6 REACTIES

 1. Doet in overdrachtelijke zin denken aan bonobo apen. Ik zie meer in de vrije ‘voortplanting’ van kennis over bepaalde principes. Zoals iemand uit het UK me ooit glimlachend zei; no sex please 😉 Degene had genoeg aan principes, om zelf over na te denken. En dat was geheel wederzijds.

 2. Die iemand uit de UK was dit een burnd out hoertje, je kunt toch heel goed princiepes er op na houden voor, tijdens, en na sex, die leg je toch naast je neer, maar goed heb geen ervaring in dit soort contacten, ja een heel mooi woord principes net als democratie, en nog een hand vol prachtige misplaatste beschrijvingen, die in de literatuur hun plaats vinden, zo als ongenaakbare indachtigheid – indachtsaamheid, nou ik moet op de pot van principes, wie houd er zich aan, kijk om je heen, inderdaad close to Bonobono’s principes !

  • Nee, het was eerder een inlichtingenwerker. Maar dan wel een exemplaar die zichzelf onvoldoende inlichtingendiensten had bewezen.

  • Ik haat principes en heb ze ook niet, allemaal zelfkastijding naar anderen toe, IK heb principes en daar moet JIJ je aan houden,Principes zijn toevallig net die dingen waar de houder zich prettig bij voelt, daarom blijft hij of zij er ook bij. Allemaal uitingen van zwakte en verloren zielen.

 3. Je weet niet of het “the very same people” zijn.

  Sex levert plezier op en soms kinderen. Deze producten zijn lastig deelbaar. Economische activiteit levert geld op. Dat laat zich makkelijk(er) verdelen.

  • Zonder seks hou je wel meer tijd over voor andere dingen, zoals reageren op artikelen 🙂 maar buiten dat het woord seks (voorheen sex) vind ik ook raar. Het is immers een geven en nemen met wat tussenhandel.

Comments are closed.