6 REACTIES

 1. Goede video. Voor wie geen 10 minuten kijken wil:
  – Doe waar je enthousiast over bent (als beroep)
  – Word boer tenzij je dat haat (of in Nederland woont – HB)
  – In elke tegenslag zit een kans
  – Investeer in (Noord Korea) en ‘graphene’

  Interessant figuur Jim Rogers. Wat zou er zijn uitgekomen van wat hij 10 jaar geleden adviseerde? Heeft iemand dat bijgehouden?

  • Kameraad Rogers noemt zichzelf steeds “the world’s worst market timer” en krijgt dikwijls met uitstel gelijk.
   Zo verwachtte hij al enkele jaren een crash die die van 2008 en zal doen verbleken maar heeft ie sinds 2017 slechts verliezen geleden op zijn shorts (cq. waardeloos expirerende puts).
   Dus de afgelopen paar jaar zag zijn track record er eerder teleurstellend uit maar reken maar dat over dit binnenkort wel goedgemaakt wordt.

 2. Wat vind Rogers, er van dat er in Nederland iedere week 700 mensen, een dorp binnen komt zonder uitgenodigd te zijn met hele verkeerde denkbeelden in hun bagage, O het ging over geld, niet mensen dus, lijkt me ook verstandiger, als je Noord Korea bezocht hebt weet je dit beste Jim !

  • Jim Rogers is geen zelfbenoemd alleswetend orakel die bestaande en niet bestaande problemen voor de mensen van het geld van die mensen gaat ‘oplossen’ zoals politici.

   • Nooit van deze Jim Rogers gehoord, wat dit soort mensen aangaat zit het vol mee, meevallers zoekers, kan ook aardige voorspellingen doen, want de toekomst vind je in het verleden, het herhaald zich met grotere of kortere tussen posen, groet !

  • Jim is behoorlijk visionair en woont zelf in Singapore maar is ook fan van Punta del Este, Uruguay (wat de voorkeur had van zijn vrouw). Overigens woont ook Doug Casey hier in alle stilte een groot deel van de tijd (meer dan in La Cafayete, Argentinie).

Comments are closed.