Wanneer emoties en orakels nodig zijn om een boodschap te verkopen, moet je des te harder naar de feiten en achtergronden kijken.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

7 REACTIES

 1. Tja ik had ook al een reactie gegeven bij Xandernieuws , maar die hebben hem verwijderd , goh waarom zou dit toch zijn ?

  Dit kind blijkt een zogenaamde “handler” te hebben , die overal waar dit kind opduikt , ook aanwezig is.
  Louisa Marie Neubauer heet deze dame , en is gelinkt aan de ONE foundation , welke betaald wordt door Soros / Gates / Brillo Bono enz..

  Althans dat is wat vermeld wordt door x22 youtube kanaal , kortom zie zelf.

  https://www.youtube.com/watch?v=BvuEs8Jqw8I

  op 22:38 mins. is het item.

 2. Beangstigent het grimas op het gelaat van deze jonge vrouw, die waarschijnlijk ouder is als dat ze er uit ziet, ze wordt duidelijk gebruikt, om haar wil op teleggen, aan jonge domme kinderen, als Soros hier achter zit, wat me helemaal niet verwonderd, moet dit wel worden gestopt, want het gaat van kwaad tot erger !

 3. In de zg klimaatdiscussie gaat het niet om feiten, maar emoties. De alarmisten denken dat ze de wijsheid in pacht hebben.
  Kwalijk dat politici en de MSM dit honoreren.

 4. De aandacht gaat kennelijk naar Greta. Maar hoe zit het met de inhoud van het Flibje?
  Wanneer emoties en orakels nodig zijn om een boodschap te verkopen, moet je des te harder naar de feiten en achtergronden kijken.

  Als wilskracht van betrokkenen verschillende kanten op gaat, doen ze jegens elkaar wat er in deze Flibje staat om de ander te beïnvloeden. Voor de bijsturing van denkbeelden en redeneringen wordt dan van alles in de strijd geworpen. Praktisch:
  – Bij militaire dominantie eerst de zin doordrijven om bepaalde emoties te veroorzaken, vervolgens orakelen. Zoals ‘wie zichzelf gewapend heeft, is onze tegenstander en moet ontwapend worden of dood’.
  – Bij intellectuele dominantie dient koelt orakelen om emoties te veroorzaken; wie koud bejegend wordt zal wel ‘verkeerd’ denken, nietwaar?
  – In beide gevallen worden soms heethoofden ingezet om even duidelijk te maken hoe iets ‘hoort’, volgens de dominerende partij. Orakels die hun eigen emotie in de strijd werpen, om emotie te veroorzaken. Figuren die opgefokt zijn en ‘alleen goed voor de olie’?

  Dus inderdaad, beter naar feiten en achtergronden kijken is zinvol om door allerlei vertoningen heen te kunnen kijken. Helaas moet je daar soms hard je best voor doen, gezien onwil om eerlijk en open te zijn. Wat veroorzaakt wordt door verschillen die toch echt gehandhaafd moeten worden.

Comments are closed.