Het verspreidt zich. Het is aan het muteren. Het gaat viraal.

Heb ik het over het coronavirus? Nee! Ik heb het over theorieën van het coronavirus.

Het is een natuurlijk virus. / Nee, het is een door de mens gemaakt biowapen!

Het is minder dodelijk dan de gewone griep. / Het is erger dan de Spaanse griep! / Het is vliegend vleermuis AIDS!

De cijfers worden ondergewaardeerd. / De cijfers worden opgeblazen!

Het is gepatenteerd in 2015! / Nee, dat was het echt niet.

Het werd per ongeluk losgelaten. / Het werd expres losgelaten. / Het bestaat niet eens!

Ja, er zijn evenveel theorieën over het coronavirus (Covid-19) als dat er mensen zijn die er over praten. De realiteit is dat ik de waarheid niet ken over wat dit virus werkelijk is of waar het vandaan komt en jij ook niet.

Maar er is iets dat we wel zeker weten, ongeacht waar dit virus vandaan komt en of het echt bestaat. De hype en angst en paniek en pandemonium rond deze (vermeende) uitbraak zal veel erger zijn dan de ziekte ooit zou kunnen zijn. Want, zoals ik al meer dan tien jaar verkondig, een aanval met een biologisch wapen (echt of door de mens gemaakt, valse vlag of anderszins) is de perfecte dekmantel voor veel agendapunten op de checklist van globalisten. En hoe meer de bevolking in paniek raakt, hoe meer ze de globalisten in de kaart spelen.

Hier zijn vijf onderwerpen op het verlanglijstje van “De machten die niet zouden moeten zijn” die op een presenteerblaadje worden geleverd terwijl mensen in paniek zijn over het coronavirus.

1) Ongekende bewaking en controle van de bevolking

Zoals Corbett Report volgers inmiddels weten, staat China in veel opzichten model voor de technocratische Brave New World van de 21e eeuw. Sociale puntenscore en gezichtsherkenning netwerken en het door de overheid gecontroleerde internet zijn slechts de meest voor de hand liggende voorbeelden van hoe overheden zullen proberen hun bevolking in de toekomst te surveilleren en controleren. Het zal je niet verbazen dat China, als epicentrum van deze nieuwe uitbraak van het coronavirus, pionier is op het gebied van nieuwe en tot nu toe ondenkbare manieren om hun bevolking in het gareel te houden tijdens de crisis.

Het eerste wat opvalt is de omvang van wat de Chinese regering hier probeert te bereiken. De quarantaine die vorige maand in Wuhan werd opgelegd en die een stad met 11 miljoen inwoners omvatte, was al de grootste quarantaine in de geschiedenis van de mensheid. Maar toen die quarantaine zich uitbreidde naar de hele provincie Hubei – een bevolking van 57 miljoen mensen – werd de omvang van de afsluiting bijna onvoorstelbaar. Hoe kan een dergelijke quarantaine worden gehandhaafd?

Zoals we allemaal hebben gezien, kan het gedaan worden door ouderwetse brute kracht. Als je twijfelt, las dan gewoon de deur van de zieke persoon dicht, zodat hij zijn kamer niet kan verlaten!

Maar om echt miljoenen mensen te managen, heb je technologische hulp nodig. En dus heeft de Chinese regering elk instrument in haar arsenaal ingezet om de burgers en hun bewegingen in de gaten te houden en beperkingen op te leggen.

Vliegende drones om iedereen die zonder masker rondloopt lastig te vallen? Check!

Een landelijk video bewakingssysteem met de naam – je verzint het niet – Skynet om quarantaine ontwijkers te helpen opsporen? Check!

Een kleurcodering op een smartphone-betaalapplicatie om mensen te identificeren met een laag of hoog risico op het dragen van het virus op basis van hun betalings- en reisgeschiedenis? Check!

Als je een griezelige en invasieve manier om de bevolking op te sporen en te controleren kunt bedenken, kan je er zeker van zijn dat de Chinese overheid er aan heeft gedacht (en het waarschijnlijk ook al gebruikt).

