6 REACTIES

 1. Door de nieuwe bank regels, gaan de Nederlanders in 10 jaar tijd 1/3 van hun gespaarde vermogen verliezen, als je jong bent, ben je na 30 ig jaar sparen alles kwijt, deze ontwaarding is noodzakelijk om anderen rijker te maken, en de gemaakte schulden te betalen volgens onze bank exspert LaGarde, en hoofd verduisteraar van de EU gelden !

  Nico [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Nico [3]: ’t word echt tijd de zaken te veranderen, uit de EU, of opnieuw Benelux, maar om onze landgenoten constant voor dove neuten te gebruiken, is gewoon schandelijk, Nederland wordt leeg geroofd, en dat moet niet gebeuren, gewoon lekker keihard voor ons zelf kiezen !

  Nico [5] reageerde op deze reactie.

 3. @toute va bien [4]: Ach, Nederlanders waren ook niet vies van de VOC-mentaliteit en het gebruiken van anderen (zoals in Indonesië, Suriname) voor dove neuten te gebruiken. Kennelijk is dat alleen ‘slecht’ als het gebruiken van anderen eenrichtingsverkeer is.

  Vanuit Indonesië en Suriname teveel verhalen over psychopathische Nederlanders gehoord. Keihard naaiwerk naar Romeins Europees voorbeeld.

  Het is niet dat ik fan ben van federale regeringen zoals de EU, maar ondertussen is het een feit dat als (multi)nationals en nationalisten hun gang kunnen gaan de grond en levens van anderen schaamteloos worden gebruikt en uitgevreten. Westerlingen zijn meer de belichaming van een plaag dan een zegen voor anderen, voor zover ze in Romeins-westers denken meegaan. Het zijn net een stel honden die primair willen uitmaken wie de alfa is; onderwerping is alles! En leidt tot klimaatrampen.

Comments are closed.