Wat moet ik hier nog over zeggen?

11 REACTIES

 1. Tja, doen ze het niet dan gaat een bepaalde groep zich te buiten aan bovenmatige snelheden en is er geen controle dan worden de overvallen enz nog erger. Mensen kunnen vrijheid gewoon niet aan, simpel.

  • Laatste zin helemaal mee eens. En dat gegeven vormt een vruchtbare basis voor een roep om gezag.

 2. Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccins: ‘Voor de zekerheid’ (Bron AD)

 3. “Wat moet ik hier nog over zeggen?”

  Business is business. Er is mij ooit dooe een hulp-OvJ met trots verteld dat de pliezie als een bedrijf gerund wordt. Vandaar.

  Ook de verkeersdode moet gemeden worden, net als de coronadode, whatever that may be.

  • Als je het zo bekijkt is een bekeuring een eenzijdig contract en bij een staandehouding wordt je geacht mee te werken aan een onderneming waarbij jij niet in dienst bent, maar door dit wettelijk te maken hebben ze je strafbaar gemaakt mocht je weigeren of tegenwerken. Net zoiets als met dat koningshuis wat heldhaftig vluchtte voor de 2eWO, daarmee gaven ze het recht op de troon op maar door het aanpassen van de wet na de oorlog konden ze er gewoon weer hun volgevreten reet op gaan zitten. Dus de wet wordt gebruikt en gemaakt voor hen die er profijt van en aan hebben, is dus niet veel eer en geweten bij.

   • Wetten komen van het parlement. Jij zelf of je buurman is er de bron van. Wetten komen niet van de politie. De politie moet ze uitvoeren en zich eraan houden bij de uitvoering. Jij en je buurman maken de dienst uit.

Comments are closed.