8 REACTIES

 1. Waarom denkt hij dat je induviduele rechten kunt beschermen door ze te schenden?

  Er komen hier een lading bedachte orwelliaanse woorden en termen voorbij om niet goed van te worden.

  Libertarian order? What?
  Left libertarianism? What?

  Het zou fijn zijn als hij eens zou stoppen met misleiden.

 2. ik weet niet wat ik hier op zal zeggen laten we er maar van genieten zo als het kan BOOS als we verdeeld blijven het gaat om ons! maakt niet uit of je boer ,bouwvakker verpleegster ben gaat om Waar het om gaat punt Wij de burgers worden lam gelegd Tenminste Denkt men … Lang leve onze goede Volks lijders ahummmmmmmmmm

 3. Het alternatief voor feodaal patriarchaat of democratische dwingelandij is veel te simpel om voor voldoende geïndoctrineerde geesten acceptabel te zijn. Zo simpel is het eigenlijk. Dat is in ieder geval wat ik ervan denk. In de kern. Het overige betreft vooral randverschijnselen.

  Misschien dat een eeuwenoude traditie nog teveel nadendert, als bij contactdender: Voor je echt lekker contact kunt maken met een kern-gezond idee, moet je eerst het contact met een af te schrijven idee echt helemaal verbreken. Wat lastig kan zijn als er sprake is van ontwenningsverschijnselen (verslavingsproblematiek).
  Wat je dan krijgt is dat er toegewerkt wordt naar een soort condoleance. Dat laatste woord zegt het al… con-do-leance… een bestuurlijke constructie moet een con zijn die ‘we’ samen kunnen doen, (laten) uitvoeren. Dat is een voorwaarde. Om aan die voorwaarde te voldoen, ‘moet’ de drager van een idee eerst dood gemaakt worden. Gebrekkige, rottige behandeling. Als de innerlijke krahct van de drager eindelijk sterft, staan de erfgenamen klaar! Vervolgens gaat de censuurcommissie aan het werk om eerst te filteren, daarna een productieafdeling om een idee voldoende te misvormen om voldoende verkoopbaar en lucratief te maken.

  Via die route werden ‘profeten’ tijdens hun leven verguisd, na hun dood verheerlijkt. Wat ook geldt voor schilders. Al is het maar de vraag wat er van hun originele werk is overgebleven. Deels misschien maar goed ook, maar wat niet gezegd wordt is vaak interessanter en doorslaggevender dan wat wél gezegd wordt. Maar ja, zo gaat dat met ‘confidence tricks’. Er wordt actief misleidt. En het allereerste klusje waar wannabe misleiders aan beginnen is… zichzelf misleiden. Je moet een leugen eerst zelf geloven voor je ‘m effectief kunt verkopen! Maar geloof jij nog een verkoper die zegt “ik gebruik het zelf ook en ben er blij mee”? Welnee joh, dat gaat alleen maar om de poen.

 4. Op een ander platform liet ik het volgende berichtje achter, over misleiding en de omgekeerde versie daarvan, een (psychische) wasbeurt:

  Ongefilterde schoonheid. Een wasbeurt voor alle zintuigen. Een artikel dat treffend beschrijft hoe ieder overwicht traditioneel misbruikt wordt om anderen kleiner te maken, om zichzelf op te kunnen blazen.

  Je zou bijna gaan denken aan zelfmoordaanslagen. Het probleem daarvan is dat aan beide kanten van de streep schade ontstaat. Dat is onvermijdelijk. Wie kwetsbaarheden bij anderen uitbuit om buit te kunnen maken, te kunnen veroveren, maakt zichzelf daardoor kwetsbaar voor precies hetzelfde. Want voorbeeld doet volgen.

  Luister bijv. naar verhalen over ‘de robots gaat het overnemen’. Niet leuk hé, een koekje van eigen deeg krijgen. Maar ja, als je geen problemen wilt, dan moet je ze ook niet veroorzaken. Dan moet je ook maar zo sportief zijn om de gevolgen (reactie naar voorbeeld van) braaf te slikken, net zoals je dat van anderen hebt geëist.

  Traditioneel wordt er in zo’n situatie geprobeerd om een ‘alien’ (buitenstaander) in de strijd te werpen als onderhandelaar. Maar aangezien die onderhandelaar maar te doen heeft wat de zender wil, biedt ook dat geen soelaas. Vandaar dat allerlei shit zich nu heeft opgestapeld. Wie zich als een hondje laat gebruiken om de boel te sussen, waagt zich aan een ‘mission impossible’. De voorwaarde om richting een gezondere situatie te sturen is immers dat partijen zich op tot op het allerhoogste niveau laten corrigeren. Een voorwaarde waaraan bij een ‘mission impossible’ niet is voldaan.

