Vrijspreker: U had laatst een zieke kat en belde de dierenarts, wat gebeurde er?

Opperdienaar: Sam was al eerder ter sprake gekomen in de grote ontsnapping. Nu was hij ziek en wat mij dan verbaast is hoe snel een dier geholpen kan worden. De volgende dag kwam er huisbezoek van 2 dierenartsen. Sam was toen al weer beter, maar toch. Kom daar bij mensen maar eens om. Die kunnen op een wachtlijst wegrotten, terwijl voor Sam gelijk een medisch team klaar stond.

De dierenarts wist ook te vertellen dat bloedtesten en röntgenfoto’s voor dieren veel sneller klaar zijn.

Vrijspreker: Hoe komt het dat dieren zoveel betere gezondheidszorg kunnen krijgen?

Opperdienaar: Ik vermoed dat wij heersers die markt over het hoofd gezien hebben om te reguleren. Ik weet dat je in Canada van die grote MRI scanners hebt staan en daar hebben de centrale planners van vastgesteld hoeveel scans er mee gemaakt mogen worden. Dat resulteert er in dat je als mens achter het net kunt vissen als het quotum op is. Die scanner staat er echter toch en wordt in de tussentijd gebruikt om huisdieren te scannen. Dus als huisdier kun je gewoon terecht, terwijl je als mens moet wachten. Dit overkwam de Canadees Stefan Molyneux die naar de VS moest om onder de wachtlijsten uit te komen.

 

 

Vrijspreker: Toch is het moeilijk uit te leggen dat de vrije markt tot overvloed en prijsdalingen leidt en regulering en nationalisatie tot tekorten en verspilling. Hoe komt dat?

Opperdienaar: Ja, daar hebben we een goed mentaal mijnenveld neergelegd. Want wat hoor je als je mensen er op wijst dat ‘het systeem’ niet goed werkt?

Vrijspreker: Dat het komt door de privatisering. Hierdoor wordt winst boven mensen gesteld.

Opperdienaar: Knap he? Kunnen jullie libertariërs niet tegen op met jullie propaganda. Wij hebben de onderdaan gewoon al voorbereid dat als hij de wereld in gaat, dat hij daar ongelovige heidenen kan aantreffen die abjecte ideeën hebben. Compleet met een stroman van wat die ideeën dan zijn en hoe je er tegen in moet gaan.

Ondanks dat in de wereld om hen heen duidelijk te zien is dat waar meer vrijheid is, meer overvloed is en waar meer onvrijheid is meer tekorten, rijen en wachtlijsten, lukt het ons toch om jullie denkbeelden onverkoopbaar te maken.

 

 

2 REACTIES

 1. De ruimte waarover de dieren beschikken voldoet ten minste aan de volgende minima:
  C. Schapen/geiten
  Wegvervoer
  Categorie Gewicht in kg
  Oppervlakte in m2 per dier Geschoren schapen en lammeren van 26 kg en meer 55 > 0,30 M2
  Niet geschoren schapen 55 > 0,40 M2.
  https://tinyurl.com/tkplf5r

Comments are closed.