11 REACTIES

 1. Immigratie, niet te verwarren met wat er nu plaats vind, en in Europa en de USA, het zich illegaal vestigen in andermans leven, niet met het idée van zich te voegen naar de meerderheid, nee het slopen van het aanwezige en herplaatsen met hun ondenken, hun dogma’s, geholpen door de vijanden van het oude regime,
  waar ze naar lang woekeren een voet tussen de deur hebben gekregen en veel macht – geld !en nu dus deze oude vijand met behulp van het massale onbenul de oorlog hebben verklaard, vandaar mijn softe racisme, gewoon noodzakelijk om te overleven als oude White Men, still standing !

  • Is geen racisme Toute, is gewoon oordelen naar feiten van gedrag? Jij kent geen racisme, de meeste mensen niet.

 2. Aan beide kanten van de streep steeds verder dood gereguleerd? ’t Is toch wat met die kosmische orde…

  • Komische kosmische orde. want je kunt zeggen wat je wilt over de kosmos maar humor voert de boventoon.

  • Ja, de cosmos schijnt helemaal dol te zijn op de cholerische humor. Ergens las ik dat cholerici in de minderheid van ca. 1% zouden zijn. Een voldoende geïndoctrineerde cholericus is echter zeer schadelijk voor anderen.

 3. LOL! Prachtig deze tegel.

  Ondertussen vierde Europa op ‘black friday’ de verworvenheden van vrije immigratie. Moordpartijtje hier, steekpartijtje daar… Hoeveel auto’s en kerken zijn er in brand gestoken gisteren door de cultuurverrijkers?

  • In Europa? Dat loopt toch al tegen de 700 kerken en 100.000 auto’s HB

 4. Vanmiddag met een achternicht in Duitsland getelefoneerd, zij werkt-te in een Ziekenhuis, maar is gestopt, ondoenlijk met dat buitenlandse tuig, ze denken dat alles gratis is, ze zijn niet om mee om te gaan zegt zij, ze hebben een hoop kinderen maar die hebben ze gerooft om dat ze voor ieder kind geld krijgen, wordt zo’n kind ziek laten ze het gewoon achter bij het ziekenhuis of apotheek, ze berdeigen alles en ieder één, en de overheid grijpt niet in, van wege de media, en dan spreek er hier iemand over gasten, die ruimte moeten hebben krijgen, nou iki heb hier over hele andere ideéen !

  • En met jou nog vele vele anderen Toute, maar een handjevol randdebielen (de typers Timmermans en consorten) met een sinistere opdracht blijken sterker te zijn dan de ruim 500 miljoen inwoners van de EEG, kun je nagaan hoe zwak we zijn.

  • Waarom klagen jullie? Begrijp ik het goed dat als er vanuit Europa en Amerika problemen ‘buiten de deur’ veroorzaakt worden, dat volstrekt normaal zou zijn, maar als er een koekje van eigen deeg retour komt dat ineens een probleem zou zijn? Fijngevoelig is het van beide kanten niet, maar wat er gezaaid is… Misschien maar goed dat China een helpende hand uitsteekt naar Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen, want Amerika en Europa helpen voor zichzelf. Ten koste van.

  • Willem, het moet gezegd worden, nuttige idioten en randdebielen worden voor randverschijnselen gepositioneerd. Ze worden voor constructies en regelingen gebruikt. Varianten op het thema koloniseren, waarmee de kern instabiel wordt gehouden. Doodgewoon vanwege opbrengsten die afgezogen kunnen worden. Laat kapitalisten, socialisten en wat dies meer zij hun spel spelen, en zuig opbrengsten af. Dat is kennelijk het spel. In Europa circuleert eeuwenoude, ‘hoogstaande’ traditie die kern-gezonde toestanden voorkomt. Vanwege opbrengsten kennelijk, want meer dat blijkt nergens uit. Helaas is het Europese gif ook naar Aziatische landen als China verspreid, en naar Amerikaanse landen. Ontgiften wordt m.i. internationaal, wereldwijd, een even helse klus als het deprogrammeren van sekteleden. Aan stokers richting dwaalwegen geen gebrek, die zijn overvloedig ‘geproduceerd’.

Comments are closed.