  • Vindt je het zo jammer dat er gaten in die stropoppen verschijnen? Het is waar, ik investeer elke dag tijd aan het op de korrel nemen van een verziekte manier van denken. Maar de aanhouder wint hé?

   Er is bij ons een hond (Amerikaanse bulldog) die een grote bal binnen 5 minuten had ‘gesloopt’ annex met de tanden lek geprikt. Maar toch is die hond daar niet mee tevreden. Iedere dag weer investeert die hond tijd om die bal echt afdoende te slopen. Het is niet dat ik me met een hond zou willen vergelijken, maar het idee dat er niets meer van een verziekte manier van denken overblijft is best aantrekkelijk ?

   Dit soort activiteit lijkt misschien op water naar de zee dragen, omdat er zo krankzinnig veel manieren zijn om verziekt te denken, maar zie het zo: Je kunt ook aarde naar de zee dragen, of daartoe oproepen, zodat er gaten gevuld worden. Ieder klein beetje helpt! Doe je mee?

   • Tsja, waar het hart van vol (of juist leeg?) is, loopt de mond van over zullen we maar zeggen hé? Hoe zat dat ook alweer met ‘wat je zegt ben je zelf’?

  • Om misverstanden te voorkomen: Een individu moet heel erg oppassen met zichzelf vergelijken met een ander individu. Voor je het weet ga je mee in verzinselen als rassenleer. Terwijl geen der ‘rassen’ lastig gevallen wil worden met onnodige problemen die desnoods ter plekke worden verzonnen om een situatie uit balans te krijgen.

 5. Ohm namo narai !

  Over macht en onmacht.

  Bij deze een Update sinds Sumatra tsunami de 2e voor Kerst 2018 en die aardbevingen en vulkanen in Zuid Italië met Kerst 2018.

  De meeste van de nu volgende feitelijke gebeurtenissen had ik mondeling al [ver] vooraf gemeld.

  Na Westerwijtwerd 22/ 23 mei j.l . …..

  Ter verdediging..

  Om de arrestatie van Jeffrey Epstein te vieren was ik 13 juli j.l. voor het eerst sinds lange tijd weer eens op een feestje in Groningen.
  Binnen korte tijd werd ik door een student psychologie met complottheorieën in het beklaagdenbankje gezet.
  Binnen 12 uur was het dan ook goed raak met die aardbeving bij Ternate [ bij Ambon ].
  Gevolgd door een bliksemse donderbui [met hagel] precies een maand later 13 Augustus j.l…
  Inmiddels routinematig had ik daarmee mijn zegje als aardbevingsGroninger en donder en bliksempredikant wel weer gedaan .

  2 weken later…

  28 augustus Groningen ontzet ! [op speciale feestdagen enzo..]

  Voorafgegaan door het bliksemse gedonder in het Zuiden van het land [met hagel].
  Met die aardbeving in Zeerijp en Stromboli vulkaan was menigeen ontzet . . .
  Gevolgd door die Aardbevingen ongeveer 1 maand later 26 sept. in Ambon [ bij Ternate ], heb ik mijn aardbevings en donder en bliksem verhaal weer rond voor dit jaar .

  Bedankt voor je aandacht…

  De satan is een echte looser volgens mij, hij en zijn personeel leven dan ook nog lang en ongelukkig. . .
  De problemen waar fascisten en satanisten nog mee te kampen krijgen lijken mij nu voor hen onoverkomelijk tot in de eeuwigheid.

  Ter ondersteuning

  Over Hemelpaleizen, Luchtkastelen en Gouden bergen enzo…

  Klaarblijkelijk leeft de rest van de Mensheid dan nog lang en gelukkig ! !

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Oh ja !

  De ‘ heer ‘ Epstein heb ik in Groningen in het begin van de jaren 90 gesignaleerd.
  Hij was hij het gezelschap of op en om en nabij Jimmy Saville , Beatrix , Mabel en George , Friso , van Korlaar , een oude de Rothschild , Dick Berlijn , en nog een paar van die griezels…

  Advocaat van Bisbergen wil ik nog noemen als mogelijk slachtoffer van deze moloch kliek.

  Dit nogmaals in reactie op hun 9e cirkel moloch diensten in Groningen destijds ..
  Tot noch toe heb ik, ondanks uitdrukkelijk verzoek, geen correspondentie en/of andere schriftelijke stukken mogen ontvangen of ter inzage gekregen..

  Sri.

Comments are closed.