Maar hier is de echte vraag: Als dit allemaal voorbij is, denk je dat de regering deze technologieën en systemen gewoon op de lange baan zal schuiven? Of denk je dat als dit niveau van controle eenmaal genormaliseerd is, de autoriteiten in de Chinese Communistische Partij het zullen blijven gebruiken?

En hier is de vraag die nog reëler is: Denk je dat er ergens in de wereld een regering is die deze technologie niet zou gebruiken voor haar eigen bevolking als ze een handig excuus kreeg (zoals bijvoorbeeld over een nieuw coronavirus)?

De antwoorden op deze vragen liggen voor de hand, maar kijk eens naar de gevangenen conditionering die de afgelopen twee decennia op vliegvelden heeft plaatsgevonden. Zelfs mensen zoals ik, die vóór 9/11 opgroeiden, kunnen nauwelijks geloven dat er een tijd was dat je op een vliegtuig kon stappen met weinig meer dan een stap door een metaaldetector. Wat? Wil je een waterfles door de beveiliging halen? Wat ben je, gek? In slechts twee decennia is de hele ervaring van het vliegverkeer totaal veranderd, en geen enkele verklaring van de overwinning in de zogenaamde “War on Terror” zal ooit de oude veiligheidscontrole praktijken terugbrengen. Voor de gemiddelde Amerikaan is de TSA nu gewoon een feit van het leven.

En voor degenen die lang genoeg leven in een quarantaine aanpak, zal volledig toezicht van de overheid op elke burger bewegingen, aankopen en interacties gewoon een feit zijn. Deze controle-instrumenten zijn er om te blijven, en hoe langer deze quarantaines duren en hoe groter de getroffen gebieden, hoe verder het zal gaan in het conditioneren van het publiek om het te accepteren.

2) Een blanco cheque voor farmaceutische industrie en de WHO

Wanneer een detective een misdaad wil oplossen, is het belangrijk om te vragen cui bono. Hoewel het indirect kan zijn, wijst het vaststellen van wie profiteert van een misdrijf je op zijn minst op een aantal verdachten.

In dit geval heeft de vraag wie er baat bij heeft een eenvoudig antwoord: de WHO heeft er voordeel bij, natuurlijk. De World Health Organization (Wereldgezondheidsorganisatie). Als het orgaan van de Verenigde Naties dat belast is met het aansturen van de internationale gezondheid en het geven van leiding aan de aanpak van wereldwijde gezondheidsproblemen, groeit de WHO altijd aan macht in de nasleep van elke crisis.

Tijdens de geen varkensgriep crisis en de geen ebola crisis en de geen zika crisis werd de WHO geleid door directeur-generaal Margaret Chan. Het was onder Chan’s toezicht, dat de WHO de uitbraak van de varkensgriep in 2009 verklaarde tot een “wereldwijde pandemie”, een beweging die automatisch leidde tot miljarden dollars aan vaccinaankopen door verschillende regeringen. Dit was natuurlijk een schaamteloze greep op het geld en zelfs de Raad van Europa zag zich genoodzaakt op te merken dat de leden van de WHO-raad die de pandemie afkondigden, ook zitting hadden in het bestuur van de vaccinfabrikanten die van die beslissing zouden profiteren.

Ook bij de uitbraak van Covid-19 speelt de WHO een spelletje met de pandemieverklaring, alleen is de motivatie van de WHO dit keer precies het tegenovergestelde. In 2017 heeft de Wereldbank een obligatielening van 425 miljard dollar uitgegeven ter ondersteuning van haar pandemische noodfinancieringsfaciliteit. Beleggers in die obligatie-uitgifte zullen alles verliezen als er voor juli een wereldwijde pandemie wordt uitgeroepen … een belangrijke reden, zo suggereren sommigen, waarom de WHO weigert het coronavirus een pandemie te noemen, ondanks het feit dat het duidelijk aan de criteria voldoet.

