DCFC0029.JPG

Blij voor de boeren en blij dat er weer wat onzinnige regels geschrapt worden. Kunnen we als belasting betalers die tractoren ook even een weekje lenen?

7 REACTIES

 1. In plaats van je steeds over je belasting druk te maken, is het beter om je over het waarom van die steeds groeiende belasting te buigen, bijvoorbeeld het beleid aangaande de niet geinviteerde buitenlandse gasten,
  het paralelle financiële circuit, van +/- 20 milliard, waar geen belasting over betaald wordt, maar wel onze Nederlandse samenleving mee wordt ondergraven, Moskéen, scholen, winkeltjes halal, aan de meeste allochtonen zit een bloedlucht, niets liefs of resptectueus aan te bekennen, veroveren is de boodschap, maar Nederland kijkt weg, en denkt daarmee het pleit te hebben beslist, de minderheden Islam, Joden, Sexueel anders gerichten, hebben het heft in handen, helaas !

 2. Ohm namo narai !

  Een land zonder koning en adel of een land zonder leger en generaals is best mogelijk,
  maar wat is een land zonder Boeren ?

  Over de Boeren,

  die boern die doar all bie d’ole grieze rom loopn te soezen, mien jong .
  Wa mottat met all da gelul anne kop ?
  Wa mottat bie mie in de stad mien jong !
  Boern lul dast doar bist .
  Wist mie nie hier all loopn te soezen mien jong,
  of wist hier een flik veur dien bek ? ……

  Die boern die hier all in Groningng rond loopn te fokng mien jong,
  wat mottat bij mij in de stad ?

  Maar toch…
  Liever een land vol met boeren dan een land vol met Haagse politici !

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  • ’t is duidelijk, Stad en Ommeland, mijn Groningse familie stonden kilometers veraf van mijn Boeren Fries -Groningse familie, waardoor ? !

  • Soms winden we ons op over het huidige onrecht. In het verleden echter werden door het stapel en markt recht steden bevoordeeld ten opzichte van het platteland. Onrecht en manipulaties zijn van alle tijden. Niet dat we ons hoofd dan maar in de schoot moeten leggen. Maar voor het historisch perspectief is het wel goed dit te beseffen.

   • De stad Groningen had altijd goede relaties met de Duitse landbaronnen, die veel oude hofstedes hebben laten slopen en de terpen afgegraven en de grond naar het westland getransporteerd met zeiltjalken, op het hoge land woonden de allerrijkste boeren, op visite met mijn vader bij zijn tante Marchien werd het koekje bij de thee door de midden gebroken, wel erg zunig, maar goed, waren behoudend, waren ook reders hadden kustvaarders overal op de zeeën, niet verkeerd, en protestant, gaven grote bedragen aan de kerk, om de negertjes te bekeren, hun arbeiders, waren blanke slaven, de vader op het land, de moeder bij de boer in bed, gelukkig verleden tijd ! historisch perspectief !

Comments are closed.