20 REACTIES

 1. Met meerdere maten meten, vervolgens chagrijnig worden of ‘desnoods’ tieren als de ander geen gewenst gedrag vertoont. Met één kern-gezonde manier van denken, waar een kern-gezonde gedragscode uit gedistilleerd kan worden, zouden dat soort problemen niet (meer) bestaan.

  • Onderneem eens wat, inplaats van alleen je hond uitlaten, met preken win je geen veldslag !

  • Het was een keuze van anderen om ons leven te slopen en ons vervolgens vast te houden. Kennelijk zijn die anderen zó goed in ondernemen dat hun business ook zonder ons prima doorgaat. Da’s mooi toch?

 2. Stel je voor 453 Moskeeën, die staan te galmen Allah …., in een net veroverd land, en deze 900 000 leggen hun wil op aan 16 millioen anders denkenden, en de gekozen leiders van deze 16 millioen zijn niet (of willen niet) instaat dit geweld stoppen, dan is het pleit beslist, er moet geweld geboren worden in die 16 millioen om dit dogma een halt toe te roepen, of blijven we hier nog eens even fijn over door ouwehoeren, RATIO !

  • De Romeinen kwamen, liepen onder de voet en onderwierpen aan het christendom. Waar dat niet lukte, liep de kloon van het Romeinse christendom, de islam onder de voet om te onderwerpen. Zoek de verschillen tussen christendom en islam. Je kunt van joden zeggen wat je wilt, maar van bekeringsdrang hebben ze gaan last. Althans, niet in zichzelf. Christenen wel, vandaar dat joden zich voor de show bekeerden tot het christendom. Gek genoeg zijn moslims en christenen best wel trots op hun heerschappij. Terwijl als ik de schrijfselen van joden lees, die liever zien dat iemand zelf nadenkt en zo. Dit vanuit een strikt neutraal perspectief, want bij welke groepering dan ook willen horen, is voor ons niets. Dat is het feestje van anderen. Waar wij vervolgens mee lastiggevallen worden, want zo gaat dat. Sterker, zo hoort dat kennelijk. Volgens anderen.

   • Er is duidelijk onderscheid niet alle Joden zijn Joden, de genen die van origine Turkse Khazaren waren, noemen zich Jood gedragen zich als een Jood, maar zijn het niet, maar zijn wel het agresiefst, ik geef het steeds opnieuw aan als NIET antisemiet, dat ze teveel bezit verworven hebben op hele criminele slinkse manieren, en daar moet je vroeg of laat de prijs voor betalen, de USA cityzen zijn er het slechts aan toe, als de WHITE Americans opstaan ga je het zien en meemaken, het verschil in bezit is éclatant en enorm, over de Islam met zijn oliegeld gaan we het maar niet hebben, maar ik vind Nederland een triest voorbeeld, van koekoek mensen in de op gemaakt bedden van onze voorouders zie belanden, en dan hun werk van verrotten voort zetten waar ze in jun eigen landen mee zijn begonnen, maar ik denk dat het pleit beslecht is in sommige delen van Europa, de Sorosen krijgen hun zin, de Joden dus, wat een wraak !

   • Je schrijft inderdaad herhaaldelijk dat je onderscheid maakt tussen stromingen joden. Zolang je maar niet ieder over één kam scheert, want dat zou extremistisch zijn. Ieder is een individu op zich. Er zijn trendsetters en trendvolgers, meelopers. Waar het om gaat is of iemand een gebrekkig, rottig karakter in zich heeft en al dan niet ongeneeslijk geestesziek is. Ongeacht label wat op iemand geplakt is. Gezien je vriendschap met bepaalde joden, denk ik niet dat je antisemiet zou zijn of zo. Ik reageer af en toe wat scherp op je, vooral om je te motiveren goed na te denken. Voor de rest… via een toetsenbord is het feitelijk onmogelijk om iemand te leren kennen. En dus…blijft het via die route bij het ventileren van stof tot nadenken. Toute va bien zou ik zeggen, oftewel ‘alles gaat goed’.

 3. Van het bovenstaande citaat van Abraham Lincoln kun je afleiden dat ‘de samenleving’ met daarin ‘de maatschappij’ zoals ik eerder aangaf een aaneenschakeling is van psychische foltering, met snijdende operaties van buitenaf. Daardoor wordt de individuele psyche tot een begraafplaats gemaakt van innerlijke vermogens die er wel zijn, maar niet zichtbaar mogen worden, laat staan gebruikt mogen worden, vanwege wetgeving. Verklaarbaar, vanwege eerder misbruik daarvan, door vorige generaties etc. Maar daarom nog niet goed te praten. Alleen door de invoering van een kern-gezonde manier van denken kan individueel gedrag de kern-gezonde richting in gaan!!!

  • Da’s leuk. Zolang alle landen in de wereld niet totaal in elkaar storten, en elites etc. hun grip blijven behouden, zal dat geblokkeerd worden door het trio Rich, Influential & Powerful (RIP). Die moeten niets hebben van een kern-gezonde manier van denken, dat laten ze al eeuwen zien. Dus… ik zie wel wanneer infrastructuren onbruikbaar worden. Gaat een mooie show worden die de weg vrij maakt! Wie weet, wordt die kans dan gegrepen door ‘het publiek’.