Wie leidt de WHO op dit moment? Nou, het is niet meer Margaret Chan. Ze is in 2017 afgetreden en werd vervangen door Tedros Adhanom Ghebreyesus, een Ethiopische politicus en academicus die, zo merkt William Engdahl op, de eerste directeur-generaal van de WHO die niet eens een arts is. In plaats daarvan heeft hij, na het behalen van zijn diploma biologie aan de Universiteit van Asmara in Eritrea en het dienen van een junior positie op het ministerie van Volksgezondheid onder de marxistische dictatuur van Mengistu, hij:

“[. . .] werd vervolgens minister van Volksgezondheid van 2005 tot 2012 onder premier Meles Zenawi. Daar ontmoette hij voormalig president Bill Clinton en begon hij een nauwe samenwerking met Clinton en de Clinton Foundation en haar Clinton HIV/AIDS Initiative (CHAI). Hij ontwikkelde ook een nauwe relatie met de Bill en Melinda Gates Foundation. Als minister van Volksgezondheid zou Tedros ook voorzitter zijn van het Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, dat mede is opgericht door de Gates Foundation. Het Global Fund is doorzeefd met fraude- en corruptieschandalen.”

Oh, je bedoelt de Gates Foundation en hun GAVI Alliantie voor vaccinatie die de grootste donoren van de WHO zijn? De Gates Foundation die hielp bij het organiseren van Event 201 de “pandemie oefening op hoog niveau” in New York afgelopen oktober dat het hele coronavirus scenario dat we op dit moment doormaken als een oorlogsspel speelde? Juist ja.

En hoe gaat de WHO de dag redden? Met medicijnen van de farmaceutische industrie, natuurlijk! Regeringen staan al in de rij om tientallen miljoenen dollars toe te zeggen voor de financiering van de ontwikkeling van een coronavirusvaccin. En dat is alleen maar de financiering om het vaccin te ontwikkelen. Er wachten nog veel meer miljarden op de grote farmaceutische fabrikanten die het eerste vaccin op de markt kunnen brengen.

Ja, het coronavirus wordt een grote betaaldag voor sommige rijke en goed verbonden mensen in de internationale medische maffia. Maar maak je geen zorgen, de politici gaan er ook plezier aan beleven . . .

3) Een excuus voor het doorvoeren van een medische staat van beleg

Een decennium geleden, in het midden van de varkensgriep hype, heb ik een aflevering van The Corbett Report podcast over de medische staat van beleg uitgebracht. In die aflevering heb ik de verschillende manieren uiteengezet waarop regeringen over de hele wereld (waaronder natuurlijk de Amerikaanse regering) in stilte wetgeving hebben aangenomen die hen in staat zou stellen de staat van beleg te implementeren in het geval van een wereldwijde pandemie. Dit zou hen in staat stellen om burgers die verdacht worden van besmetting in quarantaine te plaatsen en op te sluiten, en zou de regering in staat stellen om alle medicijnen (inclusief vaccinaties) toe te dienen die zij nodig acht om de verspreiding van de besmetting tegen te gaan.

In de VS had deze wetgeving de vorm van The Model State Emergency Health Power Act, een stuk wetgeving dat is opgesteld door het Center for Disease Creation (CDC). De wet geeft de overheid de bevoegdheid om quarantaine toe te passen, vaccinatie af te dwingen en het leger te mobiliseren om te helpen bij de uitvoering van de noodprocedures die nodig worden geacht om de uitbraak in te dammen. Het is ontworpen om doorgestuurd te worden in elke staatswetgever, zodat de staten hun noodplannen voor een pandemie kunnen harmoniseren, waarbij in wezen een federaal systeem wordt gecreëerd dat de medische staat van beleg mogelijk maakt. Zoals de ACLU opmerkt:

“De wet laat een gouverneur de noodtoestand eenzijdig en zonder gerechtelijk toezicht afkondigen, voorziet niet in moderne procedures voor quarantaine en andere noodbevoegdheden, biedt geen adequate compensatie voor de inbeslagname van activa en bevat geen controle op de bevoegdheid om een gedwongen behandeling en vaccinatie te bevelen.”

Hoe dan ook, uiteindelijk is de wet de basis geweest voor 133 stukken wetgeving in 33 verschillende staten.

