10 REACTIES

 1. @jhon

  Ja, las het tijdens de aardappelen schillen en kletste daarbij nog wat met mijn vrouw over de toestand in de wereld, zoals de aanbiedingen bij Albert Heijn en of we nog een ommetje zullen maken. Wat ik niet begrijp is dat de slager hier verderop in de straat naast Piet de groenteboer de laatste tijd zo weinig in de aanbieding heeft. Zag ook dat de plantjes in de vensterbank nodig water moeten en zit nog te wachten op de postbode die mijn Donald Duck komt bezorgen, heb al een hele verzameling stripboeken. Zat net naar het plafond te staren en zie daar een klein vlekje waar ik niet bij kan, zal eens vragen of ik van mijn buurman een trapje kan lenen….. Mijn vrouw vraagt of ik een kopje koffie wil. Even nadenken of ik daar wel tijd voor heb, want zou ook naar de schuur om te kijken of mijn rubberlaarzen daar zijn. Nou, denk dat ik vanavond maar eens op tijd naar bed ga, want het was weer een drukke dag vandaag en ben moe. Is er verder nog nieuws dan dat van het arme meisje Barbie? Dacht vorige week nog dat ze het niet zou redden na dat verschrikkelijke auto-ongeluk toen ze bijna dood verklaard werd. En nu van de bijna dood naar een volle buik.

  Groetjes van het klootjeskleutervolk.

  Best nog wel moeilijk, simpel denken
  ?

  On topic,
  De zorg is overbodig, daar hebben ze tegenwoordig spuitjes voor.

 2. @jhon: En Andre is stout geweest met Bridget en nu is Moniek verdrietig maar ook weer blij. Het is moeilijk om bij te houden en uiteraard is het allemaal in De Hypnograaf tot in detail te lezen. O ja, Anouk is ook weer terug volgens De Hypnograaf. Dan is de hele familie Tokkie weer compleet.

  Dankzij de sociale media kwam ik deze bak propaganda tegen: https://vrijheid.nl/
  Wat is er na 75 jaar nog van over van de vrijheid? Aan de andere kant, vrijheid wordt je niet gegeven maar moet je zelf nemen. Als de burgerij zich als een kudde bange schapen gedraagt dan is vrijheid blijkbaar niet besteed aan hen.

Comments are closed.