille harde tijd, groet !

  2. toute va bien schreef op : 2

    Toen ik jong was, is het mij ook gebeurd me voor een politiek karretje te laten spannen, al doende leerd men, en wordt men wijs ?????, dus ik doe hier al heel lang niet meer aan mee, heb zo mijn privé verantwoordelijkheden, maar ook die gaan maar tot zo ver, en niet verder, de basis van de Anarchie is de democratie, tenminste de uitleg hier van, maar hoe het ook zij, het menselijke denken bezoedelt altijd alles en ieder één, inprints van plakkerige gedachtes, terwijl reinheid is geboden, eerlijke oprechte vriendschap is de boodschap, groet !

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.