En zeker, burgers van de ontwikkelde, westerse wereld die dachten dat oorlogsrecht alleen voor bananenrepublieken en exotische oosterse landen was, staan op het punt om een voorproefje te krijgen van dit bittere medicijn op de rug van de coronavirus hype.

Australië heeft net zijn noodplan voor een pandemie geactiveerd, ondanks het feit dat er geen melding is gemaakt van de overdracht van Covid-19 van mens op mens. Het plan geeft de regering de bevoegdheid om publieke evenementen te annuleren, mensen te dwingen thuis te werken, kinderopvangcentra te sluiten en op andere wijze mandaten en beperkingen op te leggen aan het dagelijks leven van haar burgers naar eigen goeddunken.

Om niet te worden overtroffen, heeft de Zwitserse Bondsraad zojuist een “bijzondere situatie” afgekondigd die de raad toestaat om nood politieverordeningen uit te vaardigen “zonder een basis in de federale wetgeving”. Enkele van de bevoegdheden die de raad expliciet op zich heeft genomen zijn de bevoegdheid om vaccinaties en quarantaines op te dragen, evenementen te verbieden of instellingen te sluiten.

Groot-Brittannië, de VS en andere landen zijn hun eigen noodplannen aan het afstoffen en bereiden ze zich voor op de bonanza van het oorlogsrecht.

Dit is natuurlijk niet alleen de perfect voorspelbare reactie op de huidige uitbraak hype, het was ook de voorspelde reactie. Dat klopt, zoals hierboven opgemerkt, de oefening op hoog niveau, Event 201 genaamd, die afgelopen oktober werd gehouden en die een wereldwijde coronaviruspandemie simuleerde, bevatte een uitgebreide discussie over de noodzaak om medische oorlogsrecht uit te voeren om het virus onder controle te krijgen.

Zo zagen we Stephen Redd van de CDC tijdens de oefening opperen dat “regeringen moeten bereid zijn om dingen te doen die buiten hun historisch perspectief vallen [sic]… Het is echt een oorlogsvoering die we nodig hebben.”

Ook Brad Connett van de fabrikant van medische benodigdheden Henry Schein Inc. verklaarde dat “het snel kan gebeuren. Een militaire [wet] -type plan – ze mogen niet zeggen dat, maar een militaire [wet] -type plan kan zeer snel in werking treden en verandering stimuleren.”

Dat kan het zeker. En welke ruimte denk je dat de regeringen die de staat van beleg ten uitvoer leggen, laten voor een meningsverschil over de kwestie? Waarom, geen, natuurlijk. Maar hoe gaan ze de verspreiding van informatie stoppen in dit tijdperk van de 24/7 altijd verbonden sociale media?

Grappig dat je het vraagt, want dat leidt ons naar het volgende agendapunt van de Nieuwe Wereld Orde.

4) Een excuus om het internet aan banden te leggen

In New World Next Year 2020 – het jaarlijkse einde van New World Next Week – voorspelde ik dat 2020 het einde van het internet zou worden, zoals we het kennen! Destijds formuleerde ik die voorspelling, de 2020 verkiezingen/selectie circus en de onvermijdelijke golf van censuur die het teweeg zou brengen. Het is heel goed mogelijk dat het coronavirus het handige excuus zal zijn voor overheden om hun internetcensuur spieren aan te spannen.

Zero Hedge zijn Twitter-account is al opgeschort voor het plaatsen van de details over een bepaalde Chinese wetenschapper die in het Wuhan-biolab werkt dat sommige verdenken als de oorsprong van de uitbraak. Dit gebeurde uit naam van het beleid van Twitter over “misbruik en intimidatie” maar gezien het feit dat de website niets meer deed dan het plaatsen van de reeds publiekelijk beschikbare contactinformatie over de wetenschapper, is het waarschijnlijker dat dit deel uitmaakt van een campagne om het verhaal over het coronavirus vanaf het begin te controleren.

