2 REACTIES

  1. Het zou toch geweldig zijn als men niet de spot met ons drijft en dergelijke statements echt zijn. Het linkse bolwerk Hoerlywood en Trump die reeds bezig is met de fundamenten in een oorlog te leggen om herkozen te worden. What the Fikkie hebben wij te maken met jullie moslims, pseudo J en VS puriteinen. Sterf allen lekker de hartelijke dood, maar donder op met je leugens, gedreig, gejank en oorlogzuchtige agressie.

    En steeds vaker zou ik willen dat er aan het eind van ieder waardeloos mensenleven een gepast einde komt en er zelfs na dit leven de som van de daden bij elkaar wordt opgeteld en ieder z’n zielerust in kilte ziet/voelt afgestraft.

    …”we’re all gonna die soon”…
    Meer dan dat verdienen de meeste uiteindelijk niet. Een echt grote wereldoorlog heeft voordelen, het klimaatdrammen en de economische voorspoed enzoverder doen dan niet meer terzake.

    • Het was maar een droom IIS, we leven eigenlijk allemaal in elkaars droom of die nu als leuk of nachtmerrie-achtig van aard is.

Comments are closed.