6 REACTIES

 1. Ik vind het prachtig hoe al die laffe vergadermuizen in het Haagse nepparlement in hun broek schijten voor een paar boze boeren. En zelfs het leger inschakelen. Hoe impotent kun je het krijgen? Waar zijn ze bang voor?

  Het is de overtreffende trap van de laffaards in het Groningse provinciehuis die van de week onder hun bureau’s doken en de politie belden van de week toen de boeren er aan kwamen. Hoezo “volksvertegenwoordigers”?

  Hup boeren! Laat je geen oor aannaaien.

  En vergeet vooral niet het echte milieuprobleem te benoemen: overbevolking. En in het bijzonder overbevolking door massaimmigratie. Hoeveel boerenland is daarvoor nodig?

 2. Zonder het nieuws over boeren echt gevolgd te hebben…. twee tendensen?
  Parlementen sturen richting grootschaliger, gemechaniseerd en al. Met kwalitatieve verarming in het staartje.
  Boeren lijken richting ‘biologisch verantwoord boeren’ te sturen.
  Bij wilskrachten die verschillende richtingen in gaan, is wetgeving en de handhaving daarvan de bijsturende kracht. Gaat het er tijdens het bijsturen om wie er de baas is, of wat het verstandigst zal blijken te zijn?

 3. Met de boeren niks mis, maar ze worden van bestuurlijke en financiers kanten behoorlijk met kluitjes het riet ingestuurd, ?

 4. Een grof schandaal om het leger in te schakelen. Daar hoor je die linkse MSM niet over. De globalist Rutte is net zoals zijn vriend Macron, niet te beroerd om op zijn eigen landgenoten te schieten. En wij laten het gebeuren door steeds op dit onbetrouwbare sujet te stemmen.

  • Zowel Rutte als Macron, zijn lichamelijk mismaakt, waardoor ook hun geest een knauw heeft gehad, een gezonde geest in een gezond lichaam, veel van onze huidige bewindslieden zijn niet hetero, dat geeft andere beslissingen, hoop niet dat wat wij hier hebben meegemaakt, dit ook in Nederland gaat gebeuren, meer als 1000 mensen levenslang mismaakt, ettelijke doden, plus de zich zelfombrengende politie functionair, en de armoe neemd toe, houdt gelijke tred met de oprukkende Islam, maar het groeid langzaam naar een climax,
   bij een eventele verslechtering in de ecomische situatie, kan de bom barsten !

 5. Toch vind ik dat de boeren, over het algemeen grote dure machines aanbidden, en dit leid tot een grote afhankelijkheid van de banken, geeft veel werkeloosheid, hier waar ik woon, en wijn heb verbouwd, geoogst en verwerkt tot een kant en klaar consumptie product, was alles handen arbeid, voor de sulfatering gebruikten wij een kleine tractor, de rest met de hand, snoeien, de druiven oogsten, naar de pers, veel klein materiaal pompen slangen, schoonmaken, daarna in de cave, houten vaten schonen met kettingen er in, zwaar werk, daarna de rust, de wijn komt op smaak, de tijd aangebroken, het vullen van de flessen, het kurken, het etiketeren, het weg leggen, en dan proberen te verkopen, nu gaat veel machinaal, in plaats van groepen plukkers in de wijngaarden, wijnpluk machines, die het grootste gedeelte van de tijd stil staan, de pluk duurd drie weken, komt veel blad en insecten mee hagedissen, de planten krijgen flink op hun mieter, ach de tijd van de boeuf voor de kar, met het middag dutje in de cabane in de wijngaard is al lang voorbij, jammer goede manier van leven, en boeren, maar hun onafhankelijkheid is ook lang geleden,

Comments are closed.