Terwijl ik dit redactionele artikel schrijf, is de voorpagina van Google News (die ik voor de goede orde sterk afraad om als informatiebron te gebruiken) gevuld met “Fact Checks” over verschillende coronavirus theorieën die op het internet rondzweven.

Kan er, gezien de huidige stand van zaken van de online censuur, enige twijfel bestaan dat overheden over de hele wereld zullen springen op het excuus om afwijkende stemmen van het internet te schrobben? Als alternatieve informatie over het virus, zijn oorsprong en de vaccins die bedoeld zijn om het te “genezen”, zal een propagandacampagne, in tegenstelling tot wat we eerder hebben gezien, worden gevoerd om de leveranciers van deze informatie af te schilderen als een bedreiging voor de openbare orde. Ze zullen dienovereenkomstig van het internet worden gezuiverd, met (ongetwijfeld) de goedkeuring van een groot deel van de bevolking. En met dat precedent zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat alle informatie die de heersende macht uitdaagt als een “bedreiging voor de openbare orde” wordt beschouwd en van het internet wordt geveegd.

Om geen twijfel te laten bestaan over het feit dat de online zuivering een aspect is van het pandemie scenario dat bijzonder belangrijk is voor TPTSB, moet worden opgemerkt dat Event 201 uitgebreid stilstond bij de vraag hoe “de verspreiding van verkeerde informatie een halt kan worden toegeroepen”. Hun antwoord: Internet afsluitingen en censuur, natuurlijk!

5) Toenemende economische crisis

Gezien het feit dat ik online mijn brood verdien, baart het vooruitzicht van internet afsluitingen en censuur mij zorgen. Maar voordat je te radeloos wordt over de benarde situatie van de arme podcaster, laten we deze crisis even relativeren: Ervan uitgaande dat het virus wel degelijk pandemisch wordt, is het zeer waarschijnlijk dat dit de grootste economische ontwrichting van ons leven zal zijn.

Dit is het punt waarop ik enkele feiten naar voren zou brengen om zo’n gewaagde uitspraak te staven, maar gezien het feit dat we net de ergste week in de markten sinds de financiële crisis hebben gezien, inclusief de ergste tweedaagse daling in de geschiedenis van Dow Jones, betwijfel ik of het echt nodig is om dit uit te weiden.

Naarmate de massa-quarantaines zich uitbreiden, publieke evenementen worden afgelast, bedrijven worden stilgelegd en de economische activiteit in het algemeen tot stilstand komt, is er geen genie voor nodig om af te leiden dat we in een wereldwijde economische crisis van bijna ondenkbare proporties zitten. Maar de echte verstoringen beginnen al lang voordat we zover zijn.

Gezien het feit dat de massale quarantaines zijn begonnen in China, ook wel de belangrijkste schakel in de wereldwijde just-in-time toeleveringsketen, zullen we in de zeer nabije toekomst grote problemen zien voor veel fabrikanten die basis consumptiegoederen produceren. SmartphonesAuto’s. Zelfs, in een perverse ironie, medische benodigdheden. Een groot deel van de wereldeconomie die afhankelijk is van de Chinese productie heeft nu al te maken met stilleggingen en tekorten. En dit is slechts het vlijmscherpe randje van wat een gigantische wig belooft te worden.

Dit is het ergste: Deze verstoringen zijn al in de taart gebakken. Zelfs als iedereen op de planeet plotseling van de ene op de andere dag van zijn ziekte was genezen en alle quarantaines werden opgeheven, zouden de gevolgen van deze laatste weken van afsluitingen en sluitingen nog maandenlang door de wereldeconomie heen blijven rimpelen. Maar naarmate de angst en de hype zich van continent tot continent uitbreidt en de massale verstoringen zich uitbreiden, zullen deze effecten steeds erger worden.

