Naast de Vrijspreker zetten zich ook anderen in voor de verspreiding van de libertarische gedachte in Nederland. Het Mises Instituut Nederland is zo’n organisatie.

De toekomst van het Mises Instituut

Mises NL richt zich dit jaar op de volgende punten. Het opbouwen van een goede donorstructuur, het uitbouwen van het instituut op social media, de zomerschool en een mooi nieuw evenement.

De online aanwezigheid van het Mises Instituut

Op drie punten hebben we onze aanwezigheid verbeterd. De nieuwe website is al enige maanden online. Mocht u het nog niet gezien hebben, dan grijp hier uw kans! Het is een rustige website geworden waarbij leesbaarheid voorop staat. We zitten nu ook op Twitter, volg het Mises Instituut! En bezoek ons op Facebook.

Toekomstige evenementen van het Mises Instituut

Als eerste organiseren we elk jaar onze Zomerschool. Hier hebben inmiddels zo’n 200 studenten en geïnteresseerden kennis kunnen maken met de Oostenrijkse School. Ook dit jaar zullen we de zomerschool organiseren.

Daarnaast zijn we bezig met een verkenning om evenementen in den lande te gaan organiseren. Er is veel animo voor libertarische en liberale gedachten. Wij zijn de enige denktank in Nederland die de intellectuele capaciteit heeft om in die behoefte te voorzien. Wilt u een evenement bij u in de buurt organiseren of ondersteunen? Laat het ons weten!

Steun het Mises Instituut!

Het Mises Instituur heeft graag uw steun, nu en in de toekomst, we horen het graag als we daar meer voor moeten doen.

Contact