Dat de vrije ongesubsidieerde markt altijd oplossingen vindt blijkt wel uit deze onderneming: zij maken van CO2 uitstoot wodka: dus we drinken straks het CO2 probleem weg CO2 oplossing

Goed weekend!

5 REACTIES

  1. Interessante mix. Wodka smaakt best goed. Whiskey trouwens ook. Als die lui nou eens gaan praten…

    • Beste wat je kunt drinken is oude Armagnac, bewaard in een houten tonnetje, en dit stees bijvullen met laten we zeggen 5 a 6 jaar oude Armagnac, dit wordt één maal per dag gedronken, nagelang de stemming als apparatief, ook mogelijke één glaasje eau de vie, maar heeft niet het zelfde nectar gehalte, mijn opa dronk iedere dag zijn roemer oude genevre, is een medicijn, hij werd oud, groet !

  2. Wet van behoud van vervuiling. CO2-alcohol ruil. Voeding voor planten versus roes als middel voor ontspanning.

  3. Nou, dat klopt wel want als je gedronken hebt mag je geen auto (of voertuig) meer besturen, scheelt weer uitstoot, zeer vriendelijke oplossing.
    Maar wanneer je de branden ziet zoals nu weer in Australie dan moet je je toch af gaan vragen of al die inspanningen wel de moeite waard zijn. Branden over een strook van 1000km lengte dat is 2 keer de lengte van Nederland.
    Ook apart is de verschillende berichtgeving, Natuurbranden, bosbranden, 2 doden en 5 vermisten en er naast stond Linda.nl met honderden Koala’s omgekomen bij bosbranden, zijn ze zeker gaan tellen dan in een vuurvast pak.

Comments are closed.