Ik zou op dit punt willen ingaan, maar ik heb het gevoel dat dit in de toekomst een dominant en terugkerend onderwerp van discussie zal worden in deze redactionele artikelen. Laat ik dit voor nu even zeggen: Ongeacht of het coronavirus natuurlijk of door de mens gemaakt is of zelfs maar bestaat, de economische gevolgen van deze gebeurtenis zullen zeer reëel en zeer diepgaand zijn. Gezien het feit dat ik voor de International Forecaster schrijf en al meer dan tien jaar de Ponzi-fraude documenteer die de moderne wereldeconomie is, wordt mij vaak gevraagd wanneer de zwendel zal instorten en de lang voorspelde wereldwijde financiële crisis zal toeslaan. Welnu, het is heel goed mogelijk dat de crisis nu officieel heeft toegeslagen en dat de decennialange taart-in-de-hemel negatieve-rente helikopter-geld-krankzinnigheid die over onze grimmige economische realiteit heeft neergeslagen, op het punt staat om in één keer neer te storten.

Conclusie: Coronavirus paniek is een enorme stimulans voor de globalistische agenda

Onlangs hoorde ik een suggestie dat als dit uiteindelijk tot een wereldwijde pandemie leidt, dit de agenda van de globalisten tientallen jaren terug zal brengen. Immers, een gebeurtenis als deze zal ons allemaal een harde les leren in nationale zelfredzaamheid en het inherente gevaar van een te lange, just-in-time wereldwijde toeleveringsketen, toch?

Natuurlijk niet. Nee, dat is de conclusie dat een rationeel persoon die op een rationele manier over de crisis nadenkt, tot die conclusie zou komen. Dus gaan de globalisten ons precies het tegenovergestelde idee opdringen: Dat een crisis als deze zal aantonen hoe we nog meer globale integratie nodig hebben tussen alle niveaus van de publieke en private samenleving.

Geloof je me niet? Lees maar eens het persbericht dat Johns Hopkins en de deelnemers aan het Event 201 vorige maand publiceerden, net voordat “Wuhan” en “coronavirus” onderwerp van dagelijks gesprek werden:

“De volgende ernstige pandemie zal niet alleen leiden tot grote ziekte en verlies van mensenlevens, maar kan ook grote economische en maatschappelijke gevolgen met zich meebrengen die een grote bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde impact en het lijden. Inspanningen om dergelijke gevolgen te voorkomen of erop te reageren terwijl ze zich ontvouwen, zullen een ongekende mate van samenwerking vereisen tussen regeringen, internationale organisaties en de particuliere sector.”

Oh, dat klopt. Dit is weer een kans om te “falen”. Immers, zoals de grote globalistische voorspeller Rahm Emanuel ons tijdens de laatste financiële catastrofe vertelde, is de mantra van de wereldwijde elite “laat een goede crisis nooit verloren gaan”. Denk je echt dat deze “crisis” (of het nu echt of denkbeeldig is) een uitzondering is?

Bron: Nieuwsbrief Corbett Report, 29 februari 2020

Vertaald door: ShutR

10 REACTIES

 1. Belicht je de andere zijde van de medaille dan is er 1 iets wat er van profiteert en wel ons leefklimaat.
  Uiteindelijk is dit toch de doorslag om het leven in de toekomst veilig te stellen.
  Inderdaad het zal je maar treffen. Inderdaad we staan tegenwoordig te ver van de dood.

 2. Ze gaan het juist zoeken waar het verloren is?
  Ze gooien met meer modder dan nodig is?
  Afleiding voor crisis?JUIIST!!!

 3. ShutR. Dank voor je inzending. Als je kijkt hoeveel ellende 9-11 over ons heen heeft gestort houd ik mijn hart vast. De Patriot Act die is hernoemd tot Freedom Act en precies het omgekeerde betoogt van de naamgeving. Wat voor ongezonde dwangmaatregelen krijgen we over ons heen gestort vanwege Corona?

   • Er zijn volgens mij de nodige thrillers geschreven waarbij binnen 24 of 48 uur een dodelijk virus over de gehele aardbol werd verspreid. Gelukkig is dat niet gebeurd. Dean Koontz was een van de auteurs in dit genre dat populair was in de tachtiger jaren van de vorige eeuw.

