7 REACTIES

 1. Van pistolen gaat veel overredingskracht uit. Dat is persuasion by force.

  Het probleem bij logic is dat er bijna geen mens is die weet wat het is, laat staan het begrijpt en foutloos kan toepassen.

  Daarenboven er is meer dan de keuze tussen deze twee “uitersten”. Foei Ayn Rand.

  • Beetje geven en nemen, ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet, doe wat water bij de wijn, allemaal mooi maar we zijn onderhevig aan allerlei hormonen, dat is eigenlijk de drijfveer van het bestaan, tel daarbij op de steeds meer voorkomende afstomping/domheid door allerlei oorzaken en voila.
   Pistolen enz zijn van dezelfde orde als verplicht excuses maken want daar meen je niets van, is een vorm van vernedering. Alles is macht en macht is dom.

  • Dan schiep God ook de intelligentie om een pistool te maken en perversiteiten en moordzucht enz.

 2. Een goed gespoeld brein geloofd dit en handelt ernaar bij gebrek aan integriteit en besef van de eigen soevereiniteit..dan ga je handelen uit je aangeleerde geloof of erger nog zelfovertuiging dat je niet jezelf bent maar een groep tja .. dan gaat de medemenselijkheid overboord. Je ziet niet anders de ..laten we zeggen de laatste 2000 jaar.. en noemen dat beschaving en leggen ons lot en leven in handen van valse profeten en quasi handlangers die opdrachten uitdelen beter beloven maar slechter leveren. Alles bestaat gelijktijdig..je hoeft alleen maar te kiezen en wel onder je eigen verantwoording. Je zou maar zo’n vertegenwoordiger zijn van een afsplitsing die zijn medemens graag een loer draait of geweld toe brengt om de beschaving te beschermen en vooruitgang te brengen.

  leven met leugens..zelfs tegen je zelf liegen..ik moet ze nageven, ze kunnen dat wel heel goed!

Comments are closed.