   • Er stort niets, alles in de ferme greep van het Zionisme, bekijk Engeland the UK, de verkiezingen, die dikke vriend van de Rothschilds kan geen kwaad doen, terwijl Corbyn constant anti Semitisme voor de voeten wordt geworpen, er is geen land zo rijk als de UK, maar ook geen ander Europees waar zoveel arme mensen wonen, één op de 5 is ivalide, de ouderen zijn slecht aan toe, alleen al de Koningin bezit wordt geraamd op 25 milliard £, genoeg om alle Britten in weelde te laten leven, ja misschien is een goed uitgevoerde communistische revolutie de oplossing voor de armen !

 4. Toute, hebben de niet Joden het meeste bezit? Of zijn het de Joden die het meeste bezit hebben? En tegen welke groep is je aversie uberhaupt gericht? Tegen mensen met veel bezit? Of tegen Joden? En dan tegen de echte Joden of de nep Joden?

  • In de verenigde staten, hebben de Joden als kleine meerderheid, de helft van het lands vermogen in hun bezit, bezit is macht in een kapitalistische maatschappy, men heeft het er nooit over ook niet in DEuitsland van voor de WWII of Frankrijk, hoe enorm groot het vermogen van de Joden was in vergelijk met de autenthieke bevolking, dus macht ook politiek, de Byzantijnen hadden de Joden verboden om bepaalde machtsposities in te nemen, wetende dat dez macht enorm snel kan groeien wegens conglomoraat vormen, bevoordelen woeker !
   Als intelligente groep mensen, weten ze de aanval de beste verdediging is, vandaar altijd de geslagen hond spelen, ik denk dat delen een betere toekomst voor ze zou openen, en natuurlijk zijn er genoeg onder hen die dit heus wel in zien, ook iets vreemds dat sommige top Joodse intellectuelen, het Hindoeisme aanhangen, zo als de vader van de Atoombom, Robert Oppenheim die bij de proeven zich een hoedje srok en eensklaps stukken uit de Rig Veda declameerde over het op zijnde einde van de wereld, hij wist dit !
   The Occidental observer kun je het lezen !

   • Maar vraag blijft, heb je moeite met hun succes, intelligentie, hun handigheid, kort gezegd hun gedrag? Of met de Joden als volk? Of tegen de Khazaren? Of de Occidental observer een betrouwbare bron is, weet ik niet. Op aannames heb ik het niet zo.

   • Toute va bien: Als het het verhaal van Jozef leest, over jeugd en Egypte, dan zie je dat wie onder controle van een ander is gebracht er van alles aan gaat doen om als reactie die ander onder controle te krijgen. Een oorzaak-gevolg keten. De primaire oorzaak is een ander onder controle willen brengen. Om wat voor reden dan ook, zoals dat iemand zichzelf niet onder controle krijgt. Of doodgewoon vanwege winstbejag. Slavenhouderij en misschien vooral slavenhandel is een vorm van misbruik waar dankbaar munt uit geslagen werd. En wordt.

   • Bertuz, ja soms vind ik het niet eerlijk, zou me in kunnen denken in bepaalde situaties afgunstig te zijn, er zijn mensen die werkelijk geholpen zouden zijn met wat geld om hun leven een andere wending te geven, voor mij is het niet één volk, maar twee, het wereld zionisme dat is onze echte vijand, die niet tastbaar is, maar overal aanwezig, anders zouden ze niet zo’n enorm vermogen hebben kunnen vergaren in betrekkelijke korte tijd, iedere bron is nooit helemaal betrouwbaar, er zitten altijd wensen in verstopt, maar de cijfers kloppen wel in grote lijnen, en dit zijn geen aannames maar gewone feiten, die ergens te vinden zijn als je de nemen weg bekend is, groet !

   • Bertuz, wat veel mensen niet willen zien of begrijpen, dat door een minderheid te zijn, dit het onderlinge contact vergemakkelijkt, ook zijn er wegen – deuren die door Goyims gebruikt kunnen mogen worden, verder bestaat er een parallel economie, practies alle banken zijn in hun handen, als je kennis maakt met hun wereld lijkt het of het geld uit de hemel valt, en dan toch al die armoe op onze planeet, vreemd vind ik !

   • We kijken naar het komen en het gaan,
    Naar het constante gekrioel,
    Dan bekruipt ons het gevoel,
    Waar naar toe? Waar vandaan?
    Waarom zijn we geboren,
    Waarom gaan we dood,
    We weten niets van tevoren,
    We zijn direct al lotgenoot,
    We moeten voor ons leven rennen,
    Worden er zo weer uitgesmeten,
    Terwijl we net gingen wennen,
    Waarom maken we er geen einde aan,
    Als het nergens op slaat,
    Maar om de hand aan onszelf te slaan,
    Dat is ook weer zo’n daad,
    Waarmee we net doen of het wel ergens om gaat,
    Om dat niet toe te hoeven geven,
    Kunnen we er beter op los gaan leven,
    Daarom zijn we geboren,
    Maar waarom gaan we dan dood?
    Als we het wisten van tevoren,
    Haalden we nooit de moederschoot,
    Wie weet valt het ooit te snappen,
    Stel je voor dat we erachter zijn,
    Als we net willen kappen,
    We blijven nog maar even aan de lijn.

 5. Er bestaat een heel mooi Duits lied, van Frans Lehar, est ist ein kommen und ein gehen, mijn moeder speelde dat 70 ig jaar geleden, ach die nostalgie, je vergeet graag de slechte kanten, om je leven toch maar wat inhoud te geven, leuke proza weer, voor mij wordt het gaande weg moeilijker mijn parate woordenschat neemd af, groet !

Comments are closed.