    De chinezen zouden vanuit hun ambitie om tot een hyper power op militair gebied uit te groeien hun bevolking evenals hun militair apparaat moeten beschermen tegen NBC wapens. Dit betekent dat ze voor de B component onderzoek moeten doen naar onder meer dodelijke varianten van het griep virus. Dat onderzoek dat niet noodzakelijkerwijze offensief was maar net zozeer defensief kon zijn, zou naar verwachting vooral in het Wuhan laboratorium hebben plaatsgevonden. 1 + 1 is normaal gesproken 2.

 4. Prima artikel, die laat zien dat de Globalisten nog lang niet uitgespeeld zijn. Trump heeft met Qanon al veel bereikt en de NWO is terrein aan het verliezen. Daarom slaan ze woest om zich heen. Nu dus met het Coranavirus. De meest kwalijke rol spelen de MSM, met hun gekleurde nieuws. Ook nu weer, zaai paniek, dan kunnen vervolgens draconische maatregelen worden doorgedrukt. Na 9/11 gebeurde hetzelfde. Onder het mom van veiligheid werden we in rap tempo ontdaan van onze privacy. Allemaal methodes die ook in het Derde Rijk werden toegepast. En de grote massa doorziet het smerige spel niet en smeekt zelfs om nog meer maatregelen van die smerige overheid.
  Rutte, Macron, Merkel ed maken deel uit van die globalisten. Stem ze in NL weg zodra het kan.

  • Ook ik vind het een prima artikel. Maar laat ons niet vergeten dat de cijfers van de MSM niet zo betrouwbaar zijn. Het is misschien te vroeg om de media te beschuldigen van paniek zaaien. Zelf vermoed ik dat de werkelijkheid deze keer wordt geminimiseerd om paniek te vermijden. Dat overheden proberen om de schade te beperken door de verspreiding te vertragen vind ik normaal: als ze niets zouden doen dan zouden we daar ook kritiek op hebben. Helaas is er verder weinig dat men kan doen om verspreiding tegen te gaan gezien de kennelijk grote besmettelijkheid van dit virus. Het is hier nu het begin van de epidemie, de situatie in China laat zien wat er in een paar maanden kan gebeuren. Hopelijk komt het hier niet tot het dichtspijkeren van woningen met zieke mensen erin, zalen vol met zieke en stervende mensen, leger op straat, na een tijdje gedwongen vaccinaties, etc. De tijd zal leren of het (weer) allemaal loos alarm was of niet.

   • Ik las gisteren nog een artikel over een gezin uit de buurt van Tilburg die zichzelf thuis in quarantaine had gezet na vakantie in Italië. Ze voelde zich ziek worden in de auto op de terug weg en wilde zelf niet verantwoordelijk zijn voor het verspreiden De hoeder des huizes in kwestie was meer geschrokken van alle ophef in de MSM en social media dan het virus zelf. Zijzelf beschreef het als een milde virus veel minder erg dan de griep. Na 2 dagen was ze er eigenlijk al weer bovenop.
    In China zijn er momenteel zo’n 90.000 mensen geïnfecteerd maar wat je niet hoort in de media is dat er al ruim 48.000 mensen weer van zijn herstelt. Volgens mij is het een storm in een glas water maar wel weer een mooie reden om weer allerlei regels en wetten door te drukken door de NWO waar wij niet om gevraagd hebben.

 5. Ik las gisteren nog een artikel over een gezin uit de buurt van Tilburg die zichzelf thuis in quarantaine had gezet na vakantie in Italië. Ze voelde zich ziek worden in de auto op de terug weg en wilde zelf niet verantwoordelijk zijn voor het verspreiden De hoeder des huizes in kwestie was meer geschrokken van alle ophef in de MSM en social media dan het virus zelf. Zijzelf beschreef het als een milde virus veel minder erg dan de griep. Na 2 dagen was ze er eigenlijk al weer bovenop.
  In China zijn er momenteel zo’n 90.000 mensen geïnfecteerd maar wat je niet hoort in de media is dat er al ruim 48.000 mensen weer van zijn herstelt. Volgens mij is het een storm in een glas water maar wel weer een mooie reden om weer allerlei regels en wetten door te drukken door de NWO waar wij niet om gevraagd hebben.

Comments are closed.