6 REACTIES

  1. Grappig. En waarschijnlijk nog waar ook in hedendaags nedermilleniallalaland. #Sewto of #Sowto LOL…

  2. Het schijnt dat nogal wat vrouwen in moeilijke tijden een man gaan zoeken. Om hem later aan te klagen dat hij misbruik heeft gemaakt van de situatie. #MeToo

  3. Het valt mij op dat er bijvoorbeeld in de supermarkt nogal wat vrouwen zijn die menen dat ze recht hebben op anderhalve meter afstand tot anderen. Ze zien die 1,5 meter niet als een plicht maar als een recht. Blijkbaar zijn ze van mening dat iedereen 1,5 meter afstand van hun moet houden, en dat zij daar geen moeite voor hoeven te doen – die ander moet moeite doen.

    Dat zijn ze zo gewend. Alles draait om hen, zij zijn het middelpunt. 70% van de belastingen wordt door mannen betaald. 85% van de consumentenbestedingen wordt door vrouwen gedaan, terwijl ze veel minder dan de helft van het BNP verdienen. In de westerse maatschappij is het de norm om vrouwen op een voetstuk te plaatsen. Dat heeft veel vrouwen nog miserabeler gemaakt dan dat ze van nature al zijn.

    Daarom dus ook: betaal gewoon wat je afneemt, wat je hebt besteld. Eis geen solidariteit via belastingen, want dat verziekt de maatschappij.

Comments are closed.