6 REACTIES

  1. “Wanneer het niet geheel naar uw zin is bent u vrij om te vertrekken naar een bestemming die beter bij uw wensen aan sluit”, dat bedoelde u waarschijnlijk 🙂

  2. Je zult er achter komen dat ingeval het wonderschone Nederland niet geheel naar je zin is, het nog verrekte lastig kan worden om te vertrekken in sommige gevallen, zoals bijvoorbeeld als DGA. Gezien het oerwoud aan regels zou men een internationaal fiscaal juridisch specialist moeten raadplegen die uiteraard ook gebonden is aan een meldplicht indien het vermoeden van fraude bestaat. En het kost bakken met geld natuurlijk. Daar komt de DGA pas achter wanneer men wil vertrekken, niet wanneer men een bedrijf start natuurlijk..

    Kortom: als je het niet bevalt kun je optieften nadat we je financiëel kaal geplukt- en/of je conserverend aangeslagen hebben.

    • ik heb begrepen dat de regels vaak niet duidelijk zijn en dat een juiste waardering van het bedrijf een groot probleem is.

  3. Een nuancering. Ik heb het boek van Michael van Notten “The Law of the Somalis” gekocht en deels gelezen. Somalie is juist geen natie maar een verzameling van stammen. De VN en andere instellingen willen er al 50 jaar een natiestaat van maken. En dat heeft veel slachtoffers gekost, en is nog niet echt gelukt. De termen “patriot” en “Somalier” in 1 zin gebruiken is nogal ironisch. Maar dat is wellicht ook de bedoelde dubbele bodem in deze meme.

  4. RaamopRusland is mede mogelijk gemaakt door een driejarig startsubsidie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken…wat een grap..toch..

Comments are closed.