4 REACTIES

  1. Dan zie ik meer in een radar-systeem voor verstoringen die schadelijk (kunnen) uitwerken. Maar dan moeten regeringen en gemeentebesturen niet zelf als stoorzenders fungeren, zoals te doen gebruikelijk. Een kwestie voor alle landen ter wereld, wereldorde dus. Wie wil er nu op een frequentie afstemmen die van geestesziekte getuigt? Dat zijn toch alleen maar degenen die al voldoende geestesziek zijn gemaakt?

    Ter illustratie: Niemand wordt er blij van als er dwingend met heilig verklaarde teksten (zoals wetgeving) wordt gewapperd. En dat niet alleen vanwege het jargon, maar ook vanwege het gegeven dat dat verzamelplaatsen zijn van allerlei gezeik en stront die ooit aan de knikker was. Dan toch enthousiast in dat soort teksten duiken, getuigt van geestesziekte. En rechtbanken? Da’s gevoelsmatig zoiets als een juridisch riool induiken, waar je gegarandeerd bevuild uit komt. Maar ja, was dat riool daar niet voor ontworpen? Om sommigen ‘geluk’ te bezorgen, en anderen liefst de (psychische) pest? Onder het motto ‘je moet je plaats kennen’? Getver. Zum kotzen.

  2. De bovenstaande tekst doet denken aan klassen ‘justitie’. ‘To enjoy’ alleen voor hogere sociale klassen?

  3. Op zich vind ik wetten, leefwetten heel duidelijk, dit mag en dit niet, het gaat om het jargon, de ingebrachte variaties, en dan het verschil in rechtspreken aangaande verschillende personen, onze samenleving is inderdaad te vergelijken met een open riool, waar zich allerlei vuil ophoudt, en wat wordt getolloreerd, dat is het tolloreren van, me ja maar, stelen vinger er af, grote diefstal hand, verkrachting castratie, binnen een half jaar geen diefstal of verkrachting meer !!!, dit recht doen, de samenleving behoeden tegen psychoos op alle gebieden, klint hard maar dit is de taal die deze mensen begrijpen, helaas !

  4. Mensen die van een anonieme situatie misbruik maken, een ridderorde van 50kilo om hun hals hangen met slot !

